Opatrovateľky v Rakúsku

pracuje niekto cez pflege mit herz zo šale? mam take info ze beru 420e na polroka, je to normalne?

kym neposles vsetky papiere,ani sa s tebou nebude bavit.Je to sice pofiderna ag.,ale ak ti da robotu,skus.

?

ak mate na nich kontakt alebo ste cez nich tak napíste este som o nich nepocula

pflegemitherz.or.at

ahojte mate niekto skusenosti s agenturou Family health service?

zienky mate prosim niekto email.adresu na SVA do Wien???dakujem

dobry den,prosim vas zeny o radu.som cez agenturu,teraz 19.2 my oni vybavovali zivnost,dala som im plnu moc.zatial este zivn.list nemam,ako mam pokracovat do na Slovensku v zdrav.poistovni,mam sa hned odhlasit,kedze nemam este ziadne doumenty z Rakuska?dakujem vsetkym za pomoc

versicherungsservice.wien@sva.sozvers.at

ja som ich odmietla,su drahí.

ak ti pozem poradit si daj pokoj.Uz sa na tomto aj na inych forach pretriasala negativne.

Betka musis mat v ruke kopu zivnosti a urobit odhlasku zo slovenskej zdravotnej poistovne.Davaj si pozor,lebo kym nemas v ruke dalsie tlacivo E 106 tak nie je dobre chodit na slovensku k lekarovi.Ked si cez agenturu tak neviem kedy dostanes tie papiere do ruky.Neviem ci ti staci moje vysvetlenie.

Ahojte,vie niekto kontakt na pána Petra Demčáka? ďakujem

Nezdá sa ti tá ag. pflege mit herz príliš drahá?Poprechádzaj po starších príspevkoch,určite nájdeš aj lacnejšie agentúry.Nechoď hneď cez prvú,ktorá sa ti naskytne.Veľa zdaru.

Kontakt na p.Demčáka 0915929688,alebo rak.č.00436507003135

Ahojte ten p. Demčak vie aj vybavit robotu???myslim ako za opatrovatelku

dobry vecer zienky neviem najst prispevok od Terezy ohladom danoveho priznania ako podat na slovensku teraz neviem ci aj to tam treba ze beriem pridavky na uzemi AT alebo ako sa to vlastne podava neviem si rady ani uctovnicka co som jej volala pomozte dik

neviem baby prečo si to takto stále komplikujete tak keď Vám ag.dohodí miesto tak si aspoň živnosť samé vybavte potom aspoň viete na čom ste.nie je to až tak zložité.

pozri sa do témy “Opatrovateľky v Rakúsku a daňové priznanie”,je to tam pekne rozpísané.

Ahojte. Koľko stojí spiatočný cestovný lístok Bratislava-Innsbruck, resp. koľko stojí z Bratislavy šoférmi do Innsbrucku. Dakujem