Opatrovateľky v Rakúsku

Dik

Vies aj to ci ten poplatok do WKO ktory platime v Rakusku si mame v slovenskom DP odratat od hrubeho prijmu alebo je to v ramci tych 40% kedze priznavam aj prijem z SK

navysenia platieb.

Dobrý deň Miroslava,
reagujem na Vašu informáciu pre opatrovateľky,pracujúce v Rakúsku.Mne pred mesiacom zomrela babka,agentúra mi sľúbila.že ma zamestná do 2týždnov. Ale nič sa nedeje.Tak som sa rozhodla osloviť Vás.Prímam Vaše podmienky a zároveň prosím o bližšie informácie.Mám 3 roky praxe.pacienti boli s :/Krebs,Alzeimer,Demenz/,rakúsku živnosť,opatrovateľský kurz. Moje t.č:00421 0902 052 709.Ďakujem.Barbušová z Ružomberka

Na vzdelaní nezáleží

V ceste za prácou vám stojí len jedna prekážka – a tou je jazyk. Pokiaľ zvládnete túto bariéru, možnosti sú vám otvorené. Špeciálne vzdelanie potrebujete len pri zložitých prípadoch, keď sa starček alebo starenka nevládzu postaviť na nohy. Ak ste neštudovali na zdravotnej škole, musíte absolvovať minimálne kurz Červeného kríža. Napriek tomu, že už nejaký ten mesiac platí zákon, podľa ktorého musí byť každá opatrovateľka oficiálne zamestnaná, mnoho žien pracuje stále „na čierno“. Keď nechcú drieť doma za pár korún, nemajú žiaľ na výber.

DATUM…SLEDUJ…

Barbusovej

Hilfswerk wiedeň 004315224847,AT Roteskreuz 0043158900152, Volkshilfe AT …

tak netreba drieť načierno treba si vybaviť živnosť a hľadať buď nejakú slušnú ag.alebo najradšej skúšať bez ag.niečo zohnať

no tých 60 +odvody+cesta by malo byť min.ponuka za tú prácu čo tam oddrieme.

rakuska agentura-Care ring, Frau Lotesberger 00436644051675,

Dostala som šek na I.štvrťrok 2010 na sumu

438,56 Eur, vychadza to na jeden mesiac 146,186667 Eur. Pôvodne bolo 143,25

Doslo teda k zvyseniu od 1.1.2010 o 8,81 Eur na stvrtrok.

veď keď chodíš taxi tak nieje problém aby ti napísal sumu ktorú potrebuješ,alebo keď chodíš vlakom tak z domu na stanicu chodíš asi taxi tak ti on tiež dá papier ktorý potrebuješ

Veľmi ma zujal váš príspevok a zhrniem to jednou vetou a to človek vyjde za dobrotu na žobrotu,hovorím teraz za moju maminu ktorá mala dlhoročné skúsenosti ako Pflegerin nielen vo Viedni,ale aj okolí až ponúkla prácu jednej pani a ako ináč práve východniarke,takže to mala byť jej striedačka s prepačením vymletá bola zo všetkého babky sa bála zo zač.aj chytiť nie to ešte aby aj s ňou išla do nemocnice,popritom práve pri nej do tohošpitálu ísť musela,mamina ju do všetkého zaučila povymýšľaľa si líška že nevie po nemecky,dobre pomohli ruky,nohy a trošku angličtiny,maminu samozrejme vyhodili čo sa jej v živote nestalo zo začiatku sme sa smiali či je to naozaj,až po čase sme sa dozvedeli že kula od začiatku a namiesto maminy si tam s prosbou rodiny dosadila niekoho zo svojej rodiny,samozrejme v celom svk sa nájdu ľudia takí takí ale bez vetra sa ani lístok na strome nepohne,východniarky sú obyčajné špiny,poznám ich veľmi dobre a naozaj na jednej ruke by som pár vedela spočátať ktore su seriozne,ja s nimi osobne cestujem do rak.agentúrou pre operky a v aute su hulvátky,nevedia sa správať je to asi v krvi,a s tým pitím povedzme si na rovinu ktorá si nehrkne alebo nezapáli ale nie ake sú oni sťaté to by som mohla rozprávať príhody na celé lajstre,takže vidím že je tu viac takých podobných prípadov ďakujeme

Kde zarobíš 1162 za 2 týžne, ja mám 85O a platím si cestu odvody a agentúru

To ty s nimi piješ a teraz ich ohovaraš nehanbíš sa velmi dobre ta poznam cestujem s tebou spiš opitá celú cestu fuj ,že sa nehanbiš a ogrgana vystupuješ no hanba

Prosim nehadz vsetky vychodniarky do jedneho vreca,lebo take iste mrchy su aj v inej casti slovenska.Mama si to mala vybavit v rodine a nie ty na nete.Rodina iba z nicoho nic nevyneni opatrovatelku.Tak nech ti povie mama pravdu.

suhlasim s dievcatami …nehadz vsetky laskavo do jedneho vreca…najprv si zisti ako co bolo a potom pis bludy …uz som si myslela, ze tu chodia normalny ludia, ktory si pomahaju navzajom ale vidim, ze zas sa nasiel niekto kto rad provokuje ludi a uraza … fuj

napiš pravdu vedia prečo ju vyhodili ,pomohla som vela ženam som stale v tej istej rodine fuj

pani Adina
moja rada:dvojité odvody sa nesmú robiť, takže sa odhláste na Sk z pol.inv.dôchodku ak chcete pracovať v At musíte mať živnosť a platiť si odvody na ich strane. Inak to nejde. Ale je to jednoduchá matematika. Ak zarobíte 840 eur za 2 týždne a z toho zaplatíte 140 eur soc.poist.v Rakúsku ostáva Vám ešte stále 700 eur čo je o dosť viac ako dostávate teraz.

334314165500,je to dobra stranka ale pre tie ženy ktore dobre komunikuju nemecky alebo händy:www.youcare24.at :33436642490415.