Opatrovateľky v Rakúsku

prosím ťa chcela by som vedieť aký s nimi bol problém???

Daňové priznanie v AT treba podať do 30.4.2010

Poradte,kde sa daju stiahnut formulare na danove priznanie za rok 2009. Skusam cez www.stranku danoveho uradu: www.bmf.gv.at ale nemozem sa dostat na formulare.
Dakujem.
Helena

riadna hlupost.

Prosim ak viete, poradte mi…pracovne povolenie vo Svajciarsku moze vybavit rodina? Som ich zamestnancom, alebo SZO? Kde si potom platim odvody? Dakujem

tu mas tlacivo na zrusenie zivnostihttp://www.webareal.sk/fotky5323/Zivnost/Anzeige_der_Zurucklegung_des_Gewerbes.pdf

prepac nejde link otvorit tak si daj Opatrovatelky Rakusku a danove priznanie a tam si to stiahnes

joja poriadne si prepocitaj, ved to vychadza 45 euro na den. precitaj poriadne je to nevyhodne

ahoj napis mi na email,eva.n@azet.sk a poslem ti ich ,pa

pozor pani maria na WKO sa len vtedy posiela ked si chcete zivnost utisit(ruhendmeldem) ked ju chcete celkovo zrusit (löschen), posiela sa to na okresny urad kde ste boli naposledy nahlasena ,mozte napisat na druhu stranu svojej zivnosti jednou vetou ze chcete zrusit zivnost datum a podpisat.

Dobrý večer prosím o radu : Odvody do SVA platí rodina priamo do agentúry. Agentúra platbu odvádza do SVA na môj účet. Otázka : Sú odvody MOJÍM príjmom a výdajom ??
Agentúra tvrdí že NIE , je to vraj ICH príjem výdaj. WKO tvrdí že aj napriek tomu je to Môj príjem výdaj . Ďakujem .

Keď chceš pracovať ako opatrovateľ v Rakúsku ozvi sa mi na t.č. 0903128606

Keď chceš pracovať v Rakúsku ako opatrovateľ ozvi sa mi na t,č 0903128606

Je tu niekto kto má slovenskú živnosť a zároveň aj Rakúsku? Ak áno, ako je to z odvodmi?Ďakujem

Marika prepáč aj ja som začínala ale doteraz nachápem ako niekto može niečo podpísať /zmluvu/ keď tomu nerozumie. Keď nerozumieš dobre nemecky mala si to požadovať dvojjazyčne,alebo si to dať prekladateľke preložiť prajem ti aby si našla iné miesto a s touto ag.zrušila zmluvu i všetky kontakty skús pozrieť tu je ešte jedno forum OPATROVATELKY V RAKUSKU tam sa baby tiež sťažujú na Hoffman Verein a chcú podať trestné oznámenie

A nevieš pomôcť cez akú agentúru sa dostala do Svajčiarska?

odpoveď nájdeš v mojom príspevku pre p.Molnárovú dňa 15.2. na stránke opatrovanie -rakúsko - hermi

Agentúra má pravdu - je to ich príjem aj výdaj. Ale v každom prípade je to aj plnenie v tvoj prospech, teda tvoj príjem - nie však výdaj. Pozri zmluvu s agentúrou, určite tam o tom niečo máš. Poistenie môže za poistníka uhradiť aj iný subjekt - poisťovňu nezaujíma kým, ale či bolo poistenie uhradené a z daňového hľadiska sa skúma v čí prospech.

Tereza,trosku sa mi to zda cudne,poistovnu nezaujima,kto uhradi poistne,dobre,ok,ale ci bolo uhradene,chapem tiez,a skuma v ci prospech?zivnost je na danu osobu,cislo pod ktorym je vedena v SVA tiez,tak asi je to urcite v jej prospech,teda aj jej vydaj nie?

Ahojte.Teraz som čítala inzerciu práce na stránke práca.hyperinzercia.sk,že ag.www.pracujvonku.eu zháňa opatrovateľky s okamžitým nástupom.Stojí to zato tam aspoň zavolať a spýtať sa na ich ponuku.Je tam uvedený tel.kontakt.V skrátke napíšte,čo ste poriešili.