odkázať jej to možeš, ale nebolo by lepšie jej to rovno napísať alebo zavolať? myslím si, že už mali vedieť, ččo si o nich myslime.
ahoj dakujem a to je kolko giga za tych 20 eur? dakujem za info tak mmne tu taha aj za aktualizacie a tak neveim preco siahlo mi to skoro 700 mB za turnus
Poznáte niektorá rakúske zákony? Pracujem v Rakúsku ako opatrovateľka cez rakúsku agentúru. Dlhujem im 60 E - nie preto, že by som im to nechcela zaplatiť, ale vinou agentúry som zostala dlžná zdr.poisťovni na Slovensku. Tým, že agentúre nezaplatím, si to chcem vykompenzovať. Samozrejme, agentúra svoju vinu popiera a vyhráža sa mi, že ma tie peniaze odo mňa budú vymáhať súdnou cestou. Sú v práve? Viem, že na SK sa nedajú vymáhať peniaze súdnou cestou ak je suma nižšia ako 200 E. Ako je to v AT?
Poznáte niektorá rakúske zákony? Pracujem v Rakúsku ako opatrovateľka cez rakúsku agentúru. Dlhujem im 60 E - nie preto, že by som im to nechcela zaplatiť, ale vinou agentúry som zostala dlžná zdr.poisťovni na Slovensku. Tým, že agentúre nezaplatím, si to chcem vykompenzovať. Samozrejme, agentúra svoju vinu popiera a vyhráža sa mi, že ma tie peniaze odo mňa budú vymáhať súdnou cestou. Sú v práve? Viem, že na SK sa nedajú vymáhať peniaze súdnou cestou ak je suma nižšia ako 200 E. Ako je to v AT?
Pre Adu:ja som mala dobré skusenosti so St.Elisabeth(KN,KE)-maju celkom serozne jednane,ešte tu nikto o nich nepísal negatívne.
Ahoj anna, ked prides domov, daj si niekomu, kto rozumie internetu nastavit PC, aby ti setril MB inak za 20 .-Eur je 1GB a to je 1 000MB prijemny den.
Toto je správne-----walter.mateschitz@hilfswerk.at alebo monika.gugerell@hilfswerk.at…už som to tu dnes napísala a mám pocit,že to nikde zmizlo.Píšte im,pridajte sa k ostatným!!!
DP na SK pre júlia, uplatníš si 40% nepotrebujes nijake vydaje a vydaje ak si platila v r. 2010 das za DP v AT za rok 2010.
rebenka, ak ti prislo z FA tak ti pride aj z SVA, len pockaj. Ak mas zivnostensky tak ostatne ti pride postupne. Tej posty budes mat nad hlavu :-).
No,ja som mala ponuku od pani Herakovej a vobec nic nechcela,takze neviem ako to vlastne je.Uz fakt nicomu nerozumiem.A mozem vas ubezpecit,ze jednala so mnou velmi slusne.Tak si zasa robte tie svoje “nazoricky”.
dakujem, konecne rozumna zena. ja som bola 13 rokov vonku, ziadne osobne volno, za cely turnus som nesmela ani si zapalit cigaretku. boli sme radi ze mame 30-35 euro na den. kazda urobila pre svojho pacienta co len na ociach videla, dnes zeny hned nosom ohrnaju, ze oni nemusia… ale ved za to ich ta rodina plati aby sa starali… mile damy ak to pojde s vami takto dalej ze aj 55 vam je malo, rumunky vas vytlacia z rak.preto mate uz teraz problem si zohnat nieco
asi si tam príliš krátko-neskôr uvidíš!
ďakujem za odpoveď, takže k hrubej mzde mám prirátať sachbezug+ cestovné a z toho odrátam 40%, to je všetko?
Ja som p.Herakovej volala a o 4 dni mi ponukla pracu a mozem povedat,ze aj dobre zaplatenu.A to som jej,mile zienky nic neplatila!!!Nenastupila som z jedneho jedineho dovodu,a to preto,ze som si nasla pracu sama.Takze tak.
Kto má byt tá rozumná žena?ty určite nie.Aže Rumunky nie su pre nás konkurencia a prečo-si prečítaš vo včerajšej ohnivej diskusii.Takže najskôr čítaj a potom píš,tebe prajem PRACI CEST!!!
Skus sa obratit aj na Katarinu Turčanovu z BB to ag.Connekt.Je velmi zlata!Vela stastia!
ahojte baby chcela by som sa informovť či má niektorá internet od bob ten čo je tiež 1 giga za 4 eurá ak ho niektorá máte mohli by ste mi povedať ako rýchlo vám ide otvárať stránky a či je vpohode momentálne mám a1 celkom to ujde ale chcela by som na giga trochu ušetriť som netový maniak zatial dakujem
Aj ja som pracovala pre agenturu Hoffman Verein.Všetky ženy ktore neviete čo s peniazmi,istotne chodte pracovat cez tuto agenturu.To že pridete o peniaze,to je jedine čo vam tato agentura zaistí.A iste ešte niečo:možte si poplakat doma,budete mat na to dost času,ked bude čakat na pracu ,napriklad 4 mesiace.Nemusite sa bat,že vas prepustia,lebo vy odídete sami,lebo musite platit za soc azdravotne.
Kontakt na agenturu Hoffman Verain.Gabriela Kadiku sekretariat Hafengasse 8 A-1030 Wien. možte ist aj cez agenturu BM work agency Trenčin. Zaručene si poplačete.Tak horsa ženy do prace,načo su vam peniaze,stači makat a mat stoho dobrí pocit. šefka sa vola frau Sietner.Za par mesiacov sem napíšete aj vy.
este nikdy som nepracovala vzahranici ako opatrovatelka.bavila by ma ta praca.som vyucena farmaceuticka a momentalne som bez prace.chcela by som vediet ako to funguje ako by som mala postupovat.co k tomu potrebujem.ak by si mi mohla blizsie to opisat