Opatrovateľky v Rakúsku

aj vydaté ktorých manžel je nezamestnaný by mali dostávať každé dva mesiace,

Tie,čo berieme prídavky len raz ročne ako doplatok-rozdiel,všetko závisí od potvrdeia z ÚPSVaR kde sa potvrdzuje podľa mesiacov a počtu detí koľko nám bolo vyplatené na Slovensku. rakúska strana doplatí do výšky prídavkov v rakúsku plus príplatky , daň. bonus.atd./po slov hádam viemr čítať, čo nám na úrade potvrdili./

ja som za rok 2009 odpracovala v AT 189 dní, prídavky v priebehu túždňa boli vybavené

áno, ale k tomu musia mať potvrdenie, že nemajú žiadny príjem, ani podporu.

ahoj, robila mi na sk ddanove lebo je to učtovnička a agentrua pyta 30 eura a t je podla mna dost , proste vypočitala ked osm robila pol roka v rakusku že ked som mala spolu prijem za turnus aj s cestovnym 908 eura krat 5 jej tak vyšlo , že na sk je nejaka hranici okolo 4900 eur ročne či eo

Veď som mala všetky doklady zo Slovenska v poriadku, len v niektorých mesiacoch som mala na Honorarnote nie 14 dní, ale 10,12, na jednom len 3, lebo babku dali do nemocnice, tak som musela sa vrátiť domov a za tie mesiace, keď som robila nie celý turnus, ale kratší mi prídavky nepriznali. Tak teraz " babo raď "

no tá tvoja lebo je to účtovníčka je naozaj “účtovníčka” mala by čím skôr vrátiť vysvedčenie alebo čo má, nech neprivedie ľudí do nešťastia ! a nech sa neberie robiť veci, ktorým NEROZUMIE! a pre teba - ZBYTOČNE TU NEŠÍR POPLAŠNÉ SPRÁVY - veď ani len paušálne výdavky neodpočítala…

ODKAZ-Momentalne som na Slovensku idem otyzden a je tam vtom bloku jedna pani na vozicku ktorej sem tam ak mi zavola pomaham.Momentalne nema nikoho ale mozno v bliskej buducnosti bude potrebovat opatrovatelky. Som s nou vkontakte denne tak ak to bude realne tak sa ozvem.Podmienka zivnost v AT, a NJ na komut.urovni.Bez agent. Najlepsie z okolia KE a TV os.kontakt.

tak Ty si mala šťastie,lebo rakúšania radi strácajú naše doklady,to sa mi ani veriť nechce,žeby tak skoro vyplatili

skus sa tvojej,uctovnicky´´,ci uz nieco pocula o dohode medzi eu statmi a zamedzeni dvojiteho zdanenia…

každé dva mesiace?..ja som rozvedená, samoživitelka a dostala som RP až po roku???
Aj to som ich musela súriť, aby mi ich vyplatili

Odkiaľ je pani Horváthová? Ide o agentúru pflege zu hause?

To som ja pisala,bolo to myslené zo srandy,ale keby to bolo realne-potešila som sa.Všetky podmienky by som splnala,len nie som z vychodu/a to už nezmenim/.Som z PD.Ak by to bolo raz realne,ozvi sa mi:0903 683 987

no veď keď platíš ag.tak sa má i ohľadne účtov za cestu o teba postarať i spätne a hlavne keď chodíš i jej dopravou.

a to na ktorom FA tak rýchlo išlo, keby to tak išlo všade.

ja tu neširim poplašne spravy ja sa len pytam ak si si nevšimla a ak ma juniektore nejale problemy kde maju podla teb apisat ak budu aj oni širit poplašne podla teba spravy aj som to nekonštatiovala ale nechaj tak človek ma aj ine problemy ako riešit …

inak učtovnička povedala že paušalne sa to neda

chcem sa spytat ten doklad E9 potrebuejm k danovemu na sk pracujem v rakusku len pol roka dakuejm

zienkky viete mi poradit ako alebo s akej knihy sa najlepsie naucim nemecky viem slovicka ale neviem dore tvorit vety hovorim zle prosim poradte

mas uz zivnost?