nemusíš dávať Honorarnote,ja osobne som si urobila tabuľku s príjmami a dala som to ako prílohu k DP.
Chcela by som sa spýtať, či aj niektoré z vás už dostali rozhodnutia o tom, že im za vlaňajší rok nebudú vyplatené za niektoré mesiace rodinné prídavky, resp. ich doplatok. Odôvodňujú to nariadením č.1408/71 a jeho vykonávacím predpisom 574/72 . Vlani som dostala doplatok za celých 12 mesiacov. Neviem, či sa to týka len vydatých , alebo aj niektoré iné ste takto postihnuté. Napíšte, či ste slobodná, rozvedená a kto berie prídavky na Slovensku nech sa v tom trochu zorientujem. Hádam sa obrátim na nejakého právnika.
trochu dozadu príspevok od terezy - je to tam krok po kroku.
a katke - neviem, či tie rady dáva zadarmo…
neda sa mi otvorit link
ruky preč lebo sa upíšete diablovi ja so tam pracovala tri roky a keby som nemala dobru rodinu tak odýdem dávno ked je iná možnosť skuste niečo inšieale pána kazianku určite neodporučam
potrebujete najprv tlačiva E411,E401 na rodinne prídavky v RAKUSKU
A čo sa píše v tom zákone tak to je ako možné že niekomu vyplatia a niekomu nie, to budem teraz so strachom čakať ako dopadnem. ak niekto viete o tom viac píšte.
aj ja som si tam s tou bandou uzila svoje.
pracovala som , ako opatrovateľka s postihnutými deťmi.Práca ma veľmi naplňala.Chcem pracovať , ako opatrovateľka v Rakúsku moja nemčina je slabšia, ale sa stále učím…Mám rôzne opatrovateľské kurzy z nemčiny. Mám stredoškolské vzdelanie s maturitou i sanitára…
ahoj ja tiez pracujem ako opatrovatelka v rak. ale trosku kratsie…
Dobry vecer zienky,chcem sa opxtat,ci tu nie je nejaka dobra dusa z Levic.ktora by mi vedela potadit s nemcinou,pripadne preskusat.napiste mi na mail.martav@zoznam.sk alebo tel.908054264.dakujem
prispevok 18;54!!!
dobry vecer,
nevie mi niekto dat link, kde najdem vertrag co potrebujem podpisat s rodinou? prsim-
a nejaky babsky recept na tvrdu stolicu. slivky sme uz vyskusali. dakujem Dada
Co mi patri? Co je moje, to je moje a do toho Ta nic 
daj si do google werkvertrag , a na stolicu skus lanove semienka, najlepsie mlete a do jogurtu vecer zamiesane a rano na spapanie…
Posli mi /ak chces/ ten tvoj papier nascanovany, kludne zmaz meno, osobne data a vsetko co chces, mam za par dni stretnutie s panom z financaku, koli inej zalezitosti, a gottseidank, ziadna z mojich dam taky papier este neobdrzala.
Je mozne ze tam je dovod, potrebujem ho vylucit, a dam ti kontakt aj na jedneho dokonca Sk hovoriaceho pravnika…
Pre tie, co ma tu hned mienia v fore na franforce trhat, zaujima ma ta tema osobne, moje baby zatial takyto papier nedostali…
Napada ma moznost ako by sa im dalo prejst cez rozum v buducnosti, ak by to nariadenie a vyonavaci predpis im predsa umoznoval, ale skusim to overit u financaka, ale potrebujem aspon jeden dva taketo papiere aby som mu mohla s nimi pred nosom mavat.
Vdaka
email mas, a web si lahko najdes, kazdu chvilu ma tu damy omielaju…
nechcem vam tu kazit radost a miesat sa do niecoho v com ste urcite sikovnejsie, ale baby uvedomujete si, ze vas tusim 10 rokov dozadu mozu skontrolovat a BUDU tie Honorarnote chcet vidiet, ci ich mate a ako ich mate? Ked uz mas take co su pred zalozenim zivnosti tak tie radsej rychlo zneskodni, a modli sa aby ich rodina nikde neuviedla... <br> <br>Inak ked by som tak uvazovala, tak co keby som si dala len kazdu druhu Op do danoveho, co som legalne sprostredkovala a skasla do danoveho, no nie? <br> <br>Na ilustraciu: <br>Manzel podnika v At v inom obore, je pausalizovany, dotrepala sa kontrola, papiere podla mna v poriadku, len 2 veci neboli podpisane, na 3 chybal datum....odmena? 400 euro pokuta! Fajn, velmi rychlo ma naucili pisat datumy k podpisu a spravne vyplnat nektore veci…
Katka, pisem to tu dnes po druhy raz, ak mozes posli mi to vyjadrenie, premas si kludne meno a osobne data, mne ide o to len mat z konkretneho uradu konkretny papier, mam stretnutie s panom z financaku z trochu inej zalezitosti, ale vyobracala by som hoa aj za toto ako je toto mozne, a spytala sa ci sa to da riesit ci uz formou odvolania alebo ako.
Len potrebujem mu s niecim mavat pred nosom ak by mi zahlasil ze to nie je mozne…
majl na mna mas hore,
Andrea Moser