Opatrovateľky v Rakúsku

Ty chuderka. Vychodniarky sa podľa teba majú naučiť dobre rozprávať, no bolo by fajn aby si sa aj ty zamyslela nad svojim slovníkom, lebo to tvoje vyjadrovanie sa hodí tak na nejakeho drevorubača a nie na uvedomelú opatrovateľku NIE Z VÝCHODU.

ahoj nevsimaj si tu tieto dievcata co ti tak nervozne odpovedaju cez google nejdes vsetky formulare ktore potrebujes aj sa daju vytlacit v nemcine alebo v slovencine pekny den

Kamila…plne s tebou suhlasim…a nie som jedina…su to jebliny…

Čo sa týka jazykových vedomostí mala som na mysli znalosť nemeckého jazyka, lebo je to úbohé ak sa opatrovatelka nevie dohodnúť s pacientom

uz sa to tu neda citat ako sa navzajom urazate dnes je Valentin skuste byt na seba milsie…ved je to pod vasu uroven …ak vas ten prispevok poburuje kaslite nen a nereagujte nech maju priestor dievcata co naozaj potrebuju pomoct alebo poradit…no a na zaver kazda sme nejaka ale myslim ze do tohoto fora urazky nepatria…pekny den

Prepáč myslela som znalosť nemeckého jazyka. Je to niekedy úbohé, ako sa opatrovateľka dohaduje s pacientom, lebo nevie po nemecky. Nejaká cesntrála by ma preskúšať jazykové vedomosti opatrovateliek, aby to nebolo len o domácich prácach a pacient sedí v kúte ticho celý deň

ja som dostala taku istu sumu ano zvysili to

Že sú opatrovatelkys z východu uvedomelé to je pre mňa novinka

Mas strach odpovedat na moju otazku ?

FUUUUUJ… sa mozes hanbit za svoje vyjadrovanie!!! Ak ta doma ucily takto komunikovat tak sa necudujem, ze tvoja mama prisla o pracu … Pretoze ty si urcite jej odraz vyjadrovania a sposobov …ty vravis ze vychodniarky su lunik ?? a ty si co so svojim rozpravanim … este aj drevorubaca si urazila lebo aj ten sa vie spravat a vyjadrovat na rozdiel od teba !!!

Ešte aj Luník je svojim spôsobom správania sa tichší ako opatrovatelky z východu v jednom aute

preber z tej Julie.

Asi si si to trošku zle prečítala, no nevadí. Písala som pre uvedomelú opatrovateľku, ktorá nie je z východu.

plne suhlasim.

Mas problem s tym, ze chcem diskutovat ?

NO DAKUJEM ZA INFO ASPON VIEM ZE KDE SU AKE NAROKY

pekny den zeny robite niektora v Mödlingu?

ale urcite ti neodpovie Julia,ktora uz 2 roky neprispieva.Kapis to,ci este ti treba vysvetlit po 50 raz.

Rudy júlia je z 2009 na staré dátumy nemá význam reagovť a na slovenský žL môžeš robiť opatro.v A len 2mesiace treba vyb len A žl

robiš od ag.st.antonius?