Opatrovateľky v Rakúsku

O tom milom šoferovi mam trochu inu predstavu.Sla som s vami 1raz-nejaky Ondro,radio na plné pecky o4-5hod.,kedy by si človek hádam rád zdriemol,napriek tomu,že som ho 3krát poprosila,aby to stíšil.“Zákazník-náš pán”-neznámy pojem.

Pre Paťu,tak povedali to aj tebe /myslela som si že sa ma chceli zbaviť/máš už nejakú ag. cez ktorú si ideš robiť prax? A musí to byť v zahraniči.

No práve túto agentúru by som neodporúčala, vlastné skúsenosti a nie je tých skúseností málo. Nechcem ale nikoho odrádzať.

dobry den, prosim ak by vedel niekto poradit: poplatok agenture sa odratava ako vydaj? alebo je to uz v 12% pausalu? dakujem

ahoj ja som dostala ale tak ako som sa na ne tešila tak mi zmrzol usmev ked mi napisali že mi posielaju iba za jeden mesiac a to pol roka pracujem a normal na živnosť…odvovodnili tym že moje turnusy nie su datumovo vyhovujuce…tak že mi za ostatne nepatri iba v tom pripade by mi patrili ak by moje turnusy boli na prelome mesiaca…tak že ani mi nikto nevie poradit čo s tym ved je to totalny blud a ja neviem na koho sa obratiť aby mi to vysvetli čo to ma znamenať odvody si poctivo platim…

len cez nich nie…o tom tu uz bolo popisane…

Ahoj,viem,že určite sú v mojom okolí slovenky,zatial som nemala možnosť niekoho stretnuť.Dcera mi chce poslat doklad,ktorý potrebujem doložiť k rodinnym prídavkam,preto hladám niekoho u ktorého by som si to vyzdvihla.Pekný den

Dobry deň, ja pracujem v Rakúsku od júna 2009/od 18.6 mam živnosť/.Mám teraz problémy s vyplatením prídavkov na 3 deti.Poprosil by som niekoho o pomoc.Vraj tu nejaký pán dáva zdarma rady.Možem poprosiť o kontakt?Ďakujem

Ahoj,opatovne sa vas zienky spytam,poradte mi prosim,ak viete niaku ag.,ktora berie aj chlapov,alebo aj sukromne,odmenim sa.To co ste mi tu uz poradili,nikde momentalne neberu,volam vsade,nedari sa mi,vsetkym dakujem.

Dobrý deň, pracujem v Rakúsku od júna 2009 na živnosť.Mám 3 deti, a mám problém s vyplatením príd. na deti.počul som, že tu dáva nejaký pán bezplatne rady ohľadom daní, rod. príspevku a príd. na deti.Mohol by mi niekto poradiť, alebo dať mi kontakt na už zmieneného pána?ďakujem

Ahojte potrebujem poradit ako sa da cez internet vyplnit DP na Slovenku dakujem

ahoj tak to aj ja mam problem aj ja hladam niekoho kto ma čislo na toho pana…ak by sa Vam niekto ozval tak prosim dajte vedieť…katka

Dobrý deň, chcem sa spýtať, keď sa podáva daň. priznanie na SK, musím predložiť aj potvrdenie o príjme z rakúska-honorarnote? musíme ho mať? Ďakujem

poradte mi niekto,od marca budem mat zivnost,kedy si mam uplatnit narok na pridavky ak je manzel nezamestnany a ci ich budem dostavat mesacne alebo rocne,dakujem

nemusíš predložiť, tak ale máš ho či nie ?

Chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosti s agentúrou Sunset.

áno mám, len tam sú aj príjmy pred založením živnosti v AT, tie ale do daňového priznania nemám dávať.

Ahoj, myslím,že je to pan Peter Demčák- patril medzi začínajucich a ma stranku na svoje meno aj ja som pri ňom začínala len škoda že som ho nechala…

skus tuhttp://www.drsr.sk/ dan z prijmu FO typ B r. 2009 a pekne sa ti da vypisat

vo vašom prípade by sa mali vyplácať raz za dva mesiace. vybavovať treba začať čím skôr.