Opatrovateľky v Rakúsku

i ja sa pripájam a spravte si pekného valentína i vy koleg.ktoré ste teraz v A bez man.,priateľ.ja som momen.doma a tiež bez chlapa tak to nejako poriešim všetko dobré…

no ešte nejakú centrálu by sme mali platiť nestačí že platíte ag. a to že vedia niektoré slabo nem.využívajú radi ag.

zlá rada

Prosim,mozes mi poslat tlacivo na posielanie korespodencie budem vdacna. Moj emai bozena.dadajova@gmail.com

Chcela by som niekoho poprosiĹĄ o pomoc pri vypracovanĂ­ daĹ?ovĂ©ho priznania v nemÄŤine pre opatrovateÄľky seniorov ÄŹakujem pekne

Chcela by som niekoho poprosiĹĄ o pomoc pri vypracovanĂ­ daĹ?ovĂ©ho priznania v nemÄŤine pre opatrovateÄľky seniorov ÄŹakujem pekne

je to tu fakt smiesne ake veci sem písete čo si tu každa chcete dokazovat???
Myslieť si myslite svoje ale čo Vám to pomože ked tu budete nadávat na východniarky a tie na zapadniarky???
fakt primitívne…zamyslite sa nad sebou… a že dospele ženy…

Personalna agentura SunSet príjme opatrovatelky so znalostou nemeckeho jazyka na komunikatívnej urovni do rodín v Nemecku a Rakusku.Nastup ihned s možnostou TPP kontakt : volať cez prac.dni po - pia 08.30h - 16.30h na čislo 0905 986829.

osobka nech radsej sedi doma,co si nevidi dalej od nosa.

Dobry den,chcela by som vediet ci ma niekdo skusenosti s vybavenim DANOVEHO BONUSU na deti v Rakusku.Poberam odtial aj Rodine pridavky co k tomu treba.Dakujem.

myslím že to sem patrí podeliť sa so svojou neg.skúsenosťou i keď dalo by sa to aj bez urážok ale baby sú asi tak nahnevané že asi sa im to inak vyjadriť nedá…

Pri hľadaní práce v zahraničí porušujú agentúry zákon

http://hnonline.sk/c4-10025630-18601470-k00000_d

Treba podať daňové priznanie,podmienkou je,že v roku 2009 vám boli vyplatené rodinné prídavky minimálne 7 mesiacov a ste samoživiteľka.

to je stary clanok

Ahoj vie mi niekto poradit kde by som mohla stiahnut danove tlaciva pre opatrovatelky ale nie slovenské ale rakuské.
dakujem

možno starší ale aktuálny

Čo sa týka ZAMESTNANIA áno, ale agentúry pre opatrovateľky pracujú na inom právnom základe, cena je tvorená DOHODOU, takže je na strane objednávateľa služby a jej dodávateľa čo a za koľko si v zmluve dojednajú.

Pohladaj na stranke Finanzamt,alebo to pohladaj vo fore v tomto mesiaci,uz to radili .

www.bmf.gv.at – napravo Formulare

ktorý formulár mám stiahnuť