Opatrovateľky v Rakúsku

Poraďte mi prosím, vybavujem prídavky na deti za 2009 a dostala som od FA list, v ktorom odomňa ešte žiadajú zmluvu s rodinou a Meldezetel. Ja som bola v minulom roku až v troch rodinách, tak to vybavujem v tom meste, kde som teraz. Ale neviem, či im mám zaslať zmluvu a prihlásenie k pobytu len z tejto poslednej rodiny alebo všetky aj z predošlých rodín aj keď som robila v iných mestách.

Pozdravujem všetke dobré žienky.Chodím na Vašu stránku pravidelne a vidím, že za prácu je to ťažké. Veľa dopytu a málo ponuky. Ale konečne som sa odhodlala napísať aj sem. Som v podobnej situácii, ako tu písala aj Gerta. Muž mi ochorel na zákernú chorobu, maródi už 8 mesiacov a sme vo veľmi zlej situácii.Cez agentúru nemám šancu nájsť si prácu, lebo nemám opatrovateľský kurz. Po nemecky sa ako tak dohovorím a pred pár rokmi som už pracovala ako opatrovateľka. Ak má niektorá z Vás také dobré srdiečko a vedela by mi pomôcť nájsť prácu…bola by som jej neskutočne vďačná. Samozrejme, že po prvom turnuse sa odmením. Ženičky, prosím Vás vynechajte negatívne a posmešné odpovede.Ak sa niekto nájde, kto by mi vedel pomôcť…nechajte mi tu odkaz, kde sa Vám môžem ozvať. Janka T.

Pozdravujem vsetky babenky, a chcem sa opytat, ci niektora nie je vo Wilhelmsburgu 60 km od Wien, diky, pa majte sa

Ahoj Janka mám priateľku ktorá ma dostala do Rakúska podotýkam nieje agentúra ale viem čo jazdíme spolu k Grazu všetky sú spokojné.Ked zoženie prácu ide najprv sama do rodiny dohodne podmienky,cenu,ošetrovateľka musí mať sama izbu,dohodne voľno pre ošetravateľku,pracovnú zmluvu kde je podčiarknuté čo má a čo nemá robiť,je iná vec ked niečo sama od seba spraví ošetrovateľka.Dalej pomáha s vybavovaním potrebných papierov.Ale musia to byť ošetrovateľky z okolia Senického a Skalického okresu,ale viem že berie aj z Kočic a jednu od žiarnovic ale musia pricestovať do Bratislavy.

Ahoj,iba prvý raz zaplatím 60 euro potom si dobýjam 20 eurový kredit podľa potreby ale hovorím mám to od december začiatok január a naozaj ho úplne využívam

Zabudla som dopísať je tam 1,5GB žIADNA VIAZANOSť

Ahoj mne stačil Meldezetel a prac.zmluva od poslednej rodiny a odfotenie potvrdenia o zaplateni zdrav.poistenia za celý rok 2009

mám 48 rokov, kurz opatrovateľstva, nemčina základy. Bola som 10 týždňov v rakúsku,3 roky v Taliansku, ale teraz som bez práce. Vieme sa neako skontaktovať, ak by som mala na V8s veľkú prosbu o pomoc s prácou, cez tu Vašu známu??
Ďakujem

Ďakujem Ti za odpoveď. Vedela by si mi dať kontakt na tú priateľku?..ja by som sa s ňou porozprávala.
Janka T.

Ahoj. A máš na tu pani kontakt mail alebo mobil??? Mohla by si mi ho poslat??? Díky moc

Mila Janka tvoj prispevok znie az neuveritelne viem ze nas je vela ktore hladaju pracu po vsetkych tych mesiacoch zhanania ci uz cez ag.alebo sukromne nechce sa mi verit ze by som mohla mat take stastie aby mi niekto pomohol nechcem si tu vylievat srdiecko ake mam ja problemy niekto by to mohol zneuzit ak by si vedela pomoct budem vdacna a zaplatim kolko si poviete aj ty aj tvoja znama moje c.0903 60 23 28.DAKUJEM.

REBA,NAPIS PROSIM NA MEILOVU ADRESU

Známa bola cez agentúru Youcare24 a viem, že bola s nimi nespokojná, viem že mala s nimi nejaké problémy.Môžem zistiť bližšie ak s ňou budem.

Ag.youcare24 by som jednoznačne neodporúčala z vlastných skúseností.

blizsie

Janka želám všetko dobré ale ešte dokiaľ si doma sprav si op.kurz budeš ho určite potrebovať myslím cez akadémiu vzdelávania je lacnejší ako cez ČK a možno dá sa i na splátky skús si to nájsť myslím je v každom okr.meste

no ludia ,povahy sa nájdu všade i v A

prosím prepošle aj mne niekto formulár na zaslielanie adresy na Sk. Ja som sa už v At. odhladovala, všade som napísala, že pre dakšiu korešpondenciu len adresu na Sk, no asi im to nestačí lebo mi nadalej poslielajú poštu do At.
Hotentoti.
Mail dudom@centrum.sk
ďakujem zlatej duši čo mi to prepošle.

Prosím ťa môžeš trochu bližšie čo tam nebolo dobré?Alebo s čím si nebola spok.Pomožeš i ostatným babám aby vedeli na čom sú ak môžeš teda a chceš dík

Betka Prosím ťa zisti ak možeš aké problémy mala tvoja známa a napíš to potom sem v skratke
napr.youcare24 skúsenosti ak možeš dík budeme i my ostatné vedieť na čo si dať pozor lebo tu sa už robí i to že z iných ag.to glosujú aby nemali konkurenciu dík.