Opatrovateľky v Rakúsku

O rodinnych pridavkoch sa tu velmi vela popisalo len si treba pocitat stranky ak dozadu su tam rady a aj tlaciva…

Ahoj, pozná niekto toto mesto? Pracuje tam niektorá ako opatrovateľka? Ďakujem

http://www.letni-alpy.cz/alpy/rakousko/millstattersee-a-spittal-an-der-drau/

Presne Spittal an der Drau nepoznam, ale je to v Kärnten, cele Korutansko je velmi pekne, pravidelne v lete som aj 2 mesiace pri Klagenfurte.

Krasna priroda, velmi dobri ludia, dialekt, krasne starobyle hrady a klastory, Dóm
v Gurk- u.
Ak tam vydrzis do leta, budes krasne opalena ako od mora, juzne slnko opaluje inac ako tu na severe od Dunaja.

Vzdialenost od Wiedne asi 400 km.

Tak to neznie zle. Asi to sksim a pôjdem tam. Ďakujem.

milačik určite to vezmi

som tam, ak mas moznost,chod blizsie,cesta je unavna.Ja uz tie kopce nemusim.

si tu ?

Nechápem, najprv radíš tak a potom inak. Tak ako to vlastne je?

som si, ze ma to dalo pod Annine meno.Ta cesta je fakt narocna a to ja cestujem iba zo zapadu.

myslim,ze by bolo vhodnejsie otvorit si vlastnu temu.Uz je to tu iba o samej inzercii,pritom tato stranka ma sluzit uplne inemu ucelu.Ani povodny prispevok nie je aktualny,ale myslim,ze vzajomnym radam by to sluzit mohlo.

A ináč sa ti tam ako páči? Nie je to miesto, kde líšky dávajú dobrú noc?

Je to male mesto medzi horami, ono cele Korutany su velmi hornate,samoty a zapadaky,tak na 2 t.dovolenka a smitec.Blizko su Molitall Alpy s Grossglocknerom,sneh a lyzovanie ganz Jahr.Chodila som tam 8 mes.,stacilo,teraz som v NO.Ak nie je mesto,hrozia tie vyhnalovy,co je velmi caste.Zabudnes,aj ako vyzera clovek.Teda okrem starcekov.

cez Arios…

To vážne? Tak teraz si ma poriadne vystrašila. Neviem, ako sa rozhodnúť.

Ahoj dievčatá,poradí mi daktorá?Chcem sa spýtať na pripoistenie v chorobe,ako to funguje a aké vyhody a povinnosti mi z toho plynú.Vďaka

Prečo sa neoplatí vybavovať formulár E 106 pre tie ktoré ešte plánujú mať dieťa??? Ďakujem.

áno, prečo?

Dobrý deň,
máme ešte voľné miesta na piatok do Linzu.Zveziem lacno.Sme so stredného slovenska,klimatizované auto+milý šofér.Max.3osoby tam a 3 späť.Odpovieme každému.Ďakujeme.Kontak: 0918 459 704

Dobrý deň,
máme ešte voľné miesta na piatok do Linzu.Zveziem lacno.Sme so stredného slovenska,klimatizované auto+milý šofér.Max.3osoby tam a 3 späť.Odpovieme každému.Ďakujeme.Kontak: 0918 459 704