Opatrovateľky v Rakúsku

Ahoj Lenka. Ako si sa dostala do domova dôchodcov? Si zdravotná sestra?

Dakujem za informaci , ale ja som tu nova takby mi bolo lepšie ak by sa mi niektora ozvala na emial alebo tu, Dada

Tuecanova a zlata???tak to si ti len teraz zda,pockaj neskor,tiez pekna mrcha

farmaceuticka a chceš robit opatrovatelku?? si chorá ved máš krasne čistucke zamestnanie aj s tvojím titulom aj tu na Slovensku… chces to vymeniť za opatrovatelstvo?? Tak ty asi fakt neviweš co to obnasa…

baby prosím napíste mi kontakt na niekoho kto sprostredkuje prácu sukromne,ak viete lebo v agenturach to je len čakanie a čakanie…alebo same podvody,už som všetko poobvolavala a nič…čo sa to deje??Ak by ste vedeli o niekom prosim ozvite sa,budem vďačná.
ketti@centrum.sk

Ked si tak dlho pracova v zahraničí istotne budeš vedet ženam pomoct.Istotne su neni zvedavave na tvoje mudrovanie.

Kamarátka, však???

nahodou ti patri prispevok,kde velebis aj Turcanovu?

Nie,ziadna kamaratka,tu pani som nikdy v zivote nevidela.Neviem ako vyzera,neviem kolko ma rokov,ale bola skutocne v pohode a ja sa nemozem stazovat.

coby sme mali problem,to len ty mas sama zo sebou,otrok ako vysity.Este tu aj vypisuj take hluposti,mozes si zato len ty sama,ze si si nic nevedela vydobit,tak nehovor za vsetky.Nie vsetky si nechame zo sebou zametat.

Ak ste nespokojne z agenturami ,najdoležitejšie je aby ste informovali ostatnych.Ked budu ženy vedet,ktora agentura podvadza,nepojdu cez tieto agentury dalšie a dalšie ženy…Je to jeden sposob ako odstavit takuto agenturu.Píste na internete,píšte do novin,…čim viac ludi to vie,tym menej si budu dovolovat.Budu radi ,že niekoho najdu.

Ja neviem co ste vy za opatrovatelky,cokolvek vam clovek povie,napise, na vsetko mate sproste odpovede.Ja mam dobre skusenosti s tymito zenami,tak je logicke,ze nebudem o nich pisat to,co nie je pravda.Ale ked tak pracujete ako aj zbytocne “pindate”,tak sa vobec necudujem,ze s vami niekto jedna tak,ako jedna.To by ste si dovolili aj u nas na svojho zamestnavatela???Tazko!!!Vyrazil by s vami dvere a ani by ste sa nestihli pozdravit.Mrzi ma,ze tie opatrovatelky,ktore zacinaju odradite hned na zaciatku.Ja poradim kontakt a uz som asi dotycnej dobra kamaratka.Ved nechajte,nech si samy urobia nazor,nech vyskusaju.Preco sa ich tak snazite vystrihat od tych vasich"ZLYCH" ag.?A napokon,vysvetlite mi pojem:“ZLA AGENTURA”!My sme take S U P E R opatrovatelky???A este nieco:tie zeny,tzv.sefky tych ag.maju tiez uz nieco za sebou.To vam garantujem.Ze sa niekam vypracovali???Skuste tiez!Mate taku istu sancu,aku mali oni.Nemate!!!Oni boli a su sikovnejsie ako sme my vsetky ostatne a to im teraz zavidime???To je ten problem,ktory nikto nenazve pravym menom.

Zeny, piste ktore agenturi vas podviedly.Je to sposob ako proti nim bojovat…Informujte každeho a v každom okrese.Len tak dosiahnete,aby do tychto agentur prichadzalo menej žien…Aj agenturi maju medzi sebou konkurenciu .Tím že zverejnite dobru agenturu,tie špatne maju smolu,a možu to zabalit.Aj takto možte bojovat proti podvodnikom.

A mozes mi vysvetlit preco je mrcha???Konkretne!!!

Ale to ti potom dohodila robotu cez Hilfswerk , prečítaj si poridne ako to robí…

jasne, nechajme si všetky nasrať na hlavu, hlavne že máme robotu. ty s nimi zle skusenosti nemáš, dobre, nikto ti to neberie. keď nemáš problém, nestaraj sa do tých čo ho majú a chcú vyriešiť. Napísala si to štýlom, držme hubu, nech sa opália aj tie nové.prečo by sme to nenapísali, keď to tak je a nejedna žena sa tu k tomu vyjadrila, že to nie je v poriadku.

Daj mi prosim ta kontakt na tu p.Bielikovu,ked je celkom v pohode.Aj ostatne ženy mate ten istý nazor?Ake mate snou skusenosti?Hovorí slovenský,kde sídli?

ahoj,je tu niekto, kto pracuje v Brunn am Gebirge?

je to fakt suhlasím s názorom skušam všetky možné formy ako dostať prácu od februára som doma a nevidím to ružovo nemam žiadne požiadavky brala by som aj Voralberg len beží čas a som doma maria.vicenc@gmail.com 0903254547 dakujem a prajem všetkým veľa štastia

stastia aj tebe dusa,len na uvedenu mam iny nazor.