Dobry den, prosim moze mi niekto poslat tel.kontakt na ag. Hilswerk na nejaku slov.zamestnankynu?Prosim surne velmi pekne dakujem
prosím vás niekto v Gratkorne?? máte niekto čas som tu prvý krát a cítim sa velmii zle… prosím
co máš Julka depku?treba vypadnúť denne aspoň na 2h na vychádzku čerstvý vzduch ti spraví dobre.
dakujem moja, teraz som bola pred domom ked neviem ani kde ísť so m tu prvý den ty si niekde tu?
nie ja som teraz turnus doma skús ísť min na 2h po okolí zisti u rodiny kde je najbližšie nejaký nakupák alebo obchod alebo u svojej striedačky či tam nepozná nejakú babu zo slov.alebo i rodina možno vie kde tam je najbližšia nej.op.
juli to máš dobré že tam máš net i keď je to zapadákov máš kontakt…
my neideme na pohovor nikam, ako som ti uz pisala, vsetky /povacsinou/ sme tu opatrovatelky a pohovor s nami robia telefonicky
dakujem vám ste velmi zlaté…ked mna len do revu ťahá neviem či to poznáte?
no práveže je to odrezané až o 4 km je nejaké mestečko gratkorn, no a tu niet slováka žiadného mi striedačka oznámila
ináč na aké miesto chodíš?
julka vydrz,co by sme my zato dali,keby sme boli na tvojom mieste.sama si daj otazku aj si na nu odpovedz.uvidis zajtra bude lepsie.drz sa dievca.
dakujem kedd náhodou by som si to rozmyslela šli by ste sem?
Reagujem na to co si napisala, no zabudla si napisat svoje telef. cislo. Ak mozes tak napis/// ozvem sa.
Buď rada že máš miesto ja si už dlho háňam a žiadna robota a mám živnosť aj nemčinu dobrú. Pomaly sa dostanem do finančnej krízy
to som vám písala keby náhodou či by ste mohli prísť
odporucam precitat si celu diskusiu
Na koho reaguješ?preboha,si tu prvykrát?Nevidíš ten DATUM???
julka aj o hodinu.na taku ponuku cakam.taska zbalena,papiere nachystane,len vyrazit.zatial nie je kam,tak idem k nemcine.tu mas tc.zavolat,napisat,mozes kedykolvek,0908054264.hlavu hore
dobre moja a odkial si?
julka mozem ist aj hned,neboj sa troska sok pre teba,ale vsetky skusenosti su na nieco dobre,mysli len na pekne veci.ide jar