ďakujem, prepáčte že to tu rozoberám, len ja to mám trochu zložitejšie, lebo rodina platí 75 eur agentúre a tá mi vypláca 45 v čistom, oni platia odvody, tak preto neviem ako to mám vypočítať. v honorarnote mám hrubú mzdu, no z tej idú odvody.
Baby,ked platite sek cez banking,aku adresu tam davate?Domacu,alebo tu co je na seku? Ja tam ma adresu Hilswerku …Poradte,co je lepsie.Tiez mi prisiel sek len vcera a mal byt vyplateny do 28.2.!
asi si tam napíš adresu na Slov.,jedna tu píše,že na šek/poštou/tam kde je adresa Hilf.napíše-poštu posielat:slov.adresa
napísala som adresu Hilf.
…suhlasim,drz sa farmacie!!! a este k tomu do rakuska!!!
skus agenturu Nowa welt su velmy ochotný sídlia v Redute
Dobrý večer, ja mám prerušenú živnosť od 15.2. a chcem sa opýtať ako to je teraz s ošetrením u lekára na SK. Potrebujem ísť k zubárovi na Slovensku. K tomu prerušeniu - odvody mám zaplatené do toho obdobia.Budem rada, ak mi niektorá z vás odpovie. ( od kedy som začala v AT pracovať, u lekára som ešte nebola ,t.j. od decembra 2009 ). Za skoré odpovede vopred ďakujem.
upresnenie: keďže nemám za marec zaplatené odvody nikde, neviem čo mi z toho plynie - budem u lekára platiť plnú sumu ?
…dobre zaplatenú?? myslela som, že rovnako platia všetky…čo znamená dobre zaplatenú???
to ste mi poradili…jedna tak a druha tak…
dakujem , mne stiahlo ked stahovalo aktualizasiu na nortone, inak viem kolko ma giga mb hee ale dakujem aj tak pa
To asi znamená, že 60,60 na den v hrubom je dobre zaplatené.odrataj si odvody caa 11-12 ečiek na deň a čo zarobíme? A ešte k tomu to jednanie. super práca, a ako perfektne platená. A my máme byť spokojné. buďme ale radšej ticho, lebo nám zvýšia platy a začnú sa chovať ako ludia a to predsa nechceme.
hned ako si prerusila zivnost si sa mala nahlasit u nas na zdrav poist teraz nemas poistenie ani v AT ani na SK neviem ako je ti s platenim ale lekar urcite dostane z poistovne ze tam nie si poistena podla mna je lepsie povedat pri osetreni hned alebo chod sa prihlasit do zp a tak na osetrenie neviem naco cakas preco sa neprihlasis
Ďakujem za odpoveď, avšak mne len dnes prišiel list na SK od rak. rodiny o tom, že mi prerušili živnosť v AT, keďže babka umrela a dali to k tomu dátumu ako umrela. List som obdržala dnes ( od WKO, samozrejme, o prerušení živnosti k datumu 15.2. ).Preto reagujem dnes. Inak ďakujem za odpoveď (…vidím, že ma čakajú s tým ešte problémy, teda zrejme,logicky priama platba u lekára, momentálne…). Máme s touto prácou X starostí…
podla mna u zubára prepláca ZP tak málo,že je to asi jedno,či si poistená
dobry vecer zenicky,viete mi pomoct kde si mam zavolat,alebo lepsie email.adresu,aby som dostala seky na zapl.odvodov,este mi doteraz neprisli,dakujem krasne za pomoc.
och ty truba , to teba len fuknut treba, nech ti sprostosť vytlačí. Tak takto sa mozme chovať aj my, no co nemám náladu, tak budem po starkej vrčat a ignorovat ju. mysliš ze to strka bude trpieť? Vyhadzov. A to isté si zasluži aj Herakova pokial nezmení svoj prístup.Nie je platena od toho , aby sa nana nás vyvršovala svojimi náladami.
daj si do google SVA at, najdeš ich webovku, kliknes na kontakty, potom na allgemeine Anfrage, vyhodí ti tabulku, kde napíšeš všetky svoje údaje a nakoniec napíšeš text, čo od nich potrebuješ