Opatrovateľky v Rakúsku

Ja si to pripoistenie platím.A tiež kamarátka,ktorá je teraz doma na materskej,ale viac by som musela zistiť.

Prosím Vás dievčata akým spôsobom sa vybavuje materska v RAKUSKU ,kde treba začať vybavovať vie niekto poradiť na fore som nič na tému nenašla.

Jano vie čítať i keď vie že má písať do iného fóra stále sa opakuje a takýmto prístupom si klientelu nezíska.vyvoláva to opačnú reakciu…

nemusíte ani deň dopredu skúste nájsť prvé ranné vlaky ja tiež vlakom už 5rokov a idem sa prejsť na WC kedy chcem.

Krátke info pre tie , ktoré by chceli vedieť, či majú nárok na nejaký „bonus“ alebo na nejakú odpočítateľnú položku pri DP v A.
1.treba sa zaradiť a zistiť či spĺňate kritéria „Alleinverdiener bzw. Alleinverdienerinnen „ alebo „Alleinerziehende“ /napr.na stránke http://www.help.gv.at/Content.Node/8/Seite.080720.html 2. Der Alleinverdiener- oder Alleinerzieherabsetzbetrag beträgt pro Jahr
ohne Kind: 364 Euro
mit einem Kind: 494 Euro
mit zwei Kindern: 669 Euro
mit drei Kindern: 889 Euro
für jedes weitere Kind erhöht sich dieser Betrag um 220 Euro
3. Kinderabsetzbetrag -
Der Kinderabsetzbetrag beträgt 58,40 Euro (ab 2009) pro Kind und Monat.
Der Absetzbetrag wird gemeinsam mit der Familienbeihilfe ausgezahlt und ist nicht gesondert zu beantragen.
4. Unterhaltsabsetzbetrag
Wer für ein Kind, welches nicht im selben Haushalt wohnt, nachweislich gesetzlichen Unterhalt zahlt, hat Anspruch auf einen monatlichen Unterhaltsabsetzbetrag in folgender Höhe (Werte ab 2009):
für das erste Kind: 29,20 Euro,
für das zweite Kind: 43,80 Euro und
für das dritte und weitere Kinder: 58,40 Euro.
Achtung:
Der oder die Steuerpflichtige und dessen (Ehe-)Partnerin oder deren (Ehe-)Partner darf für dieses Kind oder diese Kinder keine Familienbeihilfe beziehen

prosim vas na rodinne pridavky ste si kde otvarali ucet…a kolko stoji otvorenie uctu
odpiste mi dakujem

ahojte mile opatrovatelky chcem vas varovat pred p, fischer anette z wiedne , problemy okolo zmluvy ,platu a pacientov skusenost viacerych .

Na rodinné prídavky ti stačí mať účet na SK,vo svojej banke si zistíš BIC a IBAN,to sú údaje,ktoré potrebuješ na prevod peňazí zo zahraničia a samozrejme číslo účtu.

PRACUJEM V BRUNNE,ked sa najde kolegynka,nech sa mi ozve.

Milé žienky, ktorá z vás je v okolí Gratkorn v nedelu tam cestujem prvý krát, tak by som rada, ked sa nejaká dušička nájde. ozvite sa mail jullinka17@centrum.sk

kde približne sa to nachádza?

Ahojko, v Gratkorne je viac Sloveniek isto tam na nas natrafis

Chcela som sa opýtať, znovu na tú pani M.Jakubeczy zo Žiliny má niekto s ňou skúsenosti? A ešte na jednú vec,počula som, že ag. Hilfswerk príjíma opatrovateľky iba s praxou min. pol roka, a musí to byť v zahraničí.Je to pravda?

Dobrý večer,je tu niekto z Vorarlberg-Bludenz-Sonntag-Blons?

ano je to pravda dnes mi volali,musim mat aspon 6 mesiacov skusenosti ako opatrovatelka,ze potom by ma zobrali

ahojte…vie mi niekto poradit alebo dat cislo kde beru aj muzov ako opatrovatelov…,dakujem

Možete mi napísat prosím kontakt na Vás??? Ďakujem

Eliska skus zavolat na toto cislo robila som cez nich pred rokom brali aj chlapov teraz neviem ale musim ta upozornit je to ag.EURO PFLEGE KACZIANKA vela zien nie je spokojnych zavolaj a daj vediet ako si dopadla prajem vela stastia 0915 044 883 ozve sa pan Halaj

V Bludenz sú slovenky určite, v Sontag Buhl by si tiež mala nájsť aspoň dve, pekný deň všetkým

Ahojte, vie mi niekto poradit a pomoct? Pracujem na zmluvu ako opatrovatelka a chcela by som si zobrat pausal, je to este mozne a co budem potrebovat? Dakujem a vedel by mi niekto poslat link, kde najdem info o praci opatrovatelky na pracovnu zmluvu. Dakujem vam.