Ten poplatok 660 eur platíš ty za sprostredkovanie a nie rodina.
no neviem o čo a o aký systém tam ˇide veď zmluvu máš s rodinou na 24hstarostlivosť tak nemožeš byť súčasne niekde v inej rodine zistím potom to sem napíšem.
žienky neviete mi poradiť na pohovor chcú odomňa polizeiliches Führungszeugnis ja som mala doteraz prechodný pobyt v rodine kde som opatrovala a tam i miesto podnikania dík
Pre Ivu za sprostredkovanie pre ag. youcare24 platíš ty tých 660 eur a štvrťročne im platíš 360 eur a nie rodina
jedna sa o vypis z registra trestov…
ďakujem za tvoj čas a ochotu teda ale neviem načo to odo mňa chcú veď by mi nedali v rakúsku živnosť tam som to musela dať org.i preložiť.
Ahojte. Pomôže mi niekto, hľadám tlačivo na zdravotné /nemocenské/ pripoistenie v Rakusku. Srdečná vďaka
a to máš skadiaľ ? čo nevieš čítať ?
Ja z tej stranky som pochopila,že tie ceny sa tykaju rodiny,ináč by to bolo skutočne vela.Vačšinou rak.agent neberu od nás nič.
pracujem v rakusku ako opatrovatelka,môze mi niektora poradit aky typ danoveho priznania sa podava na slovensku A alebo B, dakujem za odpoved
typ B
Choď na stránku SVA - v pravom stĺpci ONLINE SERVICES klikneš na FORMULARE/Anträge - potom Versicherungs - und Beitragswesen - nakoniec “Zusatzversicherung Krankenversicherung”
fakt rada, ved ak povies A,povedz aj B,inak to vyzera fakt tak,ze to pise konkurencia.
ja som tam tiež našla že popl. platí rodina. od op.že vraj nepýtajú popl.zajtra sa na to spýtam…teraz je už dosť hodín
daj mi tvoj email ja ty ho pošlem
ahoj,skús šťastie 0903441600 ak to nebude brať tak je v rakúsku ale zajtraa ide domov
prepáč ale nejde mi to alebo to neviem pomôž prosím
Asi ťažko konkurencia, rakušania si sem asi nebudú vypisovať.
V tom meste alebo okrese kde ste prihlasena vybavíte prídavky musite mať založený učet a formulare E-411,E401.Poradte ako vybaviť matersku do ma stým skúsenosť
AJKA,dolu som ti pisala,bola som na pohovore,napis mi na 0908054,nemam doma syna,neviem ist na jeho mail,napisem ti,ako som dopadla