najdete v diskusii
napíše mi niekto mailový kontakt na Fabiánové? ďakujem
Robíte niektorá z Vás cez agenturu PK Agency,Bencúrova? Prosím o informácie,lebo nikde nič som nenašla.
volat cez tyzden od 14-16
mám s tou agentúrou veľmi dobrú skúsennosť,ak chceš nechaj tel.kontakt a ja ti zavolám
mám s tou agentúrou veľmi dobrú skúsennosť.Ak chceš, nechaj tel.kontakt,zavolám ti.
Môže mi niekto vysvetliť prečo je taký nezáujem o chlapov opatrovateľov? Sú nejaké zlé skúsenosti,nedôveruju chlapom?Ako získať skusenosti opatrovateľa ked nieje záujem o chlapov.Ak mi niekto odpovie budem rád
P.Zitka. ja som isla cez HERAKOVU vtedy to bolo v pohode ,ale teraz su v agenture arogantne vsetky slovenky ,ktore tam robia.
Preto,lebo chlapov nemaju overenych,myslia si,ze nevedia varit,dom.prace a pod.,ja poznam takych,co sa im ani zeny nevyrovnaju.Skoda,ze rodiny aspon na vyskusanie nezoberu,aby sa presvedcili,ze aj muzi su in opatrovatelia.No ale,asi to nezmenime,pekny podvecer…
vie mi niekto prosim poradit pracovala som 2 mesiace na rak. zivnost potrebujem podat danove priznanie v rakus. aj na slovensku? zarobila som spolu aj s cestou 2800 e dakujem !
mnohe babky su nevladne a slabe zeny sa s nimi musia nadrapovat.Chlapov sa vraj hanbia,co som zas ja pocula.No a vela chlapov neovlada domace prace,mnohi zasa mozno lepsie,ako niektore baby.
ja som sa stretla aj s obavou, ze by babku mohol opatrovatel zneuzit!!! no podla mna sa skôr boja ze by sa babka nebodaj zalubila na stare kolena do opatrovatela a prisli by o dedicstvo…sranda musi byt
No,pre opatrovatelov by to bola dobra praca,keby sa babky zblaznili na stare kolena,xixi.Skor je tam asi nedovera,ale ved skusat mozu a vymenit sa daju tiez,keby ze su rodiny nespokojne,no nie?Vela muzov vie vsetko robit,to mozme aj my posudit,ved ich mame doma.
Vierka aj Herakova už je arogantna lebo s nou sa ešte dalo v pohode jednať tušim už ješ vo Viedni
ja som jej volala v stredu a povedala.ze nema rodiny,aby som skusila o tyzden.neviem o nej nic,len zo stranky
Pre autorku Miroslavu, prosím Vás o sprostredkovanie práce opatrovateľky v Rakúsku. Mám 58 rokov, opatrovateľský kurz, znalosti nem. jazyka- základy. Prax 1,5 roka v Anglicku - Opatrovateľský dom, Nemecko 7 mesiacov- súkromne, starala som sa o pani v bdelej kóme. Prosím, ohláste sa. Srdečná vďaka
ahoj ja som minuly rok robila cely na zivnost a financ.urad mi poslal sam od seba tlacivo do rodiny kde som bola prihlasena ale nebolo to danove priznanie len formular kde trebalo vypisat sumy ktore si zarobila.Mala som 5O na den a pri zarobku do 1O OOO rocne nie je povinnost podavat danove priznanie.Ak by som zarobila nad 1O tis.poslali by mi este raz danove priznanie na vyplnenie ale neurobili to. Na Slovensku je oznamovacia povinnost takze musis podat danove priznanie hoci si nemala ziadne prijmy na Slovensku.
ja by som Vás brala hned,myslim si že ked sa muž na to dá tak asi má k tomu vztah.Hned by tu bolo veselšie.Ja si myslim,že babky sa hanbia mužov,alebo si len odvykli.Ani nevedia o čo prichádzaju.Postupne by im vysadili všetky tabletky,tak by pookreli na duši.Aj tak vám držim palce,určite si niečo najdete.
Vychadzajte z dvoch veci, a to prva, Rakusko je patriarcharna krajina. Chlapa “tazsie” poslu umyt zachody a casto aj v gastre bojujem s tymto fenomenom, hoc som presvedcena, ze ako Köchenhilfe je vhodnejsi chlap./nosenie aj bedniciek, malinoviek vo flasiach a pod/, nie oni mi pytaju baby. A tak isto su presvedceni, ze je tam vela zenskych prac, ktore “maju” robit zeny…
Lidicky oni nemaju casto pojem o emancipacii, akurat z kniziek. tu bola zena na 80% skoro vsade zodpovedna za bezanie domacnosti, tu zabezpecovala jej chod…a teraz ma prist nejaky chlap , ked ona to nevladze.Jednoducho si to nevedia predstavit.
Vec cislo dva je ze k babickam takmer nechcu opatrovatelov, z casto pochopitelnych pricin. Robi sa so starou generaciou, kde ak je pacientka ako tak este v hlave v poriadku, aby sa ona vyzliekla dala umyt obliect od CUDZIEHO chlapa, je to pre nu utrpenie.
Ja som presvedcena, ze na vela miestach by mi skor bodli chlapi.
Ale uvazujte tak ako oni, ak maju na vyber /a co väcsinou maju/ tak radsej koho vezmu, chlapa alebo babu…
Tá to téma by sa mala volat"Vtipnejší vyhráva"ADMINISTRATOR-prosime Vás,zlikvidujte tie dva prístpevky,lebo sa to už nedá vydržat.