kto mi poradi aky internet je najlepsi a najlacnejsi v rakusku a ako si ho mam zabezpecit??? idem prvy krat do rakuska a chcela by som si ho co najskor obstarat
ja mam nachystane vsetko,co ziadala,ale som to este neposlala,lebo ma odradza ta vyplata na ucet.neviem ja asi nie,hoci robotu surne potrebujem
TRAFENÝ SI TY - ale druhej vete nerozumiem - ale možno máš jednu parádnu diagnózu
Martuš ani ja som to neriskovala aby ti nezostali oči pre plač…
Dobrý den,ja by som sa tiez chcela informovat, ci uz niekto isiel pracovat cez pani Jakubeczy zo Ziliny?Ak ano ake mate skusenosti?
ved prave,dopredu 200euro,aby mala istotu,ze vycestujes,ale kde mam istotu ja nepovedala.keby sa ozaj nasli zeny,co robia cez nu tak jej to poslem.pekny den idem drvit nemcinu.
Dobry den, isiel uz niekto pracovat cez pani Jakubeczy zo Ziliny?Ak ano napiste mi prosim ake mate skusenosti.Dakujem
Janka ja tam mam tiez odoslany dotaznik.nevolal mi nikto zajtra budem volat,lebo neviem ani sama,ci sa ozvu.a pokial mi da pracu je mi to asi fuk,myslim,ze to objasni.pa
KATKA www.am weber agentura.at,aspon na tej som bola ja-
Katka ak ti to nepojde daj do vyhladavaca vsetky udaje ja som to nasla tiez tak
kde najdem priklad ako ma vyzerat plna moc? agentura chce odo mna plnu moc aby mohla vybavit namiesto mna a rodiny samotnej zivnost pre mna samu … je to sice fayn, nemusim sa o nic starat ale nerada by som podpisala nieco, co nechcem …
popr. nepotrebuje agentura aj od rodiny plnu moc? kedze rodina je moj zamestnavatel?
Ked budes mat zivnost,tak rodina nie je tvoj zamestanavatel a ani nikdy nebude.Ty poskytujes sluzby rodine ako zivnostnicka.Rodina poziadal AG o OP a to je vsetko bude mat len zmluvu s rodinou o tom ze im poskytla OP nic viac.Vsetko je medzi tebou a AG.S rodinou budes mat len zmluvu o vykonani prace.Co sa tyka plnej moci tu ma iste tvoja AG uz pripravenu a urcite obsahuje aj to, ze ti vybavia zivnost,ale aj ti ju mozu zrusit.A to sa moze stat vtedy,ak by si chcela od AG odist.No a za dalsiu uz budes platit 70eur.Prva je zadara,ale AG si uctuju väcsinou za nu 70eur.Najlepsie riesenie je,ked si vybavis zivnost sama a ziadnu plnu moc im potom podpisat nemoúsis.Inak so ziadnou AG nepochodis ked neni zivnost davas plnu moc na vybavenie.
kde najdem priklad takej zmluvy? medzi mnou a rodinou?
tak isto, ta plna moc musi byt v nemeckom jazyku?
ak niekto viete, prosim, poslite mi priklady ako to vyzera, aj plnej moci od agentury a tak isto zmluvy medzi mnou a rodinou, resp. zmluvou o vykonani prace, nechcem ozaj podpisat nieco, co ani neviem, ako ma vyzerat
som totiz znechutena z tychto agentur, kazda len klame a zavadza, neplati, mam skratka zle skusenosti a nerada by som sa popalila … nemcinu ako tak ovladam, ale nie odbornu, s pojmami zo zmluv atp., preto ak niekto viete, poslite mi priklady … dakujem
bulik@inmail.sk
dakujem
pises to,co mi uz presne od toho datumu vieme a ty sama sisa to este vcera pytala neexistujucej Julie,daj nieco novsie a zaujimavejsie.
Ahojte viete mi poradit ako sa dostanem k tlacivu danoveho priznania ale rakuske.dakujem
plati ta ag.Weber.
Ahoj, ak sa niečo zajtra dozvieš, daj prosím vediet…či vobec majú nejaké rodiny a či pýtajú poplatky aj vopred…
dakujem
janka
baby nechystá sa niektorá z Vás na pohovor do Wien ag,youcare24? mám ísť tak zisťujem či ešte niektorá idete… ak napíšte mi na mail.dík.
martuš ale bohužiaľ už možeš veriť len ženám-op ktoré osobne poznáš lebo i tu sa vydávajú ag.za op. a radia že v tej a v tej ag.je spokojná daj peniaze až po prvom turnuse keď rodina spraví s tebou zmluvu dopredu ani poštovú známku.