Opatrovateľky v Rakúsku

ahojte! móže mi niekto poradit ako zariadit internet v rakusku ale nie cez pevnu linku. dakujem

Ahoj Miroslava, mas uplne vo vsetkom pravdu. Rada by som si nasla pracu ako opatrovatelka v Rakusku, mam len opatr. kurz, ak vies mi pomoct tak mi napis na @ laura777999@azet.sk Vopred srdecna vdaka Laura

Zdravím! Agentúry pracujú na inom základe , ale aj pre ne platia zákony a nariadenia ,ktoré musia dodržiavať …Teda nemôžu určovať sumu za sprostredkovanie v rozpore s tymito platnými normami.Možu stanoviť sumu len v stanovenom rozpäti od - do .

môžeš mať cez USB klúč zakupiť ho môžeš bez viazanosti v Hoferi,A1,O3,…je veľa možností a z viazanosťou ak maš otvorený učet v banke vtedy je aj lacnejšie dobijanie pekny den

Samozrejme že aj pre agentúry platia “zákony a nariadenia” - v prípade že ešte nevlastníte ŽL bude to zrejme nejaká, možno nepomenovaná zmluva v zmysle občianskeho zákonníka - ten hovorí o cene toto “Ak nie je výška ceny dojednaná zmluvou alebo ustanovená osobitnými predpismi, treba poskytnúť primeranú cenu.” a ak už ŽL máte, bude to zmluva v zmysle zákonníka obchodného a ten tiež hovorí len o cene primeranej a dohodnutej - dá sa aplikovať aj zákon o cenách, ten hovorí tiež len o primeranom zisku a o regulovaných cenách, za reguláciu ceny pre tento prípad však nemožno použiť ustanovenia zákona o zamestnanosti, ktorý percentuálne určuje sadzbu odmeny pri 6 a 12 mesačnom sprostredkovaní “práce” - samozrejme, nič nebráni agentúram použiť aj takéto stanovenie ceny, ale nie je to ale pre ne záväzné - a názor na to, čo je primeraný zisk, je určite na každej strane iný - je to jednoducho o dohode o cene a presnej definícii toho, čo za uvedenú cenu mám dostať. Tiež nie je prípustné, tak ako to veľa agentúr robí, viazať poskytnutie jednej služby - napr. nájdenie rodiny na podmienku povinnosti zakúpiť si v agentúre aj inú službu - jazykový kurz, dopravu, účtovníctvo. Takéto konanie je v rozpore so zákonom. Lenže toto treba vedieť pred podpisom zmluvy - pretože ak je niečo v zmluve uvedené a opatrovateľkou podpísané, má to spravidla prednosť pred zákonom - samozrejme nemám na mysli ustanovenia, ktoré jasne zneužívajú postavenie agentúry, konania v tiesni,zmluva uzavretá so subjektom, ktorý k tomu nemá potrebné oprávnenie a pod.

Dobrý deň všetkým! Chcela by som poprosiť (ak má niekto skúsenosť) o radu, príp. link, kde by som našla tlačivo pre zdravotnú poisťovňu na preplatenie zákroku, ktorý som zaplatila zubárovi na Slovensku (po odovzdaní kartičky poistenca a ešte nemám vybavenú europsku kartičku, pretože čakám za E106). Ďakujem

Prečo zlá rada? Ja cez tú agentúru pracujem a som spokojná.Dobrá rada.

klikni si Pre poistencov a potom Poistenie v zahranici tam su tlaciva

Dobrý deň prajem, prosim Vás o info, či máte niekto skúsenosti s agentúrou Am Weber, pani Alicou Weberovou…na ich stránke je to pekne napísané, ale…realita je často iná.
Za info vopred ďakujem.

dakujem, z hofera co je, to treba mesačne dobíjat povinne?

si kupis v Hoferi modem+karta +2GB a pootom si dobijas podla potreby, cez ucet, alebo kupujes Ladebon / kobijaci kredit/…ziadna viazanost .

Mile opatrovania chtive damy. Chcem Vas upozornit na jednu skutocnost, ktoru vam tu mnohi zatajuju. Od 1.jula 2008 nepostacuje na pracu opatrovatelky v Rakusku alebo v Nemecku slovensky zivnostensky. Preto tym , ktore su zdatne v nemcine ( neviem inak ako si trufaju take co ani neceknu ) doporucujem obratit sa priamo na agentury v tychto krajinach. Urcite sa vyhnete pripadom znamym zo SVK. Vela zdaru.

dobry den zienky,mate niekto skusenost so zilinskou agenturou m.jakubeczy?ak ano ake?dakujem

a aku ma stranku tato pani???

kto mi poradi aky internet je najlepsi a najlacnejsi v rakusku a ako si ho mam zabezpecit??? idem prvy krat do rakuska a chcela by som si ho co najskor obstarat …

myslis, ze si objavil Ameriku? Je jasne, ze potrebujes AT zivnost, slovensku len v pripade, ze budes vykonavat tuto cinnost max.2 mesiace…

cez bognarovu idu peniaze od rodiny čo sa týka odvodov cesty ona to potom platí šekmi nie je to dobré pre op.

odmenu majú písanú “brutto” a potom dolu že poistné platí rodina - tak čo je vlastne pravda, kontaktoval ich už niekto ?

Milujem to - vystrelit len tak do vzduchu a pozerat ako sa ,trafene" husi rozgagotali. Nudite sa v agenturach a uz nemate tolko naivnych ludi, ktorych by ste osklbali ?
Ha ha ha