chcela by som požiadať všetky ženy, ktoré majú zlé skúsenosti s Herakovou v hilfswerku, aby sa vyjadrili, pretoze ta zenska tam nema co robit, tvari sa, ze jej to tam patri a jedna s nami opatrovatelkami ako s kopou hnoja. mali by sme nieco proti nej podniknut, lebo to uz nie je normalne ako sa chova.
konečne tú Miroslavu odstráňte
presne tak myslí si že zožrala všetku mudrosť sveta…baby ak s nou budete jednať…nedajte sa a laskavo jej vysvetlite kde su hranice a nech si nedovolí zvyšovat hlas…
ved predsa niektore sme tu aj vysokoskolsky vzdelane a 100x inteligentnejšie ako ona…
Connekt?
Nevie mi tu niekto poradit ?Ak som vedena na Urade prace a chystam sa ist pracovat ako opatrovatelka do AT dostanem nejake financie z Uradu prace za to, ze sa cestujem za pracou?Ci plati to len na SK?Dakujem.
Hoffman Verein+Viva+pracujvonku pozor spolupracuju spolu
Urcite ti nas urad prace neposkytne peniaze.Informuj sa priamo na urade prace.
skypka odpíš, ako je to s tou sumou 22, jedna tu uvádza, že je to príspevok raz ročne, čo ti povedali, za aké obdobie 22 - denne, mesačne, ročne, či čo?
pani výkričníková založ si vykričanú diskusiu a tam sa vykrič dosýta,
prajem príjemné vykrikovanie:-)
E- 108 by mala Sva odoslať do našej slovenskej ZP po ukončení živnosti. potom ti znovu dajú náš sk preukaz a ten europsky vratiš. Mna to za 2. mes neposlali z AT. tak som to sam urgovala.
zuzka to máš odkial, je rozdiel dôchodok a je rozdiel alikvotná čiastka.
ti na cestu do zahranicia neposkytne ziadny prispevok.plati to len pri hladani prace na SK.ved
Ahojte milé kolegine.Ja vôbec nechápem, prečo ste silou mocou proti príspevku Miroslavi.Polovica toho príspevku je úplná pravda. To, že aj prácu Vám vie zohnať, tomu moc ani ja neverím, ale skúsiť sa to oplatí. Však je to naňu len jeden telefonát a každí sa môže prťesvedčiť či píše pravdu. Ja žial robím pri agentúre Hoffman - Verein, a môžem povedať, že je to horor.A ani zrušiť zmluvu sa nedá u nich, lebo aj za to by chceli nehorázne peniaze.A má aj v tom pravdu, že sú také agentúry vo Wien, ktoré to robia zadarmo.A tým budúcim opatrovateľkám dajte prosím Vás šancu.Každá z nás niekedy začínala.
uradnici dokazu v R poskytnut relevantne info.Ja mam info potvrdene,opakujem,nie zo zdroja JPP,uz po prvom roku je to 40 e MES.,co sa rokmi navysuje,to uuy ale neviem na kolko,zavadzat nechcem.Aj to je zname,ze soc.syst.je tam omnoho velkorysejsi,ako nas.Poberanie alikv.dochodku nie je podmienene dlzkou odpr.rokov.Treba to chapat tak,ze kazdy ma narok poberat urcity dochodok,aj taky,kto nikdy nerobil.Aj Rakusan aj Slovak,cize ten,kto sa podiela na soc.systeme,co je aj nas pripad,musi z neho aj od doby vzniku naroku na SD aj profitovat,ci uz ciastkovo,alebo uplne.
ale musel byt nejaky kontakt,ktory nie je,su to len zbytocne vykriky do tmy.
Ahoj,mohla by som ťa poprosiť o tvoj mail. Potrebujem súrne prácu v Rakúsku a nerada by som to riešila cez agentúru. Mám len ošetrovateľský kurz.Zatiaľ ďakujem.
Ja mám ten istý problem ako vy som začiatočníčka,bola som v 6.agentúrach na pohovor dvom moja nemčina stačila ale čakám už 3mesiace a nič kurz som si platila sama nj si platím sama a čo som obtelefonovala ani nehovorím.Rada by som aj zaplatila človek to nechce zadarmo ale z čoho ked nie su peniaze.Keby mal človek prácu hned po turnuse by som zaplatila.A viem čo tá práca obnáša starala som sa o starích rodičov 10 rokov z toho boli 2 roky ležiaci a vtedy plienky ešte neboli mala som 3malé deti a chorích starkých takže viem čo je to za práca.Preto si vážim všetky opatrovateľky nie je to jednoduchá práca ale ked to človek robí z láskou tak sa vám to vráti v dobrom.O čo viac lásky dáš o to viac dostaneš.Prajem všetkým opatrovateľkám všetko najlepšie nech sa darí a nech sa Vám vaša láska vracia v tom dobrom.
Dobré popoludnie každému. Nadávame, nadávame, ale s tým sa nikde nedostaneme.Nakoľko aj ja mám obrovské problémy s Agentúrou Hoffman - Verein, a sú taký prefíkaný, že mi nechcú písomne odpovedať na 2 moje listy,len ma telefonicky drzo odmietnu,ozaj by sme museli podniknúť niečo proti nim!Dať ich na políciu vo Wien, tiež nie je zlý nápad.Alebo keby sa našla seriozna právnička, so znalosťou nemčiny to by bolo tiež veľmi dobré.Len už niečo podniknime a nech nás nepovažujú za sprosté slováčky a nejednajú s nami ako s kusom handry!
skusal,najprv,ze ma ponuku a uz sa mi potom pani neozvala,aj ked som jej viackrat volal,neviem preco,hm?Asi nemala.
tak ma berte,sranda musi byt,aj tak dakujem…