som z Levic nemam problem s dopravou.skusenosti mam oj s opatrovanim a veeelmi dobre.som spolahliva,nemusis sa bat,po ziadnej stranke,viem,co sa patri.az ozaj budes potrebovat,napis na tel,zavolam ti dohodneme sa.dik
je ti iba smutno,alebo ta tam zle privitali?
ste milá ale ja už som raz taká do dvoch dní vám dám vedieť. Ale chcela by som sa s vami dohodnuť ked mi nebude chcieť dedo preplatiť cestu… tak by ste mi dali tých 150e lebo nechcem ísť tak do mínusu
viem že je to dosť drzé, ale skúste ma pochopiť a dedko je fakt úžastný neklamem mám totiž len 21 a možno preto je moje správanie také…
kde si môžme podrobnejšie písať?
ozvite sa mi teraz ešte prosíím
si celkom prvy krat?Rataj eura,neboj sa,zvyknes si,ked je aj dedko OK vydrz!Ked odides,budes lutovat.Zarobis si pekne peniazky.Rozmyslaj,co pekne si kupis.
pani kde ste zmyzli??ozvite sa
julka tu som
chcem s vami písať neviem vás nájsť
ahoj julka citala som tvoju diskusiu s martou,aj som ti pisala,dolu nisie,ja ma 23 rokov a ako si tam cez agenturu?
Pre Ivu. A kde konkretne chceš íst do viedne?Ja idem za Vieden a možem ta zobrat aj na spat ta zoberie moj muž. Ak chceš. Zavolaj. Monika. 0917391808
Nepošle mi nejaká dobrá duša vzor honorarnote na e-mail. Vopred veľmi pekne ďakujem
zzz zadat a ides.
tak šla by ste aj po zajtra dávam číslo na prepravcu. Na den 50 e dedko chodí takže len variť a všetko v najvašej pohode… Ale dajte mi vedieť či určite mi zaplatíte
Tu som napis co ako dalej
dole nižšie som písala vám tak odpíste
nehnevajte sa ale mne to žerie kredit. TAK AKO SA DOHODNEME JA VáS NECHCEM OBLBOVAť!JA POTREBUJEM VáS
Tak šla by ste aj po zajtra dávam číslo na prepravcu. Na den 50 e dedko chodí takže len variť a všetko v najvašej pohode… Ale dajte mi vedieť či určite mi zaplatíte
urcite ti zaplatim kolko si povies,daj cislo na prepravcu,ostatne ti napisem na telefon,neviem otvorit mail,nezufaj napisem ti na mobil