Opatrovateľky v Rakúsku

ale nie,nezrušia,neháčte všetko do jedného vreca,nie sú aj všetky agentúry len zlé,takisto ako nie sú len opatrovateľky len dobré,ako všade niečo je dobré a niečo nie,aj ľudia,sú aj takí aj onakí

no,nie všetci starkí spia poobede

už sa ozvala???

moj mail maria.vicenc@gmail.com

no,neviem,asi sa mnohým opatrovateľkám núkajú len 100%roboty,a každej aspoň na výber zo5,podľa toho,čo tu píšu,a že boli ženy z východu naivné?,no,dnes už ani oni nie sú,ale draho za to zaplatili,žiaľ,že niekto na nich ryžoval

Ahoj, ja som z Vranova nad Topľou.
Odkiaľ si Ty?
Ja som zareagovala na ich pracovnú ponuku, kde ponúkajú prácu lektora. Poslala som životopis a foto, ale neviem či ma pozvú na výberové konanie. Skončila som mgr.štúdium v odbore soc. práca. Výberové konanie by malo byť v Michalovciach. Uvádzajú, že si pozvú iba tých, ktorí vyhovujú ich kritériám.

Skúste ag. Joucare vo Wien. Mne našli prácu za týždeň. Sú tam milí a fakt ústretoví. Poplatok neplatíte žiadny, pretože poplatky berú iba od rodiny.

nie a prečo máš problém

ZUZKA OZVI SA MI…

Pre Janu,19.01:Ako to tam chodí,bola si tam osobne na pohovore?so všetkymi papiermi preloženymi?diky-ak odpovieš

ahojte možte napisat viac o tejto agenture???alebo kontakt na nu???

zuzka sa tam zaregistrovala ohladom prace opatrovatelky nie lektorky

pre reba011: napíš mail o co ide… dik
ketti@centrum.sk

tvoj email mi nejde

ketti@centrum.sk musi ist

ja som reagovala na pracovnú ponuku pre opatrovateľky. Uvidím či sa vôbec ozvú. Nemajú to v zmluve, že za aku dobu sprostredkujú prácu. Ja som z Košíc.

Ahojte,neviete nahodou o nejakej práci alebo o niekom sukromne kto sprostredkuje prácu opatrovatelkam???
Velmi by ste mi pomohli…Ďakujem

Evi, tak ako píše neznáma autorka, ja som sa registrovala na prácu opatrovateľky, nie lektorky.

Ja som takto doplatila na 2 hod. voľna a teraz som už mesiac doma…

Ja som tam bola osobne. Spýtali sa ma čo a ako si predstavujem. Papiere som mala všetky preložené a behom týždňa sa ozvali, že majú pre mňa rodinu.