Opatrovateľky v Rakúsku

pre Janu, 19.01
prosím Ťa, môžeš mi poslať emailom bližšie info o ag. Youcare vo Viedni a Tvoje skúsenosti s nimi.Ďakujem

hlupa,lebo volno a cerstvy vzduch aj pes potrebuje.

neboj sa,podari sa ti a lepsie,uvidis.

Penzijne vo vyske 16% sa vypocitava z cisteho prijmu alebo z hrubeho rocneho prijmu. Ked som v minulom roku odrobila viac o dva turnusy naviac a som vyzvana k DP tak si chcem vypocitat aky mi pride doplatok a neviem ci len na penzijnom alebo aj na zdravotnom a dôchodkovom ?

ja som začínala kde bolo volno 3h,bez volna som nezobrala ani robotu za 60e+odvody+cesta ktorá sa mi ponúkala keď som pred mesiacom menila rodinu. každá z nás si podmienky s rodinou dojednáva.

Nevie mi niekto poradit ci sa plati agenture ak Vam vybavuje zivnost a ostatne potrebne veci k tomu?Ak ano tak kolko to stoji?Dakujem.

nebolo by jednoduchsie spytat sa priamo v agenture?

prosím Ťa čo sa Ťa pýtali na pohovore VaV,aké otázky, mne volali v piatok ale žiaľ nemohla som odpovedať tak mi povedali že mi zavolajú v pondelok a dostávam nejaký stres, či som všetko nezabudla čo sa už dlho poctivo učím. Bola by som Ti veľmi vďačná aspoň v skratke čo to obnáša.Ďakujem!

čo tým sleduješ píšeš nech sa ti kati ozve ale nuvádzaš kontakt…

ahoj rada by som isla s tebou ale nemam este ziaden termin povedal mi ze on zavola tak cakam popripade moj mail ak by to vyslo levaiova@zoznam.skpa

No v ag. mi povedali ze budem platit ale ze idem prvykrat tak chcem si to overit u tych ktorym sa to uz vybavovalo.Dakujem

Robi tu niekto cez ag.JOZMAR?Ako dlho sa caka u nich na umiestnenie?

každá ag.má iné poplatky tak si to zisti u tej svojej ale najlepšie spravíš keď si to vybavíš sama!!

iba clovek s nedostatkom sebavedomia necha zo sebou zametat.Ja tiez neberiem vsetko,co sa nuka,ale to tu nie kazdy pochopi,ze sme aj take.

sama vybavíš a máš to zadarmo.

martuška bez vychádzok by si to dlho nevydržala psch.je dôležitá ani peniaze nepomôžu…otroctvo už dávno zrušili

baby nejdete niektorá v stredu 24.2.do Wiedne autom a zároveň v ten deň naspäť? nick1291@azet.sk

Ahojte. Nejde niektorá zajtra poobede vlastným autom z Viedne smerom na východ? konkretne do Rožňavy, za cestu samozrejme zaplatím. Ked ano, pošlite mi prosím sms na t.č.0910962883.Dakujem

ahoj Tani tie nariadenia nepoznam ale dcera babči volala na financ a tam jej to vysvetlili takto:Moje prichody na rakusku stranu boli po prvom v mesiavi čiže bud 2.3.4.atd ale riadne 14 dnovy cyklus…keby moj cyklus bol taky že jeden tyžden z trebarz koncom septembra a jeden začiatkom oktobra tak by mi vyplatili ale ked až po prvom tak nie ja viem je to na hlavu postavene ale oni podlačo mi rodina vystavuje kolko mi platia a v ktore dni v mesiaci som tam oni podla toho vyplacaju RP…no mne za polroka iba jediny mesiac vyšiel že som tam bola prveho v mesiaci alebo tak povedane na prelome mesiacov…asi tak to je a nemožem sa s tym zmieriť…je to bludne nariadenie a naš štat sa vraj tak dohodol s rakuskou stranou…tak možeme dakovať komu?..

vsetci sa pytaju to iste, co si dnes robila, nieco o sebe, ako zavolas zachranku, opytat sa starkych co ich boli, ako im pomôzes pri takom a takom probleme, samozrejme ze nemecky