AK BY NIEKTO BOL V Nestelbergu pod gracom,nech sa mi ozve,č 0908574260
cau.ja tiez pracujem v spittali.idem 9.3 nazad.
Dievčatá, prosím, ak niektorá cestujete štvrtok O 7,00 z Blavy do INNSBRUCKU ozvite sa mi na email, alebo prezvonte 0908100150. Mala som cestovať v stredu aj som si našla spolucestujúcu cez toto fórum, ale zmenilo sa to. Idem do Imsu. Ženy čo hľadáte prácu ozvite sa až o 2-3 týždne,poviem viac.
ja som mala len potvrdenie o zamestnani od kedy je zamestnany to stačilo
napis mailovu adr. poslem ti to, co som dokladala ja
Dobrý podvečer, momentálne nemám čas zistiťovať podrobnejšie sama , tak sa v rýchlosti chcem vás dievčatá opýtať ohľadom prídavkov - konkrétne : Diferenzzahlung ,na úpsvar mám teda požiadať o potvrdenie o výške prídavku na dieťa a od kedy poberám ? alebo mám im na úrade úpsvar dať vyplniť tlačivo z AT a aké konkrétne a ktorú kolonku ? Môžte mi prosím kolegynki odpovedať dnes ? Veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem vopred.
Chod na úpsavr zober 401 411 a oni už dopíšu kde čo treba, plus mne vytlačila na papierý kolko som poberala mesačne, alebo tvoj muž prídavky.
Ahojte kolegynky, ked som prebehla ocami vase problemy v Rakusku , tak sa zacinam super citit v Italii…nezarabam tolko co vy, ale mam pokoj od birokracie, som normalne zamestnana…
Ale, rada by som sa stretnut ,nazivo, s nejakou , ktora robi v zapadnom rakusku -Insbruck alebo Lienc alebo niekde poblizku …ja som pri Bruneck v Italii.
Za mna rodina plati odvody, mam vyplatu, dovolenku, neplatime ziadu agenturu a staram sa len o jednu super babku . So-Ne mam volno.
Ozvite sa mi na mobil, alebo e-mail.
Budem rada, lebo tu uz tvrdnem 4-ty rok.
Alena - 00393472196917 – alenka@kovaci.sk
Ďakujem ti fidorka. Tieto papiere mám ale som si nebola istá, či mám ísť s týmito alebo nie. Si zlatá.Vedela by som si to aj sama preložiť ale dlhšie by mi to trvalo a nemám teraz vôbec čas. Ešte raz ti ďakujem. Prajem ti všetko dobré.
to áno, ale za doplatok rodinných sme si vlani kúpili auto. Tak ako to máš ty je tu len zopár šťastných - ale na druhej strane zase som doma každé dva týždne, tak ako ty, to keby som bola slobodná by som brala. Želám ti všetko dobré, nech nájdeš niekoho nablízku na stretnutia.
daj mi prisim ta vediet, ci ti doslo
nevie mi niekto povedat kolko je na vysokoskolaka rodinne pridavky dakujem
Dievčatá už som mesiac doma,lebo som sa sťažovala ag.nevie niekto o solídnej robote v Klagenfurte.Dakujem môj e-mail ivanka07@pokec.sk,tel.0903550436
vek od 19 rokov - 152,70 + 58,40
Chcela by som vedieť, či už niekomu prišiel šek na zaplatenie poplatku do SVA, ja odchádzam do rakúska v piatok a ešte stále nemám šek. Mne ho preposiela agentúra, lebo tam mám prihlásenú živnosť. Zo Slovenska mám problém to hradiť, lepšie mi je v rakúsku. A aj termín je šibeničný. Naposledy som na zaplatenie mala iba 5 dní. Ďakujem za odpoveď.
Pre Silviu:Ja som platila na SK vo VUB-tam mám učet a stálo ma to 50centov/myslim,že lacnejšie to už nemôže byt-neviem,možno sa mýlim/a mám zistené v AT je najnižší poplatok vo Volksbank.
Ahoj,ani mne este neprisiel sek,tiez odchadzam do Rakuska v pondelok.Mam z toho nervy,lebo som v tam od oktobra a este nic som neplatila.
Nemozem si vybavovat ani rod.pridavky,nakolko aj tam potrebujem potvrdenie o platbe.Cakam kazdy den a nic,uz som volala aj agenture…To musime vyplat do akeho terminu?
silvia si cez Hilfswerk oni velmi neskoro preposielaju seky mi s kolegynkou tiež nemame stale sme posledne iny už ani nevedia že platila ale ešte sa nam nestalo ,že by sme penale alebo niečo na viac platili maj sa pa
Silvia,mne sek na zaplatenie SVA dosiel uz pred viac ako 3 tyzdnami,splatnost je do konca februara.Neviem teda ci je taka moznost,mal by poradit niekto kto sa vyzna,ale skus sa obratit na instituciu odkial seky zasielaju,ci je nie moznost aby tuto postu zasielali tebe,ked budes meskat s poplatkom,budu problemy patrit tebe…toto sa mi u agentur nepaci.pekny den vsetkym