Ahojte.
Vie mi niektora poradit,za rok 2008 sa podaval pri danovom priznani formular E 5(u rovedenych,slob.matiek…),aky sa dava za rok 2009.
Povedali mi,ze ten uz neplati
Bydlisko Prievidza nevyhovuje? Kedysi sme patrili pod BB. Mám kurz, prax v kúpeľoch, nemčinu dolaďujem v kurze.
moze mi niekto napisat ake ma skusenosti s agenturou ALSES pani Stefaniskova
Dobrý večer, chcem sa spýtať- môže zrušiť rak.živnosť šéf?Čiže nie ag.ale človek u ktorého pracuje-kamoška.On jeje ju založil,a môže ju aj on zrušiť?
Ďakujem
Jedine ak mu ona podpísala plnu moc/tak sa mi to stalo v jednej Ag.ked som nevedela,čo vlastne podpisujem.
ja myslim ze ani nemusi mat plnu moc, ved kto to zisti??? napise v jej mene, udaje ma,ved co tam potrebuje meno a VSNR, ziadost o zrusenie zivnosti posle postou a hotovo kto mu dokaze ze to urobil on a nie opatrovatelka
ahoj Andrea poslala som to ich vyrozumenie na vašu email adresu prepač že až teraz bola som chora a zufala skušala všetko možne a všade volať nikto mi nevedel poradiť čo robiť…ak dostaneš moj email daj mi prosim vedieť…a ak možem tak aj Vam zavolam…Katka
Ahojte, nemá niektorá z Vás skúsenosti s trnavskou agentútou Albis, s.r.o. mám možnosť s nimi spolupracovať, ale nepočula som o nich. Dakujem.
ahojte dievcata nevie niekto o nejakej praci v okoli rakuska…bola som tri krat na vymenu mala som dvoch starych ludi…ak by ste o niecom vedeli napiste mi borzecka@zoznam.sk
dakujem
porad niekto,kde treba tuknut na stranke sva,ak si chcem zistit stav mojo konta,alebo poziadat o vypis…ak stale platim odvody z sk a ci je to v poriadku…teraz mi vypis nedosiel
ak by tam neprisla platba, uz by bola prisla upomienka, najlepsie je tam zavolat a opytat sa
Taliansko,Svajciarsko,rozmyslas pri pisani?
keď v jej mene niekto zruší žl.bez jej vlastného podpisu a bez plnej moci treba isť osobne na živnostenský alebo písomne to reklamovať.
Odkaz pre Zitu…v Hilfsverku platis poplatok 20 eura,ked dostanes prveho pacienta…inak tam neplatis ziadne poplatky…
dobry den mohli by ste pomoct teraz som volala na danovy urad v SK a bolo mi povedane ze musim podat danove priznanie na uzemy SK darmo mam zivnost v AT.Na podanie DP v SK ake potvrdenie potrebujem jedna uctovnicka povedala ze potrebujem vyplatne pasky ale ja nemam ziadne byvala rodina nedavala ziadne pasky ako a co teraz ?
pracujem 2 roky v Rakusku cez Hilswerk a moja cesta trva 8 h.bola by som rada keby niekto vedel odobrej praci v okoli Viedne. Som od Nity. dakujem kontaktujte ma.
sama si napiš za rok 2009 kolko si zarobila a chod na danovy urad ak budu mať dobry den ti aj vypišu ,tu na fore ,ale musiš hodne prelistovať napisala Tereza po lopate ako vyplnit priznanie dan platit nebudeš n apiš si každy mesiac kolko si zarobila a podpíš ho aj sama v mene rodiny nikto to kontrolovať nebude
vyplatne pasky ani mat nemozes, kedze si SZCO, ale musis mat Honorarnote alebo Rechnung, to si musis odkladat pre prip. danovu kontrolu v AT…
p. Vierka, ako ste si vybavili robotu cez Vašu agentúru. Môžete mi o tom niečo popísať? Vďaka.