Opatrovateľky v Rakúsku

Prosim, neviete mi poradit, hladat takuto stranku pre Anglicko, alebo anglicky hovoriace krajiny. Dakujem!
Prosim odkaz poslat sem, alebo na Email:Lena@azet.sk
Pekny vecer
Lenka

Na rok? A to za co? Len za to, ze ta poslu do rodiny, alebo aj nejaky servis mas k tomu.
To potom ta Moser neni ani taka draha, ta berie 10 dnovy plat ale aspon sa vyzna v zakonoch a vie poradit a ak si spokojna v rodine, tak neplatis viacej aj ked si na tom mieste 3 roky. Ja som sla sama, ale kamaratka isla cez nu.

Hlavne bohate to vas zaujima

Tereza ďakujem že si sa ozvala ale nemožem to nájsť

Milka-na začiatku toht fora je"Naspat na zoznam tém"-klikni,medz inými je tam téma “Opatrovatelky Rakusko” a dalej ti už Tereza napisala

Prajem pekny den vsetkym opatrovatelkam mam len jednu otazku zivnost v Rakusku mam od novembra minuleho roka a neviem ci mam podavat danove priznanie na Slovensku?Jedni vravia ano a druhy vravia nie!Prosim o radu!Dakujem Janka

vyslo?

áno - aj keby ste mala len jeden deň a žiadny príjem

dobrý deň, chcem sa Vás opýtať či si náhodou niektorá z Vás nerobila kurz pre opatrovateľky v akadémii vzdelávania koncom roka 2008??? chcela by som vedieť či máte 216 h. alebo 220. h.? kamoška má s tým problém lebo bola v septembri a má len 216…

das ist ganz egal.

ved cim solventnejsi klient,tym lepsi plat.Ale ty urcite op. nerobis,takto ta iba zavist striasa.Skus si to a potom sa na tuto temu pobavime.

prvé kurzy na 220 v akadémii bežali až v roku 2009, nový zákon totiž plati od 1,1,2009

su tie kurzy v akademii aj na nieco dobre, lebo ten co preplaca urad prace je o nicom, absolvovala ho moja sesternica a nema nic spolocne s kurzom Cerveneho kriza

dakujem, tak potom je to ok.

pre Lauru - s čím má problém, nechcú jej ho uznať ako postačujúce vzdelanie, teda jeho rozsah - alebo prečo ?

nezareagovat na to bohatstvo vo svajciarsku,je tazke sa dostat momemntalne aj cez agenturu do Rakuska,preto zeny a aj ja skusaju inu krajinu.nejde mi o bohatstvo rodin,ale o to ,aby som sa konecne niekde zamestnala.som nezamestnana a sama.tak nemozem cakat pol roka.a zas svajc.nie je az tak daleko.3tyzdnovy turnus by mi vyhovoval

musíš podať, si ťa všimnú aj neskôr a zaplatíš pokutu.

dobry den…vela sa tu popisalo o ag.Hoffma-verain…ja som jedna tiez z podvedenych,som rada ,ze sa konecne ozvaly zeny…rada sa pridam ,ak by sa nieco malo proti nim podniknut…obrali ma o velmi vela penazi a skaredo pospinili…bud tak dobra napis mi tvoj mail …dakujem

koncom februara chodia seky za 1 qvartal?..

ako si mozem zistit cez net stav mojho uctu na stranke SVA…pripadne ak ich chcem poziadat mailom o zaslanie vypisu uctu?..nemozem sa tam niujako dostat…dakujem