Ten šek je za 4 mesiace…január,február a marec = 1.kvartál rok 2010(cca.429eur),k tomu ešte december(143eur),keďže máš živnosť od tohto mesiaca.Pri šeku si dostala všetko rozpísané,za koľko mesiacov to platíš,tak si to dôkladne preštuduj.
pre Evu maš to dobre zivnost maš od decemb.a platime mesiac dopredu tak je to v poriadku
A prečo by nemohli?
Ďakujem
chlapov je vela,je problém ich dosadit,treba mat velké štastie,ale nechcem ťa odrádzať
napíš potom ako si pochodila - neviem, ale na stránke propagujú aj novinku - že ťa dajú do dvoch rodín naraz opatrovať a tie peniaze tam 50-70 v hrubom… a to berú jednorázovo od rodiny tuším 660 a kvartálne, za to že budú sledovať kvalitu tvojej roboty po 360 - to potom pre opatrovateľku moc rodina nebude ochotná pridávať a pravda bude vždy na strane rodiny,lebo také poplatky keď už platí, musí mať pravdu
pozerala som ich stránku nič som nenašla o platbách no keby mali 70e v hrubom to by sa ešte dalo a že budu sledovať kvalitu práce to by mi až tak nevadilo veď sa každá snažíme aby bol pacient ok veď ešte sa s nimi skontaktujem ak vieš koleg.viac poraď ak môžeš a chceš dík zatiaľ iva
pravda vždy bude na strane rodiny na to sme si už zvykli.
Tu nejde o to že východniarky su p… ako pekne tu píšete ,ale všetky ženy su p… !
Ak chlapi majú medzi sebou problémy tak si dajú po hube a svet ide ďalej. Nie su intrigáni ako Vy ženy. Dohodnú sa ale Vy ženy sa neviete dohodnúť vôbec ak keď v jednej rodine pracujete iba dve a aj to sa vidíte 15 minút za mesiac a by ste utopili jedna druhu v lyžici vody! Robil som aj ja v stavebnej partii v Rakúsku a bolo nas 12a nebol problém sa dohodnúť a vyjsť tak aby bolo dobre. . Viem o čom tu píšem nemajte obavy, mam z vami svoje skúsenosti z ,opatrovatelkami“!
klikni na ich stránke na 24-h opatrovanie, objaví sa text a v ňom potom klikni Preise - tam je cenník a to že robia nábor v tých jazykoch čo tam majú to by tým cenám zodpovedalo, neviem si tiež predstaviť robotu v dvoch rodinách súčasne, na to by som nepristúpila, ale za info dáš menej, ako keď hneď niekomu musíš zaplatiť - veď uvidíš, držím palce a daj vedieť
Opatrovatelka so zivnostou a dobrou nemcinou, do Gracu od soboty.
poslite ponuky na mail, dam kontakt
Ja som tiež z vychodu mamka pracuje v Rakusku ako opatrovatelka a taktiež ju poohovarala striedacka v prvej rodine,kde ju už nechceli hlavne bolo že ona bola štastna a moja mamina ostala bez prace!
Nadavate na vychodniarky no vaše vyjadrovanie hovorí o vás dosť veľa!!!
a
Pre ajku:ja som šla cez Hilfswerk bez toho že by som sa tam dostavila,poslala som tam všetky papiere a cez tel.sme hovorili nemecky.Zeby sa to zmenilo?Lenže tá najlepšia osoba čo tam robila šla na matersku/bohužial pre nás/
ako pises,mas malo skusenosti,musis vediet aj viest domacnost.Zakaznikov nezaujima,ze muzi maju viac sil na transport,nechaju zeny,nech sa trapia,lebo aj okolo domu porobia,co treba,cim velmi radi kumuluju funkciu op.a sluzky.
ak ides u nas k zubarovi a platis, tak to rakusania preplacaju,ci zle chapem.
patri prispevok.
zajtra mam tam volat pytat si pani Bielikovu len neviem ci na nu natrafim a potom sa uvidi bolo mi povedane ze papiere ak s toho nieco bude mam odniest osobne do ag.do Wiedne .
agentura mi dava podpisat plnu moc, aby mi mohla vybavit zivnost v rakusku … ma byt v slovenskom jazyku ( overena nasim notarom )a nasledne prelozena do nemciny alebo staci slovenska verzia aj na uradoch v rakusku, popr. je potrebna plna moc overena v rakusku?