je to tu uz 100x pisane,daj si dotaz do vzhladavaca zzz,aj kazda,ktora sa opakovane pytate na to iste.Vyhladavace boli vymyslene presne na toto.
tie kopce su nadherne…tak treba sediet potom doma
Tak kopce alebo ľudia?
No na to,aku proviziu beru a aky plat davaju by to malo byt 5 km od Blavy.Ved ci mas mesto,alebo samotu si mozes zistit na Google.alebo na mape.Kym sofer po tych samotach vsetky porozvaza,prejde vecnost.Vlastna skusenost.Zial.Ale uz nie.
ivetka ja som chodila 13 hodín autom niekedy 14 da sa to zvladnut…!
Dobry den p. Miroslava,
je zaujimave co pisete, ak je to stale aktualne, prosim ozvite sa na moj Email. Prax mam 4 rocnu ako opatrovatelka v Rak. ale nemam ziaden kurz ani ine zdrav. vzdelanie. Doteraz prax v 24 hod. opatere doma stacila, ine vzdelanie sa vyzadovalo len v Heimoch alebo nemocniciach. Okrem toho si kurz mozem zacat aj hned robit.
S pozdravom
Zlatica Hartlova
patri inde.Jano nevie citat.
Nesla som cez agenturu pomohla mi pani co sme spolu chodili na Op.kurz ona uz pracovala dlhsiu dobu v AT nechcela za to ziadnu odmenu som jej doteraz velmi povdacna jej striedacka odchadzala prec tak mi miesto ponukla. Ak mas viac otazok napis na mail malibu222@centrum.sk
Dobry vecer,ja sa chcem opytat,ci mi niekto nevie pomoct s hladanim prace pre opatrovatelku vo Viedni?Nejak sa mi nedari aj napriek tomu,ze som tam posledne 3 roky opatrovala.Asi to bude nejaky ponukovy “UTLM”,lebo predtym to az take tazke nebolo.V Rakusku mam “odkrutenych” uz 7 rokov,takze s nemcinou nie je problem.Za vsetky rady a ponuky uz teraz dakujem a poprosim skor o nejaku privatnu pomoc,lebo tym agenturam sa nie vsetkym da verit.Pekny vecer,Lubica
ahoj kaja chodila soím 2 a pol roka do spittalu je tam nadherne mas aj kde ist do mesta chodili sme s kamoskami otehotnela som a musela som skoncit ale keby nie to ostala by som tam dodnes je tamn krasne je tam vela sloveniek aj slovakou chodili sme spolu von a dam ti na nich kontakt to prasa co pise ze tam nie su dobry ludia dobry clovek nemoze bit ja ti 100%zarucujem ze tam krasne je a s rodinou a s kamaratkami som do dnes v kontakte
ahoj ano mne tam pracuju kamaratky jedna s lucenca jedna s roznavy a mam tam aj zname s ktorymi som ostala v kontakte
jasne ,že je tam pekne xiix ale vieš čo asi v pre niekoho bude lepšie v Hrhove :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Istotne je vela Anna Banska Bystrica,
teraz som tu ja, co som pisala o 17,01
Nejazdite so ziadnymi sofermi, cestujte ak mözete radsej vlakom, v pohode , ked aj den dopredu, bez stresu, ten cas co ziskas, ak vyuzijes dopravne sluzby , stratis na tych stresoch s babami v aute.
Ale niekedy je veru v aute s ostatnymi pohoda.
Co Ta nezabije , to Ta posilni, immer daraus das beste machen.
Na googli na mape si najdes vsetko, este aj ten dom, v ktorom budes pracovat.
Vela stastia.
ahojte neviete mi dat nahodou niekto kontakt na niekoho kto sprostredkuva pracu do Rakuska?vopred dakujem
daj si tu pracu a preklikaj forum,hned budes mat kontakty.
Tak toto ma zasa troška povzbudilo. Dúfam, že to všetko dobre dopadne. Ďakujem.
Chodia tam na 3-týždňovky?
Vlakom do BA alebo ďalej?
ty si velka optimistka ved by tam rovnake ako tu
toto počujem po prvý krát