Opatrovateľky v Rakúsku

nie neboj sa na dobijacom listku dve cisla Aufladecode a Sicherheitskode, ktore tam vpises…

kamoska sa len tak nahodou cez znameho dozvedela e tato rodina hlada opatrovaatelku tak som tu …mala som stastie…

dosiel ti email?

No aj to je názor.Neviem ci som naivna,ale moja kamoska uz rok opatruje,bez kurzu babicku,ktora nieje odkazana prave na tie vyhody,a po nemecky sa vedela iba pozdravit Teraz ju vie perfektne.

Chcem sa opýtať počula som že keď chceš ísť pracovať cez Hilfswerk je potrebná polročná prax ako op. v zahraničí?

dobry vecer.velmi by som sa tesila keby ste sa mi nejako ozvali.strasne by som chcela ist von.mam 40rokov.moje tel.c.0918520604.prosim vas velmi dakujem.

ano je to pravda a dobra nemcina.

ahojte, viem ze tu uz bolo spominane nabijanie yesss netu , ale nejak to nemozem polopate napisane najst preto prosim nejaku osobku aby mi to poriadne napisala, akym kuponom sa to nabija, kolko stoji takyto kupon, neverim ze 1 gga stoji az 20 era tak by to takje vyhodne nebolo ako mnohe hovorI,dakujem.Nech nepisu take osoby typu-si to najdi a tak len tie co mi chcu pomoct dakujem

myslim, ze su obidve dost zamotane, naberu si toho vela a potom nestihaju.maju mi zohnat rodinu a cakam uz pekne dlho.

co všetko by sme od agentur este nechceli? to myslíš vážne? ved agentura je nato,aby sa STARALA o nás…JU sme si zvolili,lebo jej dôverujeme…su desiatky agentur tak nech sa starajú o svoje klientky!!! načo iné sú tie agentúry???

sa načakáš moja, pokial nezaplatíš p.Herákovej. Je to tam jedna banda.

Ahoj anna, ano je to tak. Yesss, je aj za 4.-Eura za GB , ale potrebujes sa prihlasit a k tomu potrebujes mat trvaly pobyt v AT. Inak je len pre neprihlasených za 20.- Eur. Ladebon kupis v kazdej trafike ci poste, alebo aj v potravinach. Je ten isty ako na mobil. Dobija sa cez www.at/kontomanager , ak si len citas spravy a pozeras maily a Skypujes, nic nestahujes, tak v priemere za dva tyzdne potrebujes tak do 300MB, takze mas 20.-Eurovy kredit tak na tri turnusy.

Ahojte, mám si do daňového na SK zarátať aj príjmy zo sociálky? pretým ako som začala pracovať v AT som totiž na mňa a na dieťa poberala dávku v hmotnej núdzi a bola som dobrovoľne nezamestnaná. Neviem či sa aj takýto druh príjmov zaratáva. Ďakujem za každú radu

Ahoj Vierka
velmi rada by som chcela dostat recept Tvojej kamaratky, ktora opatruje babicku a zacinala iba s pozdravom po nemecky. Ani ja neviem po nemecky som vo financnej nudzi a velmi rada by som chcela robit opatrovatelku v Rakusku. Agentury ma nechcu zamestnat lebo neviem jazyk.Bud taka laskava a skontaktuj ma s Tvojou kamaratkou, pevne verim, ze ked jej sa tak dobre zadarilo, bude urcite ochotna pomoct aj druhemu. Som dobrosrdecna a nemusi sa bat,urcite sa jej odvdacim. Dakujem
anka

zvolila si si tu agenturu, lebo sa u nej neplati!!! nie preto ze by si jej doverovala! Ja som od nich odisla, lebo som zistila, ze im nejde o mna ale len o ich zisk.

poznam takych samoukov nemciny /uz som mala tu cest niekolko zeniciek pocut/, ze hovori po roku perfektne, to môze povedat iba clovek co nemecky ani necekne a zda sa mu to super, ja som sa ucila niekolko rokov v skole, nejaky cas uz robim v rakusku a stale nie som spokojna vzdy je co zlepsovat a slovnu zasobu si kazdy turnus obohatim o nejake nove slova a ze je tam pracuje bez kurzu, to uz ani nekomentujem. Takymi prispevkami davate iba falosnu nadej

Bez op.kurzu a dobrej nemciny ste znevyhodnený,nie však bez šance.Zacinala som opatrovat v case,ked netrebalo mat op.kurz,v rodine,kde dedko bol rodeny slovak-proste stastie.Kurz mam robeny v rakusku,pre svoju potrebu,som v rodine, ktora nepobera prispevok.Takych rodín je tam viacej-len je problem ich najst.Treba si len verit

ano walter60 ma pravdu presne 300MB vydrzi priemerne 2 tyzdne som s nim velmi spokojna.Dobijas si to cez Kontonamager kde vpises svoje t.c. a PIN

nie PUK nepotrebujes t.c. a PIN , ktory ak nemas ti pride na sms do okienka Yesss / tam je mala ikonka obalka a tam ti chodi ich posta/

by bolo vhodne,ak by si rovno zalozila agenturu pre vylucne po slovensky hovoriaci dobrosrdecny personal bez kurzu.