Opatrovateľky v Rakúsku

Ahojte bábenky mala som kontrolu danového úradu z rakuska .Všetko prebehlo dobré až na dopravu. Tam som nevedela vydokladovať dopravu.A to bol vážny problém .dostala som pokutu 500 EU.Nie je to zanedbatelná suma.
Takže si vypýtajte od prepravcov fakturu,doklad o zaplatení. Mne sa stalo ,že mi povedal ,že ma nikdy nevezol . Anna

andy: Nemás prosím Ta kontakt na niekoho kto sprostredkuje prácu alebo na Hilfswerk??? Moc by si mi pomohla…
ketti@centrum.sk

Slovenská ošetrovateľka v Rakúsku: Ubytovali ma pri dobytku a sexuálne obťažovali | Nový Čas

Kde mala rozum?

ahoj.Ved bolo povedané,že ked sa robi danové percentualne tak sa nič nemusi dokladovat.Včera som práve vyhodila všetky listky od šoféra za minuly rok.Chcely cestovné za aké obdobie?

Ahoj, ja som tiež nevedela, že je potrebný doklad aj za dopravu. Potrebujem ich aj pozadu?

Ja v Niederosterreich som musela mať úrafne preložené rodné listy detí a sobášny list, potvrdenie zo školy tiež v nemčine, ale to nemuselo byť úradne.

PROSIM váS NEPLATTE NIKOMU TAKéTO čIASTKY,hladajte dalej,agentur je dost.Takýchto nenažrancov treba jednoducho ignorovat.Až ked budu bez roboty zistia že niečo nie je v poriadku.Prejdite si forum,je tu tolko ponuk.Skusenosti su rozne,nedajte sa odradit je to na rodine,aku dostanete.Treba niečo vyskušat na vlastnej koži a máte skusenost vlastnú,nedajte sa celkom ovpyvnit tým čo tu je popisaané.Treba zbierat vlastné skusenosti,nie sa zameriavat na cudzie,tak sa nikam nedostanete.Vela štastia.

tak toto ma fakt zaujíma, oznámili ti to dopredu, že prídu? a to máš vždy so sebou všetky honorárnote, platby poistné a tak.
Aj sa ti preukázali že sú z danového napíš viac. diky

ano aj ja dakujem za odpoved …

poslala som ti mail

Mala si si prefotiť, aby si znova nemusela platiť za preklady. Ja som teraz nemusela nič odovzdať, lebo robím v tom istom meste ako minele, tak všetky podklady odomňa už na úrade mali. Ale keby som začala robiť v inom meste, tak zas budú odomňa žiadať a tie mám prefotené.

a ked si dopravu nedavam do nakladov ?

Tereza,alebo niekto kto to má v malíčku-poradte!teraz mám aj ja v tom hokej,potrebujeme tie lístky za dopravu odkladat-ved to patrí do 12%paušalu v DP?nie?dostat za to 500e pokutu,to je silné kafe.Díky,Anna,že si sa s tým podelila s ostatnými,klobuk dole!len nech nám niekto odpovie

Ja som tu žiadala a chceli odomňa preložený rodný list dieťaťa a sobášny list.

Ak by bola niektorá taká ochotná a dala návod ako správne viesť Einahmen-ausgaben-rechnung, budeme jej určite viacere veľmi vďačné.

Ahoj Andy. Prosim Ta mohla by si mi poslať tiež ten kontakt. Veľmi pekne dakujem. nina1770@azet.sk

Sachbezug, teda strava a ubytovanie je 6.54 eura na den

Pozná niekto FamilyHealthService?nie je to Ag.Anet Fischer vo Viedni?diky za odpoved

<br>    Na tomto fore je vsetko mozne, niekto sem hodi  prave to co sa mu nachadza v slepom creve  bez hlavy a logiky. To je tak dobre na zneistenie a nech sa mu zeny pohrnu s danovymi priznaniami. <br> <br>Ked chce niekto prispiet tak  nech napise fakty. Podala danove v minulom roku alebo v tomto roku uz. Vydavky davala skutocne alebo pausalom.  Kazdy sa rozhoduje ako si uctuje vydavky bud skutocne alebo pausalom a ked pausalom tak su zakonne stanovene  percenta a vybera si clovek podla toho co mu je vyhodnejsie nie.  <br> <br>Mala urobeny sumar. <br> <br>Pokial  by nesedeli cestovne  naklady tak potom  nemoze sediet ani vysledok  danoveho priznania . Ak nemam dobre vydavky tak potom ako je to. Len tak jednoducho: Prijmy - vydavky ´= zaklad dane. Nie? <br>Danove priznanie sa v Rakusku podava do 30.04. tak by bol este cas na podanie doplnujuceho, ci opravneho DP. <br> <br>Takze  treba povedat nieco konkrektne  aby pomohol ostatnym, ak ma tu snahu,alebo  o co mi vlastne ide? <br> <br> <br>

Dakujem pekne za info