Opatrovateľky v Rakúsku

Prepac Eva, zabudla som kontakt napisat 00436647673562 hovoria slovensky

Ďakujem p. Vilma.

Nejedna sa nahodou o Ingrid Fabianovu? S nemcinou bola spokojna, len ponuka ziadna uz skoro 2 mesiace…mozno som nemala stastie…

Ahoj Eva, tak to tam mate “rusno”, tam kde som ja, som sama, teraz niekedy tam niekde do susedstva ma prist Polka, cez Hilhswerk,ale ja mam volno len v pondelok 9 hodin. Aj to len jeden, lebo v prvy prichadzam, tak nemusim prist rano, ale az okolo 17.00 hod, takze moje prve volno je prec, tak dalsi pondelok mam volno od 8-17.00 a dalsi pondelok uz cestujem domov. Takze je to dost unavne, a som so starkou denne od 8 - 21.00 hod…

Dobrý večer,chcela by som sa poinformovať,či sa tu nenajde nejaka zdravotná sestra.Potrebovala by som poradiť,chcela by som v budúcnosti pracovať v Rakuskom zdravotníctve,ale moja nemčina nie je najlepšia,a preto by som potrebovala poraďiť ako začať.nejaký kur,kde bz ma pripravili aj na skúšky,alebo niečo.Ďakujem

caute,neviete niekto o volnom mieste pre opatrovatelku.Mam skonceny kurz a nemecky sa dohovorim.Dakujem.

Ahojky,prosím Vás ako dlho trvá školenie na získanie opatrovateľského certifikátu. Vážne premýšlam o tejto práci, NJ ovládam dobre bez problémov.Ďakujem.

Ahoj Jana!Kurz trvá cca 3 mesiace a je v nom zahrnutá teoretická čast ,praktická výučba,praktická čast-nemocničné zariadenia alebo ústavy telesne postihnutých,t.j.zhruba226 hodín.Prajem veľa úspechov.Miloš.

Ahoj Vilma!Dakujem za radu.K dnešným meninám prajem všetko najlepšie.Miloš.

ahoj, ja robim cez st.elizabeth 8 rokov a som spokojna

Ahoj Silvia,
namiesto kurzu si zaplat studentku bud nemeckého gymnázia, alebo vysokoškolačku čo študuje nemčinu, uvidiš , že budeš napredovať rýchlejšie ako vo všetkých kurzoch.

caute, prave mi volala kolegyna, ze jej prisli na ucet prachy ze jej vratili nejaku dan ci co, sa mi to zda divne, pretoze my neplatime dan. berie aj kinderbeihilfe, ale toto to neni. povedala len ze to nebola zanedbatelna ciastka. neviete niekto nieco o tom?

:)upresnila to, 80 eur

Ahoj Miloš, odkiaľ si? Možno, že sa poznáme.

Ahoj. Som od RV,ale neverím tomu ,že sa poznáme.Miloš.

Dobry den,
nasla som tuto stranku pri hladani si roboty ako opatrovatelka v Rakusku.Opatrovatelsky kurz mam,nemecky sa dohovorim a mam 8 rocnu skusenost s opatrovanim.Som zodpovedna a seriozna.Nastupit mozem ihned.
Pomozte Danica 0907840046

fgvbnml.,hgcdxcv bkl.kjtgfc

Ahoj Jano, čo som bola minulý rok v Nemecku, tak cez agentúru ALBIS, kontakt neviem, vyhľadaj na nete. Boli veľmi seriózni, volali aspoň 1x do týždňa ako sa mám a keď som mala problém vyriešili to na úrovni…bola som fakt spokojná. Ale robia len Nemecko, prácu som mala do 3 dní.Pa

Ahoj Jano, čo som bola minulý rok v Nemecku, tak cez agentúru ALBIS, kontakt neviem, vyhľadaj na nete. Boli veľmi seriózni, volali aspoň 1x do týždňa ako sa mám a keď som mala problém vyriešili to na úrovni…bola som fakt spokojná. Ale robia len Nemecko, prácu som mala do 3 dní.Pa

Cumacik, ak jej prisli na ucet peniaze, tak jej pride aj vysvetlujúci list, mozno ho aj dostala. Tu sa Eura len tak nezozdavaju.