agentura zu hause ist zu hause, ste niekto cez nich alebo viete nieco o nich???prosim
ahojte pozna niekto z vas agenturu youcare vo wiedni ? mate neake skusenosti ? prosim napiste nazory volal som tam viem ze sa neplati nic ale niekedy je lepsie ak zaplatite a viete ze je to seriozna agentura dakujem
robim opatrovatelku v Nastelberku,je to dedinka vyše 30km od Gracu,jeto vysoko v horach nieto tam nič ani obchod kde tu dom,ak by tan niekto zo Slovenska bol nech sa mi ozve tel 0908574260 alebo mail Edita41@entrum.sk,vopred dakujem
ahoj Andrea aj ja som nedostala za 5 mesiacov rod.prispevok iba za mesiac jeden jediny a robim tam polroka odvovodnili to tym že moje turnusy tam nie su na prelome mesiaca…proste že tam nie som vždy prveho a som vydata tak že mi ma iba slov.strana vyplatit prispevok …tak že ja neviem čo to vlastne znamena ale kemošky dostali riadne za cely rok…ak možeš ozvi sa mi…katka
eva aj ja som dostala taky papier a nevyplatili mi iba jeden mesiac a to robim v rakusku polroka…dcera tam volala a vysvetlili na finac.že sa slov.strana dohodla s rakuskou že musime byť tam na prelome mesiacov inak ak nie tak nam nepatri za tie mesiace…asi tak ja som z toho zufala…tak asi tak to je to aby som sa rozviedla a tak mi budu patriť za cely rok…a volala som aj pravnikovi a on sa s takym niečim ešte nestretol.
zabudla ti napisať moj email Tarabcakova@zoznam.sk ak by si chcela napiš mi tam ja mam preskenovane tie papiere…ohladom nevyplatenych mesiacov a odvovodnenie…pa budem čakať a rada ked sa ozveš.pa
no,to by bolo vláčiť 100-200 žien na úrad a vybavovať s nimi živnostenský a kto bude vtedy so starkými?
Ahojte,neviete nahodou o nejakej práci alebo o niekom sukromne kto sprostredkuje prácu opatrovatelkam???
Velmi by ste mi pomohli…
ahoj júlia.chcem sa ťa spýtať či nevieš o niekom kto by mi urobil rakúske daňové priznanie.
Mein Liebe, wir haben keine prostituierte aber du machst mit diese Schmutze. Aber ist auch das Arbeite - nur nein hier!!!
Nie je to až také nemožné. Kto je so starkými, keď máte voľno?
OK-plati
vieš si predstaviť také niečo,že veľa opatr.ani nemá voľno?ono je to všelijako,v tejto praci,ja ho mám,ale veľa mojich kolegýň ho ani nemá,ja sa sice nezastávam agentúr,ja som len skonštatovala
dobry den ja teraz vybavujem papiere do Rakuska a potrebujem k živnosti rodný list preloženy do nemciny.Nie každa agentúra to vyžaduje.
Katka,mala si vždy odpracovaných 14 dní nepretržite? Podľa akého nariadenia to odôvodnili? Je to to isté nariadenie,o ktorom píše aj Eva? Ak môžeš,napíš aspoň tie dátumy,keď si pracovala v Rakúsku a nevyplatili ti rodinné. Dík
a ako podla teba vybavit urady?
ty sa preber!!!
zavolaj na t.č.0915929688,p.Demčák on sa zaoberá spracovaním DP na Slovensku aj v Rakúsku. A nereaguj na Júliu,tá je dávno pasé.
Dobrý deň opatrovateľky, sledovali ste dnešnú Lampáreň na Markíze? Pán Cojpan, agentura Anjeli starších po novom Ajuda bol na pretrase. Konečne pozbierali ženy odvahu a začali s tým niečo robiť,lebo len zo sľubov sa človek nenaje.Iba on si naplní vrecká. Držím Vám palce aby ste to dotiahli do úspešného konca.
ja tam budúci týždeň idem na pohovor napíš mi mail môžeme sa dohodnúť tam ísť spolu.Oni vyberajú poplatky len od rodiny.