Opatrovateľky v Rakúsku

pre ivu ja by som mala ist do wien na pohovor v piatok ale do ag. Hilswerk

rozmyslaj čo ta tam čaka a ake to tam bude prvorady nie je net

tu mas aj zmluvu a aj ine dokumenty vyber si len slovencinu http://www.youcare24.at/downloads/sk_infoblatt_personenbetreuung2010_slowakisch_.pdf

Zeny maju viac internet bez viazanosti je viac moznosti Telering, A1, Yesss, O3, cena balika v ktorom je modem+karta + 2-3GB sa pohybuje okolo 55 Eur. Dobijas si ho ako potrebujes. Vela stastia v novej praci.

ja si mám určiť termín stretnutia tak uvidím ja sem nakuknem v priebehu dňa tak keď sa nikto neozve tak možno pôjdem i v piatok možno teda pôjdeme aspoň na stanicu do Wien s tebou ja som doteraz Wien len prechádzala zo Simmering na West robila so mimo Wien keď chceš napíš ozvem sa ti nick1291@azet.sk

ja môžem iba povedať že ročne by si nemala presiahnúť ročné zučtovanie do 11.000euroové aj ked ho nebudeš platiťaby si nemusela v Rakúsku platiť ale na Slovensku by si mala podať daň

ja mám dobré skúsenosti s A1,zaplatíš 60 euro kde máš aj 20 euro kreditu a namieste ty ho aj zapoja,ja to mám od decembra a ešte som si nedobíjala a pritom volám cez skype,vyhľadávam všetko čo potrebujem atd…Potom máš možnosť 15 eurový kredit ale je tam nevýhoda že musíš každý mesiac platiť aj ked to nevyčerpáš a vôbec ked ty nejaký kredit zostane tak sa ty neprenesie

Prečo nie? Ak má rodinu a chce s ňou byť v kontakte, tak je to dobrá vec. Ja platím neskutočné účty za mobil, lebo tam ešte internet nemám, ale určite by som ho privítala.

Ahoj, chcem sa opýtať. To prvý krát zaplatíš 60 a potom tých 20? A koľko dát tam máš? Prečo musíš dobíjať, je to s viazanosťou?

Ďakujem.

Iveta 75 čudujem sa ,že ty ešte nemaš net všetkym davaš tu rozumy …čo ti brani si kupiť?

Napríklad to, že neviem, pre ktorý sa mám rozhodnúť.A začala som o tom uvažovať a v posledných dňoch, keďže mám dosť voľného času v práci.

zeny, robim v rakusku 16 rokov a po precitani vasich niektorych prispevkoch sa zacinam hanbit ze pochadzam zo Slovenska

vela stastia

ja mam yesss som spokojna v hoferi som si kupila usb klúč za 55 a v tom maš 2GB teraz si dobijam Ladebon za 20 a maš ho kym ho neminies da sa to pekne kontrolovat cet Kontomanager som spokojna bez viazanosti ale je to na tebe ako sa rozhodneš

Ďakujem za radu,neznie to zle. A v Akom meste pracuješ?

som v Grazi myslim ze tie internety bez viazanosti su skoro všetky rovnake /z viazanosťou je to ine ale nemam nejak potrebu sa viazať ozvi sa aky si si vybrala

Zdravim.
Chcel by som sa opytat ze ci aj chlapi sa s takou pracu mozu aoberat. myslim tym ze ci mozu tiez opatrovat. za opdpved Dakujem :slight_smile:

ten link nefunguje

http://www.youcare24.at/24-stunden-betreuung/index.php

ked uz robis 16 rokov tak mi porad ja som zacala robit tu v rakusku od 12decembra a prisiel mi sek ze mam zaplatit socialke 578 eur ja by som mala zaplatit len 420 za tri mesiace mozes mi vysvetlit preco tak vela tu som este len 3 krat ked vies napis dakujem