Ďakujem Vám velmi pekne
Mala by som ísť opatrovať pacienta, ktorý má výťah na premiestnenie rohlstuhl-posteľ a naopak. Máte s tým skúsenosti? Je to zložité? Je to namáhavé pre chrbticu?
podla toho do akej rodiny a akej oblasti sa dostanes…kde sa hovorí dialektom uistujem ta ze nebudes rozumiet ani…a ak budes mat pacienta, ktorý nerád opakuje a neprekladá do spisovnej nemciny…tak si v…
nie je to namáhavé ak vieš na to triky,treba si chrániť svoje zdravie a pritom dokázať pacientovi pomocť…viac sily treba dať do noh a kolien … chrbticu si treba šetriť…
v škole alebo na kurze Vás to neučili???
Ano to je môj e-meil.Ak niečo vieš napíš,teraz však končím syn ma vytláča.Díky Martina
Ja cakam uz treti tyzden a nic, teraz su tam vraj chore. Tiez este nemam sek, robim od oktobra, takze to bude pekna suma…ironicky!! fakt neviem preco im to tak dlho trvá!!!
Ďakujem. Neučili nás to . Myslela si, že viac si zaťažím nohy a kolená? Nájdem na nete tie techniky. Mala by som nastúpiť v piatok, ale som v rozpakoch či to zvládnem
ale neboj zvladneš… na to prídeš aj sama časom,držím palce…
Dakujem Vám dievčatá. Bude to asi menej nebezpečné pre moju chrbticu a kríže
Ja čakám už 5týžd.a povedala som si že dost,končím s nimi a rysuje sa mi miesto sukromne.Ked som začinala v sept.tak mali rodín dost,teraz vobec nechapem,čo sa deje.Už som tu písala,že to ich správanie k nám nemá obdobu/rakušanky/-povýšenecké.,v žiadnej Ag.som to nezažila.
Livi odkial si?Nasla si to na nete?
Ahojte chcela by som sa opýtať či nemáte nejaký kontakt na niekoho kto vie sprostredkovať sukromne prácu v okolí Viedne alebo Linzu??? Ak viete o niečom prosím napíste. Moj mail: ketti@centrum.sk
ze ty tu nadavas do hlupych ?Na seba si aka citliva.
mas mail
mate niekto skusenosti s agenturou SLOWCARE?
ja som tu na nikoho nenadavala to by som si nedovolila narozdiel od iných lidí na tomto fore…
prečo tu riešiš také veci?? je to forum pre všetkých a každý nech si sem píše čo chce…
nemozem ich tam najst,nemozte mi to prosim preposlat na email brumka192@azet.sk prosiiiiiiiiiiiiim,dakujem,a pekny den vsetkym
ahojte vie mi niekto poradit,mam opatrovatelsky kurz a chcela by som pracovat v RAKUSKU ako opatrovatelka.mam 38r a hladam naozaj nejaku spolahlivu agenturu alebo nejaku kamošku z ktorou by sme sa navzajom vymienali na turnusoch 2T DAKUJEM IVA_ZVOLEN
nemčinu mate na akej úrovni?
Preco mrtva…Ved ak nereaguje administrator reaguju ludia.Aj tak sa moze tu najst vela ochotnych ludi ktori pomozu…Ci nie?