Opatrovateľky v Rakúsku

…ak si cez Hilfswerk pockaj do piatku, tento tyzden maju prist seky, dali si nacas

Máte niekto skúsenosti s ag. Youcare24 vo Wiedni. Mám ísť na pohovor tak chcem zistiť o nich niečo viac

Ahojte viete mi poradit sukromnu osobu na sprostredovanie prace opatrovatelky,opatrova
telsky kurz mam,nemcina na prijatelnej urovni
opatrovanie do Rakuska.Vopred dakujem

Pre Anavi, ja som bola v rakúsku vo Volksbank a za 50 eur čo som mala platiť do obch. komory pýtali 25 eur poplatok. Potom som to zaplatila na pošte za 3,50 eur. Mohla by som aj na sk platiť, mám účet v UniCredite, ale ašek mi ešte neprišiel. V piatok odchádzam a nikto iný mi z môjho účtu zaplatiť nemôže. Mám aj internetbanking ale neviem ani BIC ani IBAN účtu, kde by som to mohla poslať. Ak má niektorá s týmto skúsenosti, prosím, poradte. Ďakujem. Pre ostatné- nie som cez Hilfsverk, ale cez inú ag.

Ako dlho sa caka na umiestnenie do rodiny cez Hilfswerk?posielam tam dokladytak by som rada vedela…Dakujem…

Mate prosim Vas niektora skusenosti s p.Slovakova sidli v Zelenec pri Trnave.Taktiez ze by mala sprostr pracu opatrovatelkam .Dakujem

alebo ak ma kontakt niekto kontakt na sukr osobu co sprostr pracu najrad.Vieden a okolie

pracuju tam iba ti dvaja rakusania, alebo maju aj nejaku spolupracovnicku zo slovenska?

Ahojte neviete niečo nové ohldom rodinných prídavkov, vyplatili vám už bez problémov?

ahoj, ja mam podane papiere uz od septembra min. roka,lebo som sa rozvadzala a odvtedy mi poslali este ze potrebuju moj celorocny zarobok za vlanajsi rok, a volala som tam min. tyzden a povedali mi, aby som pockala este aspon do marca. Kamaratka z nedalekej dediny vlani dostala tiez v marci, a tiez jej min. tyzden povedali do telefonu,aby cakala…drzim palce,neboj, vybavi sa to…

Možete aj mne dať kontakt na tuto pani??? Ďakujem
ketti@centrum.sk

nemáte kontakt prosím Vás na niekoho kto vie vybaviť prácu opatrovatelke sukromne okolie Viedne,Horné Rakúsko??? Ďakujem
ketti@centrum.sk
0910 405 803

Šek na odvody do SVA mi došiel 1.2.,zvykne prísť prvý týždeň v tom mesiaci,v ktorom je splatný.

Ja mám s touto pani len tie najlepšie skusenosti,hlavne jej normálne,nearogantne správanie ma oslovilo.Je seriozná,korektná.
Same viete že v rodinách sa vyskytno možné i nemožné, no to ale nemože nikto predvídat ,tam sa musime spoliehat same na seba nie na agenturu.Takže doporučujem,pekný den.

Silvia,moja striedacka tiez dnes platila SVA cez internetbanking,nevedela BIC,IBAN,tak som jej to zistila lebo ja som teraz v At,zavolaj do SVA a ti daju tieto udaje

Dievčatá na budúci týždeň konečne odchádzam do FLATTACHU je tam niekto?ivanka07@pokec.sk Ozvite sa mi

Bic a Iban nájdete prložený k šeku čo chodí zaplatiť.Je to ten biely papier, kde máte informácie a ako posledný alebo predposledný riadok je hrubo vytlačený Iban a Bic.

robila som tam,ku komu ides?

ahojte,robi niekto v Seiersbergu pri Grazi alebo v blizkom okoli?ozvite sa ak ano na mail

V mieste bydliska,kde Vám vyplácajú prídavky- teda orgán ktorý vám vypláca prídavky vám musí vyplniť E 411 koľko ste pobrali na mesiac a či ste poberali celý rok, alebo ste na Slovensku nárok nemali. Ďalej budete potrebovať formulár E4O1,kde Vám v mieste bydliska matrikavyplní že deti žijú s Vami v spoločnej domácnosti. Musíte mať vyplnený rakúsky formulár Antrag-to je žiadosť o prídavky. Ak deti nechodia na základnú školu ale študujú ďalej potrebujete potvrdešnia zo školy. Rodina čo vám vypláca peniaze Honorárnoten. Keď si platíte poistenie v Rakúsku tak kopiu zaplateného šeku. Kopiu zmluvy s rodinou. To je asi všetko