nevie.Uz si trapna…
Dobrý večer každému.Ja mám prosbu keby mi vedel niekto pomôcť nech mi napíše.Pracovala som cez agentúru HOFFMAN-VEREIN ako opatrovatelka, od 29.6.209 do 29.12.2009.Platí sa na pol rok 350eur. Nakoľko ma naháňali aby som zaplatila už na prvý polrok 2010 10.12.2009 som cez banku zaplatila 350eur. O dva dni som sa dozvedela, že mám zákernú chorobu a už neviem ísť pracovať.Ja som ím to oznámila tel.aj písomne, ale telefonicky mi mi hovoria, že nemôžu mi vrátiť 350eur,hoci mi už žiadne služby neposkytujú.Pred pár dňami som písala a odoslala všetky dokumenty aj o mojom zdravotnom stave. Zase mi len volala pani že oni mi nevedia z banky vybrať peniaze a vrátiť ich.Prosila som ich, aby mi to dali písomne, že nie ona mi to hovorí teraz do telefonu. Je to podla mňa obrovký podraz a takto sa na nás slovenských opatrovateľkách obohacujú.Ja, ked teraz potrebujem každý halier,neviem sa dostať k svojim peniazom, čo im nepatrý. Dakujem za každú pomoc, Ahojte.
Anna,zavolaj mi na toto tel.č.,snád nájdeme riešenie.Moja kamarátka je tieť cez túto agentúru a má podobný problém.0907904150
Mate pravdu,skor si vyberu zenu ako muza,ale i napriek tomu,vedeli by ste mi najst pracu?
V akej oblasti rakuska pracuješ ?ked patris pod Oberösterreich tak to posli na adresu SVA,Mozartstrasse 41,4010Linz,ked si niekde okolo Viedne tak si pohladaj SVA WIEN v internere atd,na to ti poslu tlačiva tie odnesies u Nas na socialku.
Dala som si vypočítať dochodok priamo na SWA.Bola som nesmierne sklamana po 3rokoch mi z mojeje mzdy vypočitali 22e. Minimalna doba odpracovanych rokov je 5 potom sa to už trošku zvyšuje.Neviem podla akých výpočtov je tu udana suma 4Oe. Prajem vela chuti do vyrobenia dochodku v Rakusku.
no ja mam do dôchodku este daleko, ale zaujalo ma to, tych 22alebo40 e to je na den alebo mesiac???
nechcela by si to na 1hod???
baby trochu viacej trpezlivosti za slušnosť nikto nič nedá veď ťa tým až tak hrozne nezaťažuje prebehni očami začiatok a choď ďalej snaží sa i keď by som sama hľadala prácu tak netrvám až tak na Wien a okolí chodím sem rada lebo sme všetky koleg.ale niektoré príspevky by mohli znieť inak všetky to máme ťažké tak trochu poz.nálady baby…
Ahojte. Súhlasím s príspevkom od sl.skúsená,je to nehorázna agentúra, ruky preč od nej. Píšem to preto, lebo mám s ňou ozaj veľké problémy.
zeny,ale ked chcete zo zahranicia dostavat dochodok,tak tam musite aj roky odrobit,tak ako u naS.NIE len nejaky ten rok.na 20eur mas teda narok,ale jeden raz do roka.
Ahoj Evula. Tak aj Teba tá agentúra Hoffman-Verein sklamala?Keby som nebola tak na dne ako som bola vtedy,nikdy by som si s nimi nezačínala.A oni to vedia patrične využiť a zneužiť!!!Ale už si viem povedať,že nikdy nebude tak zlé,aby bolo horšie.S agentúrou spolupracovať,to súhlasím.Ale ktorá je normálna.Ale ag.Hoffman-Verein je viac ako n e n o r m á l n a! Chcem a podám na nu trestné oznámenie!
Ked podáš,tak aj ja sa pripojím.A dúfam,že nás bude viac a viac.A snád si uvedomia,že nemajú už viac šancu.Viete o tom, že terajšia pani šéfka začínala ako upratovačka,bez znalosťou nemčiny?Ale to je vždy tak, ked sa z gadža stane pán!Určite že nepodcenujem prácu upratovačky,ved aj to je práca,len ma serinká jednanie!“bývalej upratovačky”.Tak kočky:Nedajte sa nalákať od tejto agentúry!!!Aj keby ste mali každý den jedávať suchú kôrku.
Tak ako potrebujes E-106 na vydanie europskej karticky,aby si v case otvorenej zivnosti bola v obdobi ked sa zdrzujes doma u lekara na SK osetrena,tak E-108 potrebujes,lebo ziv.v AT si pozastavila,cize odvody v AT platit v tomto case pozastavenia platit nebudes,takze nemozes byt na tu EU karticku ani osetrena,lebo by rakuska strana tieto ukony v tomto case pozastavenia ziv.nezaplatila slov.strane,tak si musis znova poziadat o tu slov.zdrav.kartu a to urobis formularom E-108.Od datumu pozastavenia ziv. v AT si budes zas zdrav.odvody platit u nas a preto musisi mat aj povodny slov.zdrav.preukaz.Ked sa vratis do AT a ziv.otvoris,tak zas musis poziadat o E-106,lebo odvody uz zacnes platit v AT.A takto stale dookola pri pozastaveni ziv.a pri opatovnom otvoreni.
Súhlasím s vami.Absolútne nevyhovujúca agentúra.
Milé dámy! Ale naozaj,nedajte sa oklamať od agentúry Hoffman-Verein. Zlá slúsennosť aj z mojej strany.
ak máš ma mysli Hoffman-verein,tak som s tebou.
Momentálne som v práci,ale ešte stále nespím.Čítam o tej agentúre Hoffman_Verein.Ja by som na nu poslala Hunde.
a ja aj medvedov,ale medvede majú ešte zimný spánok,tak potom vlkov…
Ste vtipné ženičky,veľmi si to vážim.Normálne som sa rozrehotala,čo sa mi už dávno nestalo.Takéto vtipné príspevky sa mi páčia.Ste naozaj veselé kopy.Aj ja chcem niečo pridať: Ja by som ich obsypala mandolinkami,aby ich celé zožrali a nemuseli žrať zemiaky/myslím tie mandolinky/,