Opatrovateľky v Rakúsku

v com nema nic spolocne kurz z uradu prace s kurzom na cerv.krizi.ved sa robi na krizi,len ze ta z uradu nestoji eura.uroven je ta ista,aj prax,nechapem

v tom príspevku odpovedám p.Molnárovej ohľadne zdrav.poistenia, resp.doplatku pri ročnom zúčtovaní - prečo… no a myslela som, že z toho vydedukuješ aj odpoveď pre seba, ale ak nie, ozvi sa prosím koncom týždňa alebo na budúci štvrtok sem, odpoviem - inak moja mailová adresa na “hermi” je aj pri tom príspevku , môžeš napísať, odpoviem aj tam ako ostatným, ktoré sa pýtajú, len mám teraz trochu menej času, takže to nie je také pružné ako počas roka

Ahoj Lucia aj ja pracujem v Modlingu nepoznam tam nikoho dnes vecer odchadzam ked chces napis sms 0904268461 mohli by sme sa stretnut Zuzana

ale na prácu v A sa mi zdá že ti stačí len200h ja som robila kurz v akadémii v2005 a mám tam216h,a na základe toho mám živnosť v A od6/2008 teraz som bola na pohovore v ag.vo Wien kontrololoval tie hodiny rakušan na mojom certifikáte a všetko bolo v poriadku.

pises Agota?

v tom druhom fore opatrovatelky rakusko tam ma jedna op problém tiež podpísala zmluvu i keď jeje nerozumela okrem inych problemov tam ma v zmluve že keď chce zrušiť snimi zmluvu musí im zaplatiť.

mýliš sa ja som robila kurz na akadémii v2005,a na základe toho mi sparavili živnosť v A je to taký istý certifikát akurát v akadémii ťa to stojí menej.

cauko,pracujem tu uz 3rok som v Sinabelkirchene je tu niekto nablizku a v okoli?Marta

nie je hanba,ak si chceme slusne a co najlepsie zarobit.Ved preto tam chodime,nie?

pekny dnik prajem mam jednu otazocku pracujem vo Viedni 19,ci nejaka opatrovatelka je v blizkosti nech sa ozve Janka

ahoj,reagujem na agent.hoffman verain,dali mi podpísat vela papier.v nemčine i slovenčine,pani Gabriela zobrala 270e zápisné,lebo živnost dávno mám,20e za kopírovanie,pritom som mala všetky pap.okopírované,potvrdenku mi nedala,poklad.mala dovolenku,s tým,že pap.do 2týž.mi niekdo s agen.do rod donesie,nestalo sa,ked som tam volala,kričala,že nemá na mna čas,volala som na 2den,že xcem moje papiere a poklad.blok,príde den pred mojím odxodom do rodiny pracov.z agentúry a donesie mi to a já im zaplatím 350e,ale to jednanie,ako by som bola prašivý pes a xcela od nix kýbel zlata a modré z neba ešte k tomu.Nik neprisiel,počas cesty domou na druhý den mi volala účtovníčka,hulákala do telef.ako som si dovolila odcestovat domou,mala som jej to príst zaplat.do agen.jej to bude xýbat,neverila mi ked som povedala,že s agen.mal do rodiny niekto príst,že mi to bolo od Gabriely Kadiku slúbené,revala,že klamem a mám jej to príst zaplatit,už som poxopila,že som sa dostala k ludom,ktorým ide len o praxy a zodrat opatrovat.aj s posled.eura,len aby oni boli nažrané.Vyhnite sa tejto agen.je to príliš drahá agen.na naše zárobky.Viki,kolko musíš zaplatit za zruš.zmluvy?já som to tam nenašla,je to pravda?od kedy si u nix?Má táto agentúra niekde napídané,že mám aj právo na 2hod.volna za 24hod?Nikde som to nenašla,xcela som si to vytlačit a opýtat sa priamo u nix,alebo,ako zistujem mám len Povinnosti a žiadne Právo?Odpíšte ahojte

Ahojte baby.Co to tu citam?Taketo problemy su v tejto agenture?Ja mam ist cez nich pracovat uz mam zmluvu len par dni co mi ju pisali na SK a vraj za vybavenie zivnosti budem platit 270eur ak mi to agentura bude vybavovat.Je to pravda?AJ za zrusenie zmluvy sa u nich plati?To kolko?Ale ked odidem po roku tak dufam ze nic neplatim.Zmluvu mam v SJ.To mi este daju aj v AT zmluvu?

opatrovateľky z 18 a 19 sa stretávaju vo Währinger Parku

to im date svoje prachy a ani sa nespytate,co treba!!!

…ved aj ja sa prave preto pytam na Svajciarsko, momentalne by som mohla vziat aj dlhsie turnusy, len si chcem pozistovat, ako to tam bezi- ako a kde platit odvody… Ziadnu konkretnu pracu zatial nemem, len zistujem, chcela by som pracovat legalne.

no zlata moja ides zrejme za lubovniansku…ano v AT,zaplatis este raz a dostanes zmluvu v nemcine…presne aj mna oklamali,ten clanok nad tebou je cista pravda,to vsetko je na trestne stihanie,kedze nedavaju potvrdenky o zaplateni u mna to boolo tak ze po peniaze si prisli az do domu a potom som skoncila…

niekto v okoli wels…mistelbach…

len tu uz pisu take hluposti,radim preskakovat.Obsah niektorych prispevkov nie je hoden povsimnutia,nieto este odpovede.

sesterka ho absolvovala zadara cez Up, pod hlavickou agentury SAPA, hodnota kurzu 400e!!! hodin 224 vsetky informacie im poskytla primarka doliec. a vrchna sestra, kurz prvej pomoci - teoria, ziadne info co robit pri akomkolvek zdravot. probleme, napr. vysoky tlak, infarkt jedina prax krmenie a umyvanie pacientov
ja som si kurz platila sama 5OOOsk, v roku 2005, na SCK prednasky nam robili LEKARI odbornici z ara, inter., chirur.,hematol., hygienicka, z odboru soc. veci ohladom kompenizacii atd. kurz prvej pomoci na Anči, nazorne ukazky zachrany ludskeho zivota…samozrejme prax na doliec.

Keď si prejdeš staršie príspevky,tam ženy píšu o tej ag.Hoffman-Verein.Ja túto ag.poznám cez moju známu.Rodina a aj opatrov.s nimi majú problémy.Drzé jednanie,vysoké poplatky,zhabú ti poštu,odhlásia ťa počas tvojej PN,aj keď rodina chce,aby si sa tam vrátila.Robia si čo chcú.Vyhrážajú sa políciou,keď rodina a aj opatr.s nimi už nechcú spolupracovať.A je to čistá pravda.Keď chceš,nechaj t.č.,dozvieš sa viac.