ako moze dat niekto svoje posledne peniaze vopred.Ziadna seriozna ag. to takto nerobi.Ludia su nepoucitelni.Az po zmluve poplatok.Ked uz je rodina ista.
no netreba zobrať také miesto kde nieje aspoň 2h voľno čo ste baby otroci? a nevarím že ste až v takej zúfalej situácii.
všetko vybavuje agentúra,kompletný servis,vrátane daňového
ja to tiež nechápem toľkú naiv.potom tu ženy vyplakávajú…
to su potom tie plne moci,ked premile ag.“neposlusnym” op. zrusia aj zivnosti.
ja si tiež myslím že si ag.dá dobre zaplatiť tak by to bolo min.slušné ich zobrtať na úrad keď to baby potrebujú a denne 100-200 žien nepotrebuje papiere vybavovať po úradoch.
Som skúsená opatrovateľka s 5 ročnou praxou v starostlivosti o seniorov, príp.nemocných. Mám skúsenosti s opatrovaním nemocných Alzheimrom,demenciou ľahkého stupňa, inkontinentných. Mám vodič.preukaz, preto chodievam na nákupy,varím,periem,upratujem,chodím na prechádzky so seniorom,alebo ho doprevádzam k lekárovi,na rehabilitáciu a pod.,hrávam sa s ním (karty),čítame, počúvame hudbu,modlíme sa spolu. Nastúpiť môžem ihneď, môžem pracovať v 14-21 dňových intervaloch. Ďakujem
starkí majú poobede šlofíka a vtedy majú opatrovateľky voľno
ZDRAVíM VáS, Má NIEKTO SKúSENOSTI S AGENTUROU VaV SLOVAKIA, S.R.O?
boli zúfalé, redaktorky aj tej pracovníčky z ústredia práce - jediné čo sa mu dá dokázať je neodôvodnené obohatenie - a tie chudery tam ešte v tom liste či sťažnosti splietali čosi o zamestnaní, veď im ho ani neponúkal! Chápem, že ak človek potrebuje robotu, urobí čokoľvek a takým podvodníkom stačí ak by za tých 350 dal tel. číslo a meno nejakého pracovníka agentúry v zahraničí a zmluvu napísal, že sprostredkuje kontakt,ako jedna pani zo ZM, už sa môžu s peniazmi ženy rozlúčiť, len čo potom ešte ďaľšie presúdia a nič nevysúdia
Dostala som ponuku pracovať v nemecku ako opatrovatelka pod agentúrou Albis s. r. o. Trnava. Nepočuli ste o nej? Dakujem.
ahoj Evi, ja som sa zaregistrovala cez VaV Slovakia, urobila somnou pohovor v nemčine cez telefón, kde som obstála. Poslali mi zmluvu, ktorú som mala podpísať, s tým že, teraz je ich povinnostou nájsť mi prácu. Nie je tam napísané obdobie do kedy. Boli veľmi milí, aj pani čo somnou hovorila v nemčine. Ja som túto záležitosť riešila minulý týždeň. Ak máš hocijaké otázky, tak mi napíš. Zuzana
ja som im zaplatila registracny poplatok asi v oktobri, poslala podklady do 2 tyzdnov mala byt praca, po 3 tyzdnoch som im zavolala ze nic sa nedeje mali ma aj preskusat, tak do par minut som bola vyskusana, boli velmi spokojní o dalsie dva-tri tyzdne mi ponukli pracu uplne inde ako som chcela tak som to slusne odmietla, ze nic sa nedeje, samozrejme ponuk je dost , uz je februar a nic. V januari som im poslala email, ze sa nemôzem pozerat na to, ako vsade narazim na ich inzeraty v ktorych hladaju opatrovatelky s rychlym umiestnenim a ziadam vratit môj poplatok DOTERAZ NIC ZIADNA ODPOVED
prosím ozvi sa hned na moj email dakujem
ozvi sa hned teraz na moj email
Dobry den neviete mi povedat aka je vyska vecnych prijmov pre opatrovatelky - sachbezug na rok 2009
ozvi sa hned teraz na moj email
ozvisa prosim ihned
je to 6,54 na deň alebo 98,10 na mesiac
ty sa zase mudra a nie si ani z vychodu nezober robotu ked nemaš 2 hod volno to čo su za reči ste ale velmi mudre zabudli ste ako ste začinali …