Opatrovateľky v Rakúsku

a odpovede su iba reaktivne.Co keby si sa zamyslela nad sebou trochu ty,ak to vobec dokazes…

Lube…pochopitelne.

Je to osobné rozhodnutie každej jednej dámy. Veď, kto by mohol niekomu rozkázať, že musí pracovať cez agentúru, alebo súkromne! Osobne som vykonávala túto činnosť, aj súkromne, aj cez agentúru a zažila som všetko. Aj vynikajúce podmienky, skvelú pacientku, príjemnú rodinu, aj alkohol v rodine a sexuálne obťažovanie. Nik nevie zaručiť, čo, kde a kedy sa Vám prihodí. V Rakúsku ste jednoducho sama. Ja osobne som po vlastnej zlej skúsenosti počas súkromnej činnosti bola vďačná, že som dostala možnosť pracovať cez agentúru. Je pravda, že v nej pracovala moja dobrá priateľka, ktorá mi dohodila rodinu, ale musím rozhodne konštatovať, že agentúra bola vynikajúca a poskytovala mi kompletný servis. A ja som je s radosťou a vďačne zaplatila za jej služby. Mimochodom, jedná sa o agentúru WESTEN p. Bartoša z Lučenca, tá priateľka bola p. Albertová, ktorá je jedna zo spolumajiteliek agentúry NOWA WELT Lučenec. Aj keď v súčasnosti nie som ich zamestnankyňou, odporúčam ich služby.

však tú čo máš na šeku a máš tam versicherungsnummer to je dôležité, aby to vedeli ku komu priradiť
ja som vždy napísala len moje menu a VSNR.

0902511058 vela štastia

Ja chodím cez Turčanovú a po roku som zistila,že nič moc.Aj teraz som u nej čakala na rodinu 1mesiac aj 2 týždne a dala ma strašne daleko.Volala som jej ešte v pondelok,ale vôbec nemá rodinu.Povedala som ,že tam pôjdem len raz a dosť vie dakto poradiť bližšie?

Ahojte,neviete niečo o nejakej pani Karin, ktorá má ag. v Grazi ??

NIKA,smiem sa spýtať prečo si prerušila živnosť? už nechceš pokračovať? tiež nad tým premýšlam, dlho mi zhánaju robotu neviem prečo by som mala za ten čas platiť…dik.

…vdaka,tak som to spravila aj ja,pre istotu som tam dala adresu co je na seku, Hilf.

DAKUJEM

Obidve agentúry Westen a Nowa Welt požadujú 1O% zo zárobku.Pardón,Nowa Welt “iba” 9%.A neponuknú viac ako 45 na deň.
Takže rátame 45x14=63O, z toho im odvedieš 63eur,ostáva ti 567 eur.
Takže v čom je tá agentúra taká dobrá?

hodte sem email stránku

tak to je velká bieda-tie nenáročné su asi spokojné,ale pre nás "drzé"je to málo.

tak mapíš a poraď meno dobrej ag. ale to sem radšej nikto nenapíše lebo už žena majú skúsenosť.

Ahojte zienky!Poznate niekoho kto opatruje v okoli Pennewang je to nedaleko Wels,dakujem a prajem pekny den

ja som nedaleko od welsu asi 12 km mistelabch…

ahojte, viete niekto, či prídavky v rakúsku vyplácajú do 26 rokov či do 27 rokov ?

Dakujem vám, že ste mi poskytli tipy a čísla na agentúry, s pani Turčanovou mám zlé skúsenosti a okrem toho chce 250Eur vopred…Pflägende Hände-o nich sa tiež vela zlého popísalo…St. Elisabeth mi dáva ponuky, ale len ťažké stavy, hoci som im oznámila, že nie som zdravotná sestra…ale prístup je pekný, to je pravda.Pani Danka určite sa Vám ozvem, ďakujem za ponuku.
je veľa rakúskych agentúr, naozaj žiadna z vás nemá dobré skúsenosti?alebo je to len neochota podelit sa o ne so ženami, ktoré chcú prácu???

budes rada,ak ti pacient prezije,Turcanova zhrabne proviziu a viac sa nestara.Budes behat po celom Rakusku,presnejsie Karnten.

moj e-mail je sovicka62@azet.sk