ale musi to byt s prepravcom…?
no ozvite sa už
takže môžem s vami rátať takže musím vybaviť zajtra prepravcu a ked dojdete tak mi na ruku dáte 200 e. Ináč vás donesie pred dom.
tak sa dostavíte ako vi viete
neviem moj mail otvorit,sem pisat viem,takze sme dohodnute,podmienky berem posli cislo na sofera,osttne ne mobil napisem neboj sa som spolahliva,ved budeme spolu
tak mi napíste aj sms kou či mi donesiete aj tých 200 eur. dakujem vám
ja ti napisem na mobil lebo uz sa mi tam miesa niekto druhy
prepravca 0903171533 zajtra sa dohodneme napíste mi na jullinka17@centrum.sk alebo jullinka17@azet.sk
to je sila,najprv 150 potom 200 a 500 by si nechcela?naco chces opatrovat ked to nezvladas,robis iba hanbu opatrovatelkam,
NEMUSíTE SA BáT RáTAM S VAAMI!!!
donesiem urcite…len este adresu potrebujem, kedze nejdem s dopravcom…
to neni agentúra mna tu dostal jeden známi kamarát… preto ked sa s ním budeš striedať tak by som ťa chcela poprosiť aby si mu nehovorila o peniazoch že si mi nejakké dala.
A dedkov brat s tebou vybaví všetky papiere ťa prihlási a tak…
odpís mi sem že čo
wiliam.m@hotmail.com-napis mi,dik.
takže zajtra do obeda ešte nevolaj až kým sa ti neozvem hej. napís sem
Bol by lepsie opatrovatel,ked je tam chlap striedacka,ak ano,idem hned.
Najdi mi rodinu tak pridem.Ale myslim to vazne…Mam tam aj rodinu blizko len nemaju cas aby mi nasli oni.
ženy nad tým dialógom Júlie a Marty. Nejako veľmi rýchlo sa tá mladá po jednom dni zorientovala. A má aj obchodného ducha, len čo je pravda.Len aby nemusela Marta platiť ešte aj dotyčnému, ktorý tam mladú “dostal”. Nejako mi to nepripadá celkom normálne. Niečo tam bude o čom mladá mlčí.
Pre juliu, nadpis marta. zavolaj mi na tel 0905480527, Chcem ti niečo ponuknut, čo sa týka tvojej práce, ktoru nechceš robit, Zavolaj hned, Monika
ahojte dievčatá, potrebovala by som vedieť, ako je to, ak je opatrovateľka v AT, a prišiel jej šek na zaplatenie 577e odvody za 4 mesiace. Keďže pracuje na AT živnosť. Ide o moju známu, ktorej prišiel šek, rodina jej pravidelne mesačne prispieva touto sumou. Ona sa rozhodla, že ho nezaplatí. Podla mna určite dostane nejakú pokutu? Chcela by som jej pomôcť, a dohovoriť jej. A varovať ju pred možnými následkami. Bola by som vďačná ak by ste mi odpísali na to.Ďakujem