Robi tu niekto za nejaku ag. zo Zvolena?Jeto pani Kubikova.Bude robit pohovory po Vychode.
Ahoj Júlia
Neveela by si mi prosím poradit ohladom platenia zdravotného poistenia. Mám rakúsku živnost,kde mi platia všetky odvody. Okrem toho mám živnosť aj na slovensku a neviem či si mám aj tu platiť dalej zdravotné poistenie. Aké formuláre treba predložiť.
Ďakujem Slivová
Agentura St.Elisabeth?? Prosím možete mi napísať o nej viac info?? kde sidli,pripadne kontakt na nu?? dakujem
neochota asi nie ja som doteraz tiež nenašla jednu slušnú ag.tak hľadám ďalej…
Ja tak isto…ak máte skusenosti s nejakou fakt serioznou agenturou napiste
Ja som tam tiež volala,za registráciu chce 3O eur,plus ďalšie poplatky.Ja za žiadnu registráciu už viac dopredu nikomu nedám.Už som sa popálila.
baby prosím napíste mi kontakt na niekoho kto sprostredkuje prácu sukromne,ak viete lebo v agenturach to je len čakanie a čakanie…alebo same podvody,už som všetko poobvolavala a nič…čo sa to deje??Ak by ste vedeli o niekom prosim ozvite sa,budem vďačná.
ketti@centrum.sk
Dnes si mala ponuku.
ponuku?? a aku??? Ja mám chodiť 200km do Lučenca na pohovor,neviem vobec aký je plat a poplatky a je otazne ci ma zoberu…
presne tak baby nebudme take sproste…dopredu nikomu ani cent až ked bude ista robota…
by ta nevzali,ved vies jazyk,si zs a na plat si sa mala spytat.
podla nej je lepsie sem denne vypisovat,moze cakat…
tak asi ste niektore nepochopili co som nižšie písala,ja si radčej počkám akoby som mala isť niekam a zažívať horory…
Vy by ste isli 400km len tak tam aj späť do agentury o ktorej nič dokopy neviete či je dobra či je zlá a dole je niečo napísane o agent.z Lučenca že davaju 45e/deň a sťahuju z vyplaty 10%… Vy by ste tam išli,za taký plat???Nebudte smiesne!!! No možno sa mýlim,možno to nie je tá agentura…
Ahoj žienky:)
chcem sa Vás opýtať kedy ste platili členské do WKO.A či máte na zaplatenie čas alebo sa to musí zaplatiť do určitého termínu.Ja som prihlásena od februára.Dnes mi prišiel dopis,no žiaden šek tam nebol,bolo to len informatívne.Ďakujem za každú odpoveď a prajem Vám krásny zvyšok dňa
ahojte žienky, vraj FISCHER so sídlom vo Wiedni je dobrá agentura , nemám kontakt ,ale skúste dať do googla, vela šťatia
pre katarinu budeš platit za 5 mesiacov odlož si peniaze a potom už normalne za tri pa
Čo konkrétne chceš vedieť, lebo je taká, známa bola cez ňu.
Polatok za WKO sa platí raz ročne.
WKO,nie SVA
ze ma sudne tahanice.