Dík za odpoveď.Ale veď to je choré…,keď pracujú dve opatrovateľky v jednej rodine a obidve poberajú rodinné prídavky,tak sa tie turnusy stále posúvajú,nie je možné aby obidve pracovali na prelome mesiacov. No určite tu ešte bude viac príspevkov,lebo teraz sa dostávajú rozhodnutia z Finanzamtu. Len mi je divné,že v rozhodnutí ti neuviedli žiadne číslo nariadenia alebo niečo také. Ak sa dá,tak daj odvolanie.
je tu nejaka zdravotna sestra, ktora by chcela nastupit opatrovat podmienka dohovorit sa miesto 25 km za wien miesto je dobre 70 euro na den plus cestovne, bez poplatku
ahoj, musi to byt iba zdravotna sestra? nenechala si kontakt
ano musi to bit zdravotna sestra
Tani to iste nariadenie čo pisala Eva a tyka sa to vydatych žien ktorych manželia su zamestnani nemala som to rozhodnutie po ruke ale teraz ti napišem čo piše…Differenzzahlung nach der Verordnung(EWG) Nr.1408/71 und der Durchfuhrungsverordnung(EWG) Nr. 574/72…neviem či sa da s tym niečo robiť ani odvolať v stredu mam poslať pravnikovi skopirovane rozhodnutie…to je sila platime tam odvody a pre datum prichodu nedostaneme RP…je to fakt chore a počitala tento rok kolko mi vyjdu mesiace tak asi 5 mesiacov ten datum sedi aby mi aspon to vyplatili…čO JE NA TOM žE SI MYSLIM žE BY NAM V TOM MALA POMOCť AGENTURA…alebo nie?
Som zdravotná sestra mám dlhoročné skúsenosti s prácu so seniormi,mám vážny záujem o ponúkanú prácu.Prosím napíš na seba kontakt-dohodneme sa.onufer@stonline.sk
Pre Radku
Ahoj, som zdravotna sestra,viacrocne skusenosti s opatrovanim v Rakusku, mam rak. zivnost, 45 rokov. K internetu nemam vzdy pristup, mozes mi poslat tel. cislo? Zavolam. Dakujem.
Ahoj Radka ja sa snazim uz dlhodobo vycestovat do At ale zatial sa mi nepodarilo mala by som o tu ponuku zaujem aj ked s tou nemcinou neviem na akej som urovni kedze som sa ucila sama. Ucim sa vsak velmi rychlo ak by to bolo aktualne kontaktuj ma prosim meilom na mholiencikova@zoznam.sk dik
Ahojte,prosim,poradte ak viete…robim v Rakusku od oktobra,mam zivnost,uz je koniec februara a este stale mi neprisiel ziaden fomular o plateni dani.Aj rodinne pridavky mozem vybavovat len s potvrdenim o zaplateni dani.Mam este cakat,je to normalne,alebo tam mam zavolat?
Dobrý den.Reagujem na Váš email.Rada by som sa zamestnala ako opatrovatelka v nemecku.aj v rakusku.NJ ovládám základné.OP kurz mám cez červený kríž.Som spolahlivá a pracovitá.rada varim peciem dobroti mam rada starších ludi mam 35 rokov s uctou Muranyiova Ruzena.tel:0902492022 .
reagujete?
odkial ste?
Ste agentura?Nemate ponuky nejake ?Dakujem.
aku dan chces platit?ved dan neplatime…
asi som sa nespravne vyjadrila,platby do SVA?
tie ti pridu az po 7 mesiacoch a naraz
Pre REBU 011-zrejme sa potrebuješ preliečit!alebo čo tu nacvičuješ?
ZUZANA SI TU?
KDE IDES NA POHOVOR MYSLIM CO SA TYKA VAV?
JA SOM tiež od oktobra a prišlo mi za 5 mesiacov aj ty by si to už mala mať