Ahojte nepoznáte niekto nejakú serioznu agenturu alebo niekoho súkromne kto sprostredkuje prácu opatrovatelkám v okolí Viedne,Linzu a neberie fakt vysokánske poplatky za sprostredkovanie práce???
Na celom svete žijú ľudia dobrí ale aj zlí. A taj je to aj na našom Slovensku. Sama si napísala, že bez vetra sa lístok nepohne, tak ak by si tvoja mama robila robotu poriadne, tak by sa ten lístok nepohol. A takéto podrazy robia nie len VYCHODNIARKY.
Caritas Derect, Albrechtskreithgasse 19-21, A-1160 Wien, č.t.0043187812392 http://www.caritas.at./ trpezlivý, vraj sa tam dá ťažko dovolať.
baby nepoznám ani luciu ale tiež som sa už s tým stretla môžete si robotu robiť poriadne rodina je spokojná ale príde nejaká zákerná koleg.a môžete robiť čo chcete… ja už pomáham len babám ktoré poznám…
Pekny valentínsky den vsetkym navstevníkom zzz.sk zelam
Pri odovzdavani DP sa prikladaju aj nejake ine tlaciva?
len ak žiadaš bonus na deti tuším kópiu rodného listu /neviem určite/ to by mohla reagovať Jarka, tá má skúsenosť - ale inak nie, vlani chceli niektoré spočítané teda spísané príjmy a dolu spočítané,aj 40 % z toho vyčíslené a zaplatené poistenie - ale niekde nie. Ale pre kontrolu to treba mať, veď keď robíš príjem z Rakúska tak to máš.
Sú veľmi neoríjemné a zákerné, myslia si, že im patrí celé Rakúsko a najradšej by všetky ženy z ostatných kútov Slovenska z Rakúska vytlačili. Už len ked začnú hovoriť tým svojim dialektom je hrozné, hlasné rozhovory, ale oni sa asi spisovnú slovenčinu nikdy nenaučia. Jedna dáma, ktorá ma streidala z východu, dokonca tak ma ohovorila pred zamestnávateľom, že si aj denný plat dala strhnút mne a priúčtovala si sebe lebo údajne kuchynska linka nebola dostatočne vyumývaná a vôbec to nebola pravda. Hanbite sa východniarky ako sa správate.
A podpíšem sa celým menom, lebo sa za svoj názor nehanbím. Kamila Vargová
Ahojte prajem vsetkym krasny Valentinsky den a ak mozem velmi pekne poprosit moze mi niekto poslat tlacivo E106 vopred dakujem kocisova@vmnet.sk
Julia a zivnostensky mas vybaveny v Rakusku alebo ,len" robis na slovensky zivnostensky v Rakusku ??? Dakujem za odpoved
Ty nevies co je google ?
http://aprox.government.gov.sk/iap/regtrans.nsf/0/6b6966e9bd670dc94125674c00448b4e/$FILE/E106,%20O1154-99.doc
ze cakas odpoved od osoby,ktora pred 2 rokmi zalozila toto forum a viac nic.
Obtieraš si hubu o ženy z východu, veď si len pričítaj ten svoj duchaplný príspevok koľko negatívnej energie z neho vyžaruje. Ty musíš byť fakt človek s veľkým srdcom ak podľa jednej skúsenosti so svojou predchodkyňou dokážeš pošpiniť a a očierniť tisícky ďalších žien, ktoré si svoju robotu robia poriadne a nemajú so striedačkami žiadne problémy.
DAJTE SI NA NU POZOR!!!
Hanbi sa si a sebe vieš vôbec čo píšeš?
Moja mamina je teraz na tom rovnako.Babku opatrovala rok a pol a prednedavnom tam pani Halaszova poslala jebnutu vychodniarku 25rocnu,ktora nevedela ani ceknut a klava bola do roboty- co si mama mala oddychnut tie 2tyzdne doma,tak denne jej ta jeblina volala aj 3x a ta jej dvihlala,ze chudatko nova je nevie si poradit…ja som jej hned povedala ze nech ju posle do pice-naco sa to jebu do roboty ked nevedia robit, iba to kradnu,klamu a napriek robia tie pice z vychodu.natarala hluposti na mamu a tak ju vyhodili…zaujimave ze si ta agentura nedokaze uvedomit ze za ten rok a 4mesiace ziadna staznost nebola.Ja poznam len par vychodniarok co so mnou cestuju niekedy ale mam rovnaky nazor- pice jebnute naucte sa robit a rozpravat
a co si by si bola hlupa keby ze neberes…a od danoveho sme oslobodene na 3 roky od zaciatku zivnosti-a to tam nemusis udavat cestu,staci ked si odpocitas 12percent-tak ci tak sa ti nic nevrti,pretoze dostavame almuznu na ich pomery…keby tak mali vsetky zeny kontrolovat co sme v rakusku kolko nam davaju za cestu,tak sa danovaci zoseru… by sa zblaznili…a to zavysi aj od rodiny ked chce tolko davat co mu danovaci mozu ci?
Čo sa týka ochoty tých východniarok podotkla by som, že svoju jazykovú bariéru sa snažia zakryť vyváraním, vypekaním a upratovaním pre celú rodinu. Častokrát to ani nie je o starostlivosti o pacienta ale o starostlivosť o rodinných príšlušníkov. Nebolo by od veci, keby Rakúšania trochu preskúšali aj trochu jazykové vedomosti opatrovateliek a praktické skúsenosti. Pá. Prajem pekný deň