Opatrovateľky v Rakúsku

veď hovorím že také sú bez roboty vidíš že ju vyhodili!!ja som už tiež dosť dlho vonku, a keď sú pacienti dementný tak chodí kontrolovať rodina a keď majú pamäť v pohode tak to je prvé čo referejú rodine keď sú nespok.

Nikto nechce od OP aby vedeli perfektne NJ. Ale tie základy museli byť určite i pred rokmi. A teraz keď je opatrovateliek plno, tak i rodiny majú väčšie nároky. A viem že mnoho ag. berie aj s minimálnou nemčinou, takže neviem potom kde ste sa uchádzali o prácu a aké základy vlastne máte.

No nemcinu sa moze kazda ucit a aj vtedy,ked ju este nepotrebuje.No vtedy je kazda leniva,lebo este ma robotu a ked sa bude topit,tak potom sa ide ucit.A tu je problem kazda tuto robotu berie ako poslednu moznost,ako zarobit.A myslim,ze nikto perfektnu nemcinu neziada.Skus ist do firmy,kde hladaju ekonomku s VS a ty mas uctovnicky kurz povedz, ze ked ta vezmu,tak ty si ju casom spravis,len chces vediet,ci ta ta robota bude bavit,tak to chces skusit.

no hanba by to mala byť pre ag.lebo na babe ktorá nevie jazyk sa dobre nabalia, bez jazyka by si sama robotu nenašla a že nemá prax veď ani jedna sme ju nemali keď sme začínali…

Teraz som to odoslala tak mi daj vedieť č

Ale ona bez roboty nie je bohuzial vzdy si ju najde vie jazyk a taka,co je dobra,ale jazyk skoro ziadny sedi doma bez roboty.

Nikto si nedovolí sám na seba povedať že je dobrý alebo dokonca naj!Áno je pravda, že je to každej osobná vec, ako čo robí. Ale potom to tak vypadá. A rodina nemá z kadiaľ hneď vedieť akú opatrovateľku dostane.

Tak taku by som ti priala pre tvojich rodicov a som zvedava,ci by si ju nechala nech si robi co chce,lebo si to tak zariadila a jej to pasuje.Tiez jeden zo zaujmavych pristupov k opatrovaniu.Kto sa tu vyvysuje ze je naj?Nikoho nevidim tu sa len konstatuje.

no tak je potom šikovnejšia ako my čo sa snažíme…

no hneď to nezistí ale rodiny si dávajú pozor za čo zaplatia.

taká milá až nemusíš byť ja by som nepriala nič zlé tvojim rodičom.

zatial chvalabohu nepotrebujem,ja som to pisala v tom zmysle,nech nikto nikoho nesudi,na to je tam rodina,ked to jej vyhovuje,tak nech jedna op.neriesi tú druhú. Niektorá op. to má super,iná zase nie,ale tak to uz v zivote chodí. Ja mám volno podla situácie,kolegyna aj poobede aj vecer,dalsia vôbec,jedna sa narobí ako vôl a tá druhá veget.

zasa som ti pisala

Asi si nerozumieme ja som nikomu nic zle nepriala.Precitaj si prispevok od Janky vyssie.Povazuje to za normalne,ked si OP robi co chce,ak si to vie zariadit.Tak ked su taketo OP dobre pre rakusanov,ktory za to platia nemale peniaze,tak preco taku nemozu mat jej rodicia?No tvoja odpoved svedci o tom,ze si pochopila,aka je ta OP “dobra”.Vidite zeny co povazujete pre rakusanov ze je dobre,no pre svojich rodicov by ste to nechceli.

ahoj.mala by som viac informaciu o praci.

si madarka?

Mozes mi poslat meil alebo ma prezvon 0903047346 a ja ti zavolam

myslim ze su potrebne dobre zaklady jazyka a to hlavne pri komunikacii s lekarom mne sa stalo ze nepozornostou pracovnikom z centra co chodia sprchovat nevladnych , babka im padla a udrela si nohu ,zacala krvacat musela som zavolat prvu pomoc,obehat s nou pohotovost a chirurgiu a samozrejme komunikovat s lekarom a personalom neviem si predstavit ako sa to da zvladnut bez reci …stat sa to moze kazdej …

Ahoj,bola by som rada,keby si mi pomohla ohľadom práce ako opatrovateľky v Rakúsku.
Nástup do pár dní a kdekoľvek v Rakúsku.
Ďakujem

velmi vela dobrych OP ale aj opak teraz ked som sa vracala domov tak sa jedna velmi zaujimava uz vzhladom slecna pochvalila …ked starej sibe tak jej ponorim hlavu pod vodu aby sa prebrala a prestalo jej j…t… uzas