nepotrebujete ziadne potvrdenie o vysporiadani dane.
v lete ma vysla cesta vlakom 54 e,taxi neviem
prepac pomylila som sa moalo byt kopiu zivnosti
Ano, vie vybaviť rodinu a dosť rýchlo,aspon to tak bolo u mňa.
Je trochu drahy, ale platis aj tak kazdej agenture.
ahojte chcela by som vas poprosit ak by ste mali pracu ako opatrovatelka tak sa mi ozvite nemecky viem na komunikativnej urovni aj prax mam pred troma rokmi som chodila opatrovat ale musela som sa vratit na slovensko.teraz nemam dobru pracu a nechcem ist cez agenturu kedze som pocula ako vedia klamat.som ochotna dat aj odmenu 300eu.dakujem TEL:0914221406
Aká je výška toho poplatku? Včťera som sa rozprávala s niekým Korutánsko 55O/na rok.
PROSíM vás o podmienky opatrovateliek v Rakusku
Pekný deň.
Moje meno je Peter mám 42 rokov a v danej oblasti mám roky prax+akreditáciu nedávno dokončenú cez Cervený Kríž v Bratislave akceptovanú celou EU a aj v zámorí.Co sa týka vedenia domácnosti, niekolko rokov som opatroval ludí s neurologickými chorobami vrátane varenia,pečenia,umývania okien,žehlenia,prania a všetkého, čo jedna domácnost zahrna.Preto by som Vás chcel požiadat o odpoved, či je reálna šanca pracovat v Rakúsku, cez Vašu spoločnost/agentúru/.Nemčinu ovládam na priemernej hovorovej úrovni,okrem toho ovládam aj angličtinu a na prekladatelskej úrovni španielčinu.Tel:0914115729 alebo E-mail:peter.flatliner@gmail.com
Môže niekto napísať, aké má skúsenosti s agentúrou Am Weber? Ich stránka je veľmi zaujímavá. Ďakujem
dnes o 13,00 odchadzam z prievidze/kostolna ves/ pri linz ak by sa chcel niekto zviest moje tc.0918077900…chodim sama na aute a rada by som mala spolocnost…
Dobry den,chcela by som poprosit sikovne zenicky,ktore pracuju v Rakusku a vedia pomoct s danovym priznanim cez internet pomozte. Kto mi pomoze?
az si z vychodu mas sncu,mne povedal,ze uprednostnuju tie zeny a momentalne ma vela zien a malo rodin,vela stastia
dobry den
chceli by sme sa opytat ako sa da prerusit zivnost v rakusku…Staci to poslat pisomne alebo treba tam ist osobne…a ak tak na akom urade to je.robila som v neukirchene dedina Weibnitz 8 a zial rodina uz nechce aby som prisla spat ale papiere nemam zrusene tak neviem ako mam v tom dalej postupovat…dakujem
ženy počuli ste aby niektorá op.platila 19% DPH v AT?
Staci napisat na prislusnu WKO, a napis im, nech ti potom potvrdenie poslu bud na email alebo na sk adresu…oni upovedomia SVA aj obecny urad, tebe ostava sa len prihlasit do 8dni na zdrav.poistovni na SK
Dobry den,
citala som Vas prispevok, a musim uznat ze mate pravdu co sa tyka agentur ohladne vybavovania prace ako opatrovatelka. Je lepsie ist cez znameho no len niekto take kontakty nema tak ide cez agenturu, ja som tiez rozmyslala ist cez agenturu ale zatial si dorabam opatrovatelsky kurz. Ak pracu ponukate seriozne tak by som mala tiez zaujem spolupracovat s vami. Budem rada ak mi odpisete ake mate podmienky, o akych klientov vacsinou ide a tak.
Zatial dakujem
S pozdravom Zuzana BOmbarova
Dievcata, prosim Vas, neviete ako je to s opatrovanim vo Svajciarsku? Da sa tam pracovat legalne na zivnost ako v AT?
dokedy musime podat danove priznanie v rakusku,prosim vas?vdaka
…kamaratka sa z tadial vratila minuly tyzden…rodiny su perfektne,bohate,bola velmi spokojna…musis tam mat pracovne povolenie…