Opatrovateľky v Rakúsku

Oni nevedia ze existuje nieco ako skype ale pokec??? Ale aspon mame co citat …co sa clovek vsetko nedozvie

Dobre ja ti napisem na mobil vyban si vsetko a daj mi vediet,staci sms.ja sa ti ozvem.aj sem mozes, pridem o hodinu.prakticky sme dohodnute.nie.ze z toho zide.opatrujte sa

aspon ste mali co citat.ale nenadavali sme si spatne.existuju aj ine moznosti,my vieme,len sa stala chyba vo vedeni.a nie je kazda tak zrucna ako poniektore tu,tak to omluvte.nebudem vas uz rusit pekny vecer

…alebo aby sa Marta nepovozila s prepravcom pekne do AT aj pekne domov zaroven…)))prvy den v AT a uz aj internet, ale AT mobil nie…))

…urcite jej pride pokuta, ak nezaplati…

To je skutočne sila ako otvorene ukazuju svetu vlastnu blbost/tie dve/ak to nie je výplod fantázie-tomu by som tiež uverila,že sa zase niekto zabáva/a Marta jej naletela/

ahojte chcem sa spýtat nemá niekto skúsenosti s popradskou agentúrou
Angel-poprad stráže

ja mam zimomriavky ako to dopadne, nic o nej nevie a bohvie co ju tam caka

mám obavy, či Júlia uvidí svoje peniaze ak ma tušák neklame…

weide&azet.sk opravujem

a má dotyčná potrvrdenie že ozaj rodina tie odvody zaplatila???!!!

nemaj obavy,co slubim aj splnim.nic neostanem nikomu dlzna,mam svedomie,ciste

dr.Bielikova vedie oddelenie je slovenka najdi si to na nete ma tam aj foto babincova je na materskej tu nekontaktuj, oslov len sefku

smejem sa nad tým presne toto som robila keď mi bolo ťažko a bolo to dosť často držím palce baby

zdravím Evka, viem o tom toľko, že rodina jej dáva “na ruku” odvody, a nestará sa o to, či si ich platí alebo nie. Má to platené ku platu a cestovnému. Mne len išlo o to, zistiť akú výšku pokuty môže dostať, poprípade čo iné môže hroziť. Ďakujem za všetky reakcie.

Vie mi niekto napisat tie zle vlastnosti ag. Jozmar?Viaceri pisu len prec od nich ale dovod nikto nenapise.Tak co je tam za problem s nimi?Dakujem

Ake su odvody pre nove zivnostnicky v Rakusku pocas prveho roka?

okolo 143 ako pre všetky ostatne

to je aka zodpovednost mala si peniaze od rodiny odkladať a teraz by mala na zaplatenie je to od decembra do marca obdobie 4 mes.pridu jej ipomienky do rodiny a rodina jej môže zamavať je to podvod z jej strany potom sa čudujeme ,že niektore rodiny su nedôverčive daju na odvody a opatrovatelka nezaplati no cudne spravanie???

je to nezodpovedné, tak ako píšete. šek jej prišiel ku rodine, pretože má tam prechodný pobyt. takže predpokladám, že aj upomienky, jej tam môžu prísť, a hlavne ked tam nebude ona, ale jej striedačka. A potom že starší ľudia nedôverujú opatrovateľkám…ani sa nečudujem. Viem že mnohé sa snažia poctivo pracovať, všetko si platiť, ale sú aj také Slovenky, ktoré majú radi adrenalín, a riskujú. Možno žijú heslom: Nejak bolo, nejak bude. vďaka za príspevok