pravdepodobne si myslela ze nebude postihnuta ziadnym sposobom ale dnes su zmluvy medzi statmi a nie je problem taketo veci vymahat …velka nezodpovednost dotycnej osoby
Ahojte dievčence, ozvala sa mi s ponukou práce agentúra Albis Trnava, som mesiac bez roboty, zomrela mi babka, neviete niečo o nej? je seriozna? Odrádza ma, že posielajú peniaze na účet po mojom vyfakturovaní. Doteraz mi stále platila rodina na ruku. Poradte ak viete, prosím.
Pekný deň,nemáte kontakt na nejaku sukromnu osobu,ktorá vie vybaviť prácu opatrovatelkam a je fakt seriozna??nie agentura!
ketti@centrum.sk
kati mš kurz a živnosť?ako si s nemčinou vieš sa dohovoriť i po telef.?
julka radšej hľadaj niečo iné na účet tebe nemusia pos.pen.si živnostníčka máš to neisté…nemusíš vobec vydieť peniaze alebo si ag.stiahne vždy podľa uváženia hľadaj ešte…
ospravedlňujem sa - zrejme som sa zmýlila
no čudujem sa v A si veľmi dávajú pozor na neplatičov a vobec na všetku černotu aby dotyčná okrem veľ.pokút nedostala zákaz pobytu i možnosti pracovať.
volam sa lea sachova a pracovala som v rakusku ako opatrovatelka ale tiey som musela platit 30000sk na rok tak som prestala momentalne som bez prace a opet by som chcla pracovat v rakusku mozete mi pomoct dakujem z poydravom
ahoj ivi ano viem sa dohovoriť,som zdravotná sestra a už som pracovala ako opatrovatelka… vies niečo vybavit???
možeš napisat mail
ketti@centrum.sk
ivi si tu???
Nemáte niekto skúsenosti s Bratislavskou agentúrou AP Hit?
vobec nevadi,ze reagujete na mrtvu temu?To vam nestoji ani zato, aby ste si precitali aspon posledne prispevky!!!Ved sa pozrite,kedy bola ta tema zalozena a presvedcte sa,ci je funkcna a potom reagujte.
Dobrý deň, potrebujem radu, Švagrina bola teraz na prvý turnus v rodine. Teraz cestuje znova a chcú ju prihlásiť. Podotýkam, nieje cez agentúru. Na slovensku má živnosť. Musí mať otvorenú živnosť v rakúsku, alebo stačí slovenská, resp. čo je k tomu potrebné doložiť?? Viete mi niektorá pomôcť.
Ďakujem za ochotu.
ahoj prosim ťa možeš sa mi ozvať na môj mail- chcela by som sa ťa spýtať na niekoľko veci, ktore by som nerada na fore preto, lebo niektore by sa na mňa hneď vrhli- aj ja sa totiž zaoberam myšlienkou ísť tam osobne…
prepáč dala som mail do nesprávnej kolonky: bianka-jarka@azet.sk
zaplatis kopec penazi za sprostriedkovanie tu na sl. aj v rakusku prvy rok to cini okolo 40 tisic na koruny dalsie roky na 30 zivnost ti daju len kopiu original si nechaju aby ti ju mohli zrusit ak sa rozhodnes od nich odist a este ti daju podpisat nevyhodnu zmluvu v nemcine aby si nerozumela co podpisujes a maju same tazke stavy kedze majitelkyn manzel je lekar v nemocnici vo Wiedni takze nudzu o pac.nemaju ale sami leziaci . vela zien uz o nich nechce ani pocut.Vyskusaj a daj vediet…
Potrebovala by som informáciu o tom, ako má vyzerať potvrdenie o príjme manžela pre účely dorovnania prídavkov v rakúsku, ja mám živnosť od augusta a neviem, či príjem má byť za celý kalendárny rok, alebo len za obdobie, za ktoré mám živnosť. A ešte by som chcela vedieť, či tam má byť hrubý príjem, čistý, alebo aký. Ak mniektorá máte o tom info, prosím podeľte sa so mnou, a možno aj s ostatnými. Ďakujem.
Ja mam taketo informacie ze v AT zaplatim len za vybavenie zivnosti,po prvom turnuse zaplatim agenture polovicu poplatku a po polroku znova doplatim dalsiu polovicu poplatku.Ale necini to tolko kolko tu pisete…Zistite si to.
mám tvoj mail keď niečo budem ved.konkkrétne napíšem.
ok platí… diky zatial,bola by som velmi rada ak by sa niečo vyskytlo,určite by sme sa dohodli…