Chcem sa opytat ze ak som menila rodinu aj miesto cize z oberosterrreich som isla do Grazu ,kde vsade treba sa prehlasit a treba sa mi aj poodhasovat z uradov ci sa to uz automaticky urobi pri prehlaseni?
pracuju tam len rakušania.
vieden je v dolnom rakusku
Zeny máte niektorá skúsenosti s agenturou PK AGENCY KOSICE? Oslovila som ich a poslali mi ponuku, ale viete dôveruj ale preveruj. Dakujem.
wieden je wieden ,a okolie je dolne rakusko
Nejaká rodina Egger kleindorf 22.Nevieš o niekom kto tam je ,alebo aké je to mestečko?
ja som v Gratkorne to je pri grázi, ale neviem ako daleko je seiersberg… jullinka17@centrum.sk
Dobry vecer, vie mi niekto poradit chcem ist pracovat do Rakuska ako operka ale moja nemcina je slaba ucim sa sice kazdy den ale ide mi to pomaly, budem mat problemy. Dakujem za info.
nechapes?? Bud v okolí Viedne alebo potom Horného Rakúdka…už vieš…niesom taká hlupučká že neviem kde je Viedeň
a možeš mi napísať na nu kontakt ak máš???
to,kde ti mozem napisat?To je tvoja mailovka?
aj ja to takto robim,ale ak ides opakovane do tej istej lekarne,staci jedna prefotena karticka mesacne.Poviem,ze tento mesiac som im už dala
hlupucka si najst konecne robotu a nevypisovat sem kazdy den milion krat,aby ti ju niekto konecne nasiel.
halooo,si tu ?
ahoj,ja som tiež to absolvovala.prv sa treba prihlasit k pobytu a potom s tým ist na magistrát.Je to v jednej budove len každe na inom oddelení,vybaviš to za pol hodinu.ostatné prehlasi magistrát,no čokolvek sa chceš informovat treba tam na magistráte.V ktorej časti robite?
chcem podať danove,neporadíš ako sa dostanem k potrebným tlačivám?
t.č. na panI sLOVAKOVú je:0908 173857
Skús stranku bmgfv.at alebo bmgv.at
nech sa paci…
Sa uvedom!tak ty si asi zabudla ked si si ty hladala robotu čo?? a teraz si načo dôležitá?? …nechapem takýchto ludí ktorí su tak strasne naveliko… ach ženy sama zloba to tu je… žasnem!!!