napisane.
tu sa uz viackrat o nej pisalo,davnejsie,ja som sa opytala a veru potom si aj rozmyslela.
Dobre,opytam sa inac.Zla je p.Fischer,zla je Herakova,zla je Bielikova,zla je Turcanova,zla je Chrenkova,zla je Moser,zla je…,atd!A kto je podla vas dobry???Dajte aspon jedno meno,vy sikulky :-))!!!Preco sa nespoliehate na svoje vlastne schopnosti?A ked to neviete,tak aspon neposudzujte tie, ktore vam pomohli a pritom vobec nemuseli!!!Ony sa ponukali vam,alebo vy im???
Asi ked tu 20žien má zlé skusenosti s niekým a len ty jediná máš dobré,tak asi čo z toho vyplýva?že máš TY pravdu?rozum hovorí totiž niečo iné,nie čo ty tu splietaš.
Ahoj Julia , hrubu mzdu si vyratas tak, ako to plati v AT, sumy sa ti musia zhodovat: napr. 14 dni po 50.-Eur = 700
+12 turnosov - 12 x 700 = 8 400.-
+12 x 98,10 = 1177,20 to je Kost +
logis, povinná suma
+ cestovné ?!
+ poistne 1 700, ak ti plati rodina
-----------------------------------------
To je tvoj príjem - cestovné ak namas v zmluve ?! ja neudavam
8 400+1177,20+1700+?! = 11277,20 to je v hrubom a vypočítaš si 40% na www.kros.sk sa da stiahnut program Alfa je zadarmo, tam ti automaticky vypočíta co kde napísať je to aj na stranke danovej, vela stastia.
Dodatok pre Julia, ten Kost a Logis, mozes vupocitat aj pocet dni x 6,54 je to na jedem den. Nemusis na turnusy, niekedy to vyjde menej na den ako na turnes , spocitaj porovnaj.
myslis ze to pomôze? na nieco môze clovek milion krat upozornit, vid tato diskusia, ale ignoruju to a furt dookola pisu, tak to bude aj s tymi agenturami niektore si myslia ze clovek ohovara z pomsty, lebo ho napriklad vyhodili a cakaju prave na nu lebo je taka uzasna ze jej sa to nestane
Takéto mudrlantky nemienia nikomu pomôct,oni sa tu postažujuako tažko pracovali volakedy a aké sme my nevdačné a strašne náročné.Doba ide predsa dopredu,či nie?
sa nachadza na teme danove priznanie,nechapem,preco sa dokola opakujete.
nebola nezistna,ale za prasule a riadne !!!
Stalo sa.
vôbec to nie je tak ako píšete, Hilswerk chlapov neberie všetko je klam
Vie prosím niekto poradiť ako sa dá lacnejšie volať z AT? Sú nejaké karty? Vďaka
A co este robite pri nich,ked nie ste spokojne.Chodte odtial!Ahaaa,nie je to jednoduche???A preco?Nie ste schopne samy si najst pracu?Ked vam ju niekto da tak este nanho nakydate?Cakate,ze sa vam kazdy den ked otravujete za banality bude usmievat do telefonu?Vy ste tiez kazdy den v super nalade?A este by ma zaujimali tie vase zle skusenosti.Vies co je zla skusenost?O tom ty ani paru nemas!Tak sa len pekne stazujte dalej!
daj do brú radu ako sa dostať v Hilswerku ku práci opatrovateľa,živnosť u nich mám už pol roka a klient nikde pre nezáujem o chlapov ver tomu že sa veľmi snažím ale výsledok žiadny
pracuje tu niektora z vas v Insbrucku ja idem 16.3.prvy krat.
neprehanaju to nahodou s poplatkom 600e? alebo sa ti to zda v pohode? uz nevedia co si pytat za plat 52 na den? na zaklade coho pytaju taku sumu ???
kontakt na pani Zuzanu Fabianovz z Levic.az ho niektora mate,prosim napiste mi na mail
som mail,martav@zoznam.sk,dakujem vam
ty sa daj liecit,lebo si fest zakomplexovana.