Ahojte kolegine. Ktora pracujete vo Wiener Neustadt? Ozvyte sa Dada
Mile opatrovatelky nechcela by som vam dať svojich rodičov do opatery kedy sa o nich starate ste stale na nete a ešte vychadzka k tomu tomu sa hovori 24-pflege nezavidim vam len konštatujem prajem vam krasne dni v AT.
aby ta zavist menej pucila a trochu vyssie IQ,aby si pochopila,ze vacsina 90% piseme z domu,lebo ak nahodou nevies,aj doma sa nachadzame.O rodicov sa pekne staraj sama,nikto sa ti do sluzieb neponuka.
Ahojte žienky, jedna známa mi odporučila agentúru Westen z Lučenca, ona cez ňu chodí, ale už vystriedala 3 rodiny.Máte niekto skúsenosti s touto agentúrou, jej prístupom?
Zdravím
OP sa stretávali na hlanom námestí pred radnicou okolo 14.hod. denne. tam určite niekoho stretneš je tam dosť opatrovateliek,potom napíš.
A ako si žiadala o diferenzcalung, čo si mala ma papieri od nás kde píšu z úpsar o poberaní prídavkov u nás akú sumu .
kazda agentura je ina a mozno vyuzivat rozne moznosti nadviazovania kontaktov …
tu ludia odsudzuju ludi, popr. samotne agentury nie podla skusenosti, ale uz podla prvotnych vlastnych konstatovani a zaverov ktore vobec nemaju nicim podlozene …
preto je to tu samy flame a zbytocne diskusie …
Len nedavno som objavila tuto stranku,a niektore reakcie ma fakt udivuju.Čo je na tom ak si niekto zhana pracu opatrovatelky bez kurzu a zlej nemciny.Ja sama by som isla robit opatrovatelku aj za 40eur na den k rodine ktora by nepožadovala kurz,pomohla vybavit zivnost,prispela na odvody a tolerovala slabšiu nemcinu.Niektory z nas proste nemaju peniaze ani na ten kurz,ani sa nevedia doma naucit nemecky.Len chcu na zaciatku aspon nieco zarobit a zdokonalit sa v jazyku.
dobry den,mate niekto skusenost s agenturou ALSES?
sak to, ze tam robi hocikto bez kurzu, s hocijakym kurzom, bez nemciny a ty ked prides o pracu, tak potom nemas sancu, nic volne
Pozna niekto p.Bielikovu?Vraj robi cez ag.Hilfswerk.Da sa snou jednat?lebo co tu pisete su to pracovnicky z Hilfswerku tak chcem vediet ci to je ich kolegyna?Tak to vyzera ze ani jedna ag. tu nie je dobra tak potom za koho robite?
p. bieliková je celkom v poho, hlavne sa dá s nou jednať, ale Heráková- nemá sposoby. S tou ti radím ani netelefonovať
chapanie situacie.Ak si ma rodina vybrat medzi takou o akej pises a takej,co ma vsetko,koho si myslis vyberu?Urcite tu,co investovala do kurzu a drela nemcinu.Rodiny maju totiz vyhody,ak ma op. kurz,ak o tom nevies.Ved na kurz sa da aj pozicat,myslis,ze tu sme vsetky mali peniaze?Si velmi trufala a naivna,mna teda riadne UDIVIL tvoj prispevok.Davno tu nic podobne nebolo prezentovane a asi ani dlho nebude.
ze im sem hodis zopar dobrych tipov.
ahojte. viete mi niktorá povedat nieco o agentúre SANKT KATHARINA zo Zvolena? Dakujem Renka
nebudem potrebovat k nabijaniu karty do modemu puk kod? prosim napiste mi ja som ho stratila a bojim sa ze si budem musiet kupit novy modem yess
nie, nebudeš, len si dávaj pozor, aby si si nezablokovala pin kod, potom pottrebuješ na odblokovanie puk.pa
Mistelbach bei wels,Wels,Linz a okolie je tu niekto?
Dievcata,pytam sa Vas,kto Vam prikazuje chodit cez tu, ci onu agenturu???Je to vzdy len a len Vasa volba!Ano,skusenosti inych su dobre,ale ja mam rada telacie maso a vy zasa bravcove.Tak o com to tu vlastne je???
Ja som zacinala pred 7 rokmi,kedy nas doslova prepasovavali na “druhu stranu”,vselico mozne sme riskovali,ale ciel bol jasny!Zarobit viac ako sa nam ponukalo u nas!A bolo to naozaj tazke ,lebo nikto nam nestal za zadkom a boli sme odkazane samy na seba.Co vsetko by ste od tych vasich ag.uz nechceli?Prepacte,ale ja naozaj viem o com pisem!
Ahoj,chcem sa len opýtať či nemás na niekoho kontakt kto vie sprostredkovať prácu v tejto oblasti Linz a okolie…
Bola by som velmi vdacna…